İçeriğe Yönlendir

Muğla’ ya Can Geldi...

İsa Acar

Recommended Posts

geçmiş olsun . 

80 le 100 arasında aks vs alt takımdan bir parça etkilime durumu olabilirmi acaba

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sürekli geçmiş olsun yazıyoruz bu konuya.. 

Geçmiş olsun İsa

• Mutlu 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Emre Şimşek yazdı:

Sizin evin tarafta mı yoksa karşı tarafta mı oldu?

Şunu biraz açar mısın sürekli olan bir şey mi yoksa gazı bırakıp basmalarda mı oluyor mesela?

Karşıda oldu Emre 😁 altı üstü iki kere evin önüne koydum, o da hep sana denk geldi 😁😁
gazı bırakıp hafifçe basınca oluyor 🙄

Ali Gök yazdı:

geçmiş olsun . 

80 le 100 arasında aks vs alt takımdan bir parça etkilime durumu olabilirmi acaba

Alt takımla alakası yok sanırım, çünkü sadece lpg de yapıyordu 👍

Mehmet Ozyurek yazdı:

Sürekli geçmiş olsun yazıyoruz bu konuya.. 

Geçmiş olsun İsa

😁😁 teşekkür ederim Mehmet abi 😊

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
İsa Acar yazdı:

gazı bırakıp hafifçe basınca oluyor 🙄

Manuel olsa volan boşluğu derdim ama otomatik viteste bunun karşılığı nedir bilmiyorum abi. Genelde torklu arabalarda olur bildiğim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
İsa Acar yazdı:

- Kaput amortisörleri görevini yapmıyordu, onları da yeniledik, artık korkmama gerek kalmadı emoji3.png

Noldu ki kafaya falan mı düştü :D Geçmiş olsun.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Metin Akbal yazdı:

Noldu ki kafaya falan mı düştü :D Geçmiş olsun.

Çok belli oldu di mi 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Dün akşam yolda bıraktı yine bizimkisi [emoji16][emoji16] bujiler daha yeni değişmişti halbuki, fomoco marka. Neden böyle okur ki?
8ed59223b3d3c036dc4cc529190b3a92.jpgb733d40c859894563c386d191ee8d8ac.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

İsa bey satın kurtulun, bu araç ne kendini ne sizi iflah etmeyecek, kendi parası kadar para yedi😔

Yorum bağlantısı
İsa Acar

2000-2500 devirde sürekli yekiniyordu araba. Ben de 3000 devirde kullandım sürekli. Titreye titreye sanayiye ulaştık, durum bu işte. rampalarda sorun oldu biraz. Bujiyi sökünce metal parçası var mı diye baktı, yeni buji takıp ayrıldık akşam vakti. Daha önce sadece lpg de ve 80-100 aralığında yaptığı tekleme, benzinde de başladı. Yarın vakit bulursam baktıracağım bakalım [emoji848]

İsa bey satın kurtulun, bu araç ne kendini ne sizi iflah etmeyecek, kendi parası kadar para yedi[emoji17]

Bu arabayı alacak kişi de, anca bu parayı biriktirip alabilecek birisi olacak muhtemelen. Arkamdan laf ettirmem Ahmet bey [emoji4] Umuyorum ki her şey yoluna girecek [emoji854]
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Mk3 te yanlış buji takılma olayı çok fazla oluyor eğer bujiler doğru ise sübap lar a bakmak gerekir maalesef

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
İsa Acar yazdı:

Herkese yeniden merhaba, uzun süredir, uzun süreli olarak foruma takılıp takip edemedim, her gün girsem dahi takip etmek gerçekten de çok zor bu forumu. Hatta, neredeyse her konuya yetişip yorum yapan kişilerin gerçek olduklarından şüphe duyuyorum desem yalan olmayacak. emoji3.png

Abi Vallahi gerçeğiz merak etme 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Fatih Keskin yazdı:

Mk3 te yanlış buji takılma olayı çok fazla oluyor eğer bujiler doğru ise sübap lar a bakmak gerekir maalesef

Bunun orijinali, markası modeli nedir tam olarak Fatih abi? 

Yorum bağlantısı
İsa Acar
Alpay Sumer yazdı:

Abi Vallahi gerçeğiz merak etme 😁

Katılamadık ki bir türlü toplantılara 😁 bana en çok mangal işi hitap ediyor ama denk gelmedi bir türlü 😊

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
İsa Acar yazdı:

Katılamadık ki bir türlü toplantılara 😁 bana en çok mangal işi hitap ediyor ama denk gelmedi bir türlü 😊

Normal. hickimse mangal sevmiyorum demiyoki 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Elektrot erimiş. Buji kablosu ve bobine bakılmıştır orayı geçiyoruz. Araçta bujilerin durumuna bakarak subap sorunu ve bundan kaynaklı aşırı ısınma olduğunu tahmin ediyorum. Geçmiş olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Üzerinde motocraft vardı, geçen gün yenilenince onlar sökülüp fomoco takılmıştı. Hepsini tekrar değiştiricem zaten ama tabi bununla bitmiyor sorun. Bakalım ne çıkacak arkasından, teşekkürler Mustafa bey. 😊

Yorum bağlantısı
İsa Acar
Evren Barış Özbek yazdı:

İsa Aydın'a gelme durumun var mı?

Uzun yol yapma konusunda güvenmiyorum araca şimdilik 🙄 normalde hiç sorun olmazdı Evren abi. Sanırım iyi bir ustamız var 🙄

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Eksi çıkan ne durumda idi 

Fotoları yok ama çok da kötü değillerdi diye hatırlıyorum 🤔

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...