İçeriğe Yönlendir

Çok Yakanlar Kulübü

Alpay Sumer

Recommended Posts

Mehmet Yeter
Ali Darbaz yazdı:

Bende her istasyonun yakıtını test ederim. 50 60 tane istasyon testim vardır. 

En uzun menzili Bp ile yakaladım. Ama her bp istasyonundan aynı menzil tutmadı. Şile yolu üstünde Bp var. Oldukca kalabalık ve bu nedenle istasyonlarda pos cihazı var. Çok uzun süredir arabadan inmeden yakıt dolduruyorum. Menzille uzun. Kaliteli istasyon. 

Neomarin tarafına uğramıyor musun?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Fatih Evcin

uzun denemelerim sonucu bende buradayım.

havaların soğumasıyla 13-13,5 Lpg :( tüketimim var.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Fatih Evcin yazdı:

uzun denemelerim sonucu bende buradayım.

havaların soğumasıyla 13-13,5 Lpg :( tüketimim var.

hemen kolonya seker ikram edelim.. buyrun 😂

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Alpay Sumer yazdı:

hemen kolonya seker ikram edelim.. buyrun 😂

Çok mersi , nereye oturayım , taht falan var mı:D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Fatih Evcin yazdı:

Çok mersi , nereye oturayım , taht falan var mı:D 

Var var da bu lt ile zor 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Otoparkımızın yeni konuğu, Yakmakmı, alın size yakmak :D. Otoparkın çizgisine bakın Araba sığmıyor. Mühtemelen Haliçdeki müze öncesi bakıma gelmiş. :D

AM-JKLXZaDQk4PSDXZFv59Rb_lnc2s89PwzDSeMOQ6RKS1gJwvHg4lQ_PKfh0SwiOW9hVl-QUDN-8PDFMN3lW4t77mLwCQ0R3wlL5-m0F8WB3TKrAiq1ROzCiXwIr2BA2idRaDa8cJZ7TbCZSTmsP0JJRGpsTA=w1250-h937-no?authuser=0

• Beğen 3
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Cadillac değil mi bu? 6 litreden aşağı değildir motor. 30 litre yaksa, 2,5 lira kmde. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Darbaz yazdı:

Otoparkımızın yeni konuğu, Yakmakmı, alın size yakmak :D. Otoparkın çizgisine bakın Araba sığmıyor. Mühtemelen Haliçdeki müze öncesi bakıma gelmiş. :D

AM-JKLXZaDQk4PSDXZFv59Rb_lnc2s89PwzDSeMOQ6RKS1gJwvHg4lQ_PKfh0SwiOW9hVl-QUDN-8PDFMN3lW4t77mLwCQ0R3wlL5-m0F8WB3TKrAiq1ROzCiXwIr2BA2idRaDa8cJZ7TbCZSTmsP0JJRGpsTA=w1250-h937-no?authuser=0

Bunun yaktığı helal olsun, benzinden önce yürekleri yakıyor.

• Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Ali Darbaz yazdı:

Ne kabadayıları gezdirmiştir bu :D makaslıydı demi bunlara kafa sallaya sallaya gezen

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Ellemeyin grubumuzu yahu 😄 Gruba müdahale edeni 100 km gidilecek benzinle yakalım 😂

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Alpay Sumer yazdı:

Ellemeyin grubumuzu yahu 😄 Gruba müdahale edeni 100 km gidilecek benzinle yakalım 😂

Kaçak benzin kullanıyor diye ihbar edelim. 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Mehmet Yeter yazdı:

.. benzin kullanıyor ... 😁

Ben herkesin tüketimi farklı,  o da eglenceli olacaktır diye düsündüm.. Sen daha net çozümle gelmişsin 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Alpay Sumer yazdı:

Bir de 100km benzin alıp yakacak kişiye zengin gözüyle bakabilir miyiz? 😁

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

En küçük motor ile klube girmeye adayız. Hanım 1.0 Ecosport ile 9 litre yakıyor. Aragaz mı yapıyor, pati mi çekiyor anlamadım. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Hüseyin Sönmez yazdı:

En küçük motor ile klube girmeye adayız. Hanım 1.0 Ecosport ile 9 litre yakıyor. Aragaz mı yapıyor, pati mi çekiyor anlamadım. 

Dur kalk yapıyordur. Hacim küçük olunca dur kalkta 1.0’dan beklenmeyecek tüketim oluyor tabi. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Dur kalk yapıyordur. 

O zaman hem drag yapıyor hem de fren mesefasi testi yapıyor. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Mehmet Yeter yazdı:

O zaman hem drag yapıyor hem de fren mesefasi testi yapıyor. 

Aynen. Ya gaz ya fren hiç boş yok. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Dur kalk yapıyordur. Hacim küçük olunca dur kalkta 1.0’dan beklenmeyecek tüketim oluyor tabi. 

Zengin kalkışı yapıyorsa demek ki. Aniden gaza yüklenme vs.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Hüseyin Sönmez yazdı:

Aynen. Ya gaz ya fren hiç boş yok. 

Zengin kalkışı yapıyorsa demek ki. Aniden gaza yüklenme vs.

Ben bir kere kalkış frenleme telkininde bulundum. Anında kaza tehlikesi atlattık. Ondan beri nasıl biliyorsan öyle sür dedim. O da rahatladı ben de :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İlkay Başaran

15 saat çalışma tüketilen motorin 201 litre. Saatte 13.4 litre yakmışım. 22 tonluk makinaya göre iyi değer. Mk3 otm benzinli mondiden a z yakıyorum [emoji14]

c417702f946a5a8569c5cbf7e55ce18c.jpg

• Beğen 3
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

İstanbul için otomatik 1.0 tsi 110hp fabia. Sinan koç rutin işlerimi hallettim. 1300km kullandım. 9 litre yakıyor dedi. Gazlama falan da yapmadım, şehir içinde takıldım diyor. Aslında çok değil. İstanbul içinde durum bu. Yakıt normal. Ama az da değil artık. 

istanbul’da ya lpg ya da hibrit şart. Dizel otomatikler de 7 litre’den aşağı inmiyor. Ama çok hassaslar artık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...