İsa Acar 24 Nisan 2019 Yazar Paylaş 24 Nisan 2019 47 dakika önce, Servet Aydın yazdı: İsa geçmiş olsun. Temiz 100.k dert tasa yok artık. Çok teşekkür ederim Servet abi biz yine de şeytan kulağına kurşun diyelim de 12 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Benim kişisel görüşüm (teknik değildir) sanırım zamanında kireçli su kullanılmış. Mantıklı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Şimdi sakinleş ve o cüzdanı montunun iç cebine koy. Kredi kartı alev alacak nerdeyse Geçmiş gitmiş olsun İsa. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 24 Nisan 2019 Yazar Paylaş 24 Nisan 2019 (düzenlendi) Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Şimdi sakinleş ve o cüzdanı montunun iç cebine koy. Kredi kartı alev alacak nerdeyse Geçmiş gitmiş olsun İsa. Rodos gezisi için para biriktirmiştik, iptal ettik mecburen 🙈 Çok teşekkür ettim Önder abi 😉 24 Nisan 2019 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Rakam cok cikmiş. Üzülmemek elde değil. Ayni durum başima gelse sinirden ağlardim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Geçmiş olsun, rahat rahat binersiniz bundan sonra inşallah Aynı durum başıma geldi, güldüm geçtim 😃 2 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Rakam cok cikmiş. Üzülmemek elde değil. Ayni durum başima gelse sinirden ağlardim. Sinirden ağlanacak birşey yok Ali bey. Cana gelmesin herşey insan için. Maddi kayıp belli bir zaman sonra unutulur. Canı sıkmaya değmez . Ben 17.000 tl harcadım arabama. Şimdi sıfır gibi biniyorum. Birazda bakış açısına göre değişir bence. Birde ikinci el araç işi şans. Ben ikinci el araç alırken belli bir miktar kenarda bırakırım masraf yapmak için. 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Motor takozunu dizelin takozunu takmislar usta bir sebep soyledimi takarken. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 24 Nisan 2019 Yazar Paylaş 24 Nisan 2019 3 saat önce, Coşkun Basan yazdı: Bununla geçmiş olsun 2 saat önce, Evren Barış Özbek yazdı: Bununla geçmiş olsun. Çok teşekkürler 😊 2 saat önce, Ali Darbaz yazdı: Rakam cok cikmiş. Üzülmemek elde değil. Ayni durum başima gelse sinirden ağlardim. 2 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, rahat rahat binersiniz bundan sonra inşallah Aynı durum başıma geldi, güldüm geçtim 😃 57 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Sinirden ağlanacak birşey yok Ali bey. Cana gelmesin herşey insan için. Maddi kayıp belli bir zaman sonra unutulur. Canı sıkmaya değmez . Ben 17.000 tl harcadım arabama. Şimdi sıfır gibi biniyorum. Birazda bakış açısına göre değişir bence. Birde ikinci el araç işi şans. Ben ikinci el araç alırken belli bir miktar kenarda bırakırım masraf yapmak için. Dün gece iş yerimden bir arkadaş intihar ederek hayatına son vermiş, hayat sadece bir an ve çok kısa, bu sebeple böyle şeyler için kendimi üzemem Ali bey 😉 53 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Motor takozunu dizelin takozunu takmislar usta bir sebep soyledimi takarken. Arkadaşımın elinde varmış, sıfırdı. Uyar mı dedim, ömürlük olur dedi 😊 5 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Arkadaşımın elinde varmış, sıfırdı. Uyar mı dedim, ömürlük olur dedi [emoji4]Başınız sağolsun [emoji22] Yorum bağlantısı
İsa Acar 24 Nisan 2019 Yazar Paylaş 24 Nisan 2019 Başınız sağolsun [emoji22] Teşekkür ederim Coşkun bey [emoji17] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Geçmiş olsun, rahat rahat binersiniz bundan sonra inşallah Aynı durum başıma geldi, güldüm geçtim [emoji2]Bi de çarpıp duruyon sen ya. [emoji28] Arkadaşımın elinde varmış, sıfırdı. Uyar mı dedim, ömürlük olur dedi [emoji4]Titreşimin artmış olması gerek. Bence uyumsuz. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Bi de çarpıp duruyon sen ya. [emoji28] Yok yok, bana çarpıyorlar [emoji2]Gelecek ay kasko var, şirketler kaçmaz inşallah [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Yok yok, bana çarpıyorlar [emoji2]Gelecek ay kasko var, şirketler kaçmaz inşallah [emoji3]Çarpmadan gel. [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Çarpmadan gel. [emoji28]Kart dönsün de, inşallah [emoji2] Yorum bağlantısı
İsa Acar 24 Nisan 2019 Yazar Paylaş 24 Nisan 2019 Titreşimin artmış olması gerek. Bence uyumsuz. Rölantide beklerken araba hopluyordu önceden Mehmet abi (nedenini LPG’ye bağlıyorum) ama şimdi azaldı bu olay. Aksi bir durum hissetmiyorum şimdilik [emoji848] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Kart dönsün de, inşallah [emoji2]Kart sorun değil. Rölantide beklerken araba hopluyordu önceden Mehmet abi (nedenini LPG’ye bağlıyorum) ama şimdi azaldı bu olay. Aksi bir durum hissetmiyorum şimdilik [emoji848]Orijinalini taksan kedi gibi olurdu 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Nisan 2019 Paylaş 25 Nisan 2019 Çok geçmiş olsun. Supap yağlama olayı hikaye ben olsam iptal ederim. Supap problemi olan Astra J aracıma da taktırmammıştım çünkü yağlamalı sistem olan aynı araçlarda 60 binde supap eritenleri görmüştüm. Arkadaşın için de üzüldüm başın sağolsun diyelim. Sağlık olmayınca paranın da bir kıymeti kalmıyor. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Nisan 2019 Yazar Paylaş 25 Nisan 2019 40 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Çok geçmiş olsun. Supap yağlama olayı hikaye ben olsam iptal ederim. Supap problemi olan Astra J aracıma da taktırmammıştım çünkü yağlamalı sistem olan aynı araçlarda 60 binde supap eritenleri görmüştüm. Arkadaşın için de üzüldüm başın sağolsun diyelim. Sağlık olmayınca paranın da bir kıymeti kalmıyor. Çok teşekkür ederim Metin Bey, sağ olun, üzdü bizi gerçekten de... Araçta olup ta çalışmayan bir şeyi devreye verdik sadece. Bana masrafı yok, dursun şimdilik, araca zarar veriyorsa o ayrı mesele tabi. 2 dakika önce, Mert Gulkokan yazdı: Meşhur bir lpg firmasını takip ediyorum Onlarında dediği subap erimesi falan hikaye Düzgün lpg ayarı var ise subaplar zarar görmezmiş Araç hareket halinde iken afr ayarı yapıyorlar Herkes yapabiliyor mu bu ayarı acaba, Denizlide' ki arkadaşı bir arayayım ben Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Nisan 2019 Paylaş 25 Nisan 2019 Bosa agirlik yapiyor yakita biner [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Nisan 2019 Paylaş 25 Nisan 2019 10 saat önce, Mert Gulkokan yazdı: Meşhur bir lpg firmasını takip ediyorum Onlarında dediği subap erimesi falan hikaye Düzgün lpg ayarı var ise subaplar zarar görmezmiş Araç hareket halinde iken afr ayarı yapıyorlar Düzgün yapmadığı LPG ayarını afr ayarı yapıyom ayağına başka bir şey gibi lanse ediyorlar. Onlar rölanti de ayar yaparken ben dandik Atiker ile yol kalibrasyonu kasıyordum egsozdan ayar karbüratöre yarar 😛 10 saat önce, İsa Acar yazdı: Çok teşekkür ederim Metin Bey, sağ olun, üzdü bizi gerçekten de... Araçta olup ta çalışmayan bir şeyi devreye verdik sadece. Bana masrafı yok, dursun şimdilik, araca zarar veriyorsa o ayrı mesele tabi. Herkes yapabiliyor mu bu ayarı acaba, Denizlide' ki arkadaşı bir arayayım ben Emme de yağ zararı olmaz olmasına da yağ olarak ne koyuyorlar. Emmedeki klapelerden önde mi sonra mı yag vermiş nereden veriyor yani. İşin aslı yağ buharını zaten araçta veriyor emişe 😛 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Nisan 2019 Paylaş 25 Nisan 2019 12 saat önce, Mert Gulkokan yazdı: Meşhur bir lpg firmasını takip ediyorum Onlarında dediği subap erimesi falan hikaye Düzgün lpg ayarı var ise subaplar zarar görmezmiş Araç hareket halinde iken afr ayarı yapıyorlar Tuzla brc. Bir aracı seyir halinde kalibre ederken kaza oluyor. Araç sahibi direksiyon başında olursa ayar yapıyor 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Nisan 2019 Yazar Paylaş 27 Nisan 2019 Hadi bakalım, ABS bi yandı sönmek bilmiyor [emoji16] sağ ön tekerde çivi vardı, onu yaptırdım ertesi gün yandı ve sönmüyor. Dün baktılar bir şey bulamadılar. Beyin falan diyorlar, beynini yakıyorlar [emoji1787][emoji1787] Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 27 Nisan 2019 Paylaş 27 Nisan 2019 Lastiği söküp takarken ABS sensörüne zarar vermiş olmasınlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts