Ali Darbaz 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 1 dakika önce, İsa Acar yazdı: Ali bey bu arada siz arabayı satmaktan vaz mı geçtiniz? Bir arkadaşıma önerecektim de Arabayı satışa çıkardığım gün, ötv indirimi uzatılınca, istediğim fiyata alıcı bulamıyorum. Sahibinden sitesinden kaldırıdm. Yaz tatilinde kullanmak içinde plan çıkardım. Araba bu yaz sonuna kadar satmayı planlamıyorum. Ama istediğim fiyata alıcı cıkarsa düşünebilirim. 1 dakika önce, Erkan Işık yazdı: elm 327 var evde vag 409 kabloda var arac transporter 2.5 tdi 2001 model hararet ıbresı eskıden otobanda 90 da satbıl duruken sımdı 70 lerde kalıyor sehırıcı yerınden kalkmıyor sorun hararet möşürümü yoksa termostat acıkmı kalıyor ona bakacam Hocam sizin derdiniz belli, verdiğiniz bilgiden anlaşılıyorki termostat ful açık takılı kalmış . Bir ihtimal göstergede arızalı olabilir. Bu durum yakıt tüketimide artırır. Çünkü ecu motor sıcaklığını okuyarak yakıtı gönderiyor. Soğuk motor ısınsın diye zengin yakıt püskürtebilir. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Nisan 2019 Yazar Paylaş 9 Nisan 2019 1 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Arabayı satışa çıkardığım gün, ötv indirimi uzatılınca, istediğim fiyata alıcı bulamıyorum. Sahibinden sitesinden kaldırıdm. Yaz tatilinde kullanmak içinde plan çıkardım. Araba bu yaz sonuna kadar satmayı planlamıyorum. Ama istediğim fiyata alıcı cıkarsa düşünebilirim. Bi gösterelim arkadaşa, hoşuna giderse haberleşiriz Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 2 dakika önce, Erkan Işık yazdı: elm 327 var evde vag 409 kabloda var arac transporter 2.5 tdi 2001 model hararet ıbresı eskıden otobanda 90 da satbıl duruken sımdı 70 lerde kalıyor sehırıcı yerınden kalkmıyor sorun hararet möşürümü yoksa termostat acıkmı kalıyor ona bakacam Müşür olması düşük ihtimal. Termostat ilk akla gelen sebep. Bende de aynısıydı, şehiriçi yükselmiyordu, uzunyolda 40 lara düşüyordu, termostat değişti sorun bitti. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Müşür olması düşük ihtimal. Termostat ilk akla gelen sebep. Bende de aynısıydı, şehiriçi yükselmiyordu, uzunyolda 40 lara düşüyordu, termostat değişti sorun bitti. sökmeden ustaya sordum oda müşür arızalıdır dedı :)) Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 3 dakika önce, İsa Acar yazdı: Bi gösterelim arkadaşa, hoşuna giderse haberleşiriz Hocam sizin obd2 portu videodaki gibi varmıdr. Şimdi, Erkan Işık yazdı: sökmeden ustaya sordum oda müşür arızalıdır dedı :)) Müşür arızalı olsa , sarı arıaz ışığı yakar araba. Obd 2 ile arıza testinde çek işaret koymuyormu. Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Nisan 2019 Yazar Paylaş 9 Nisan 2019 31 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Hocam sizin obd2 portu videodaki gibi varmıdr. Onu bilemiyorum, bi bakmam lazım ama araç şu an yanımda değil Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Merhaba İsa bey, Öncelikle genleşme kabına bakım derim. fusion 1,6 aracımda su eksiltme oluyordu lpg beyninden, motor contasından çok şüphelendik ama bir türlü tespit edemedik. En sonunda bir gece vakti Erzurumdan Erzincana giderken sürekli su ekleye ekleye gittim. Gece vakti bir arkadaşım vasıtasıyla bir tamirci açtırdık arabayı oraya bıraktık. termostat arızalanmıştı termostatı değiştik, genleşme kabı bulamayınca kaynak yaptılar Erzincandan Düzceye o şekilde sorunsuz geldim. Genleşme kabını değişince hiç bir sorun kalmamıştı. Sizinde bu iki noktaya bakmanızı tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Geçmiş olsun. Aslında yolda bırakmadan evvel uyarıyı vermiş ve kalorifer ısıtmıyorum demiş. Yani araçta zaten muhtemelen hiç su kalmamış. Çağlar abi hep der ki, zetec motor yağsız gider ama susuz asla. Umarım kapak conta ikilisi sağlamdır. Hayırlı olsun aracınız, tekrar sorun yaşamamanız dileklerimle. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Nisan 2019 Yazar Paylaş 9 Nisan 2019 2 saat önce, Metin Uzunoğlu yazdı: Merhaba İsa bey, Öncelikle genleşme kabına bakım derim. fusion 1,6 aracımda su eksiltme oluyordu lpg beyninden, motor contasından çok şüphelendik ama bir türlü tespit edemedik. En sonunda bir gece vakti Erzurumdan Erzincana giderken sürekli su ekleye ekleye gittim. Gece vakti bir arkadaşım vasıtasıyla bir tamirci açtırdık arabayı oraya bıraktık. termostat arızalanmıştı termostatı değiştik, genleşme kabı bulamayınca kaynak yaptılar Erzincandan Düzceye o şekilde sorunsuz geldim. Genleşme kabını değişince hiç bir sorun kalmamıştı. Sizinde bu iki noktaya bakmanızı tavsiye ederim. 1 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Geçmiş olsun. Aslında yolda bırakmadan evvel uyarıyı vermiş ve kalorifer ısıtmıyorum demiş. Yani araçta zaten muhtemelen hiç su kalmamış. Çağlar abi hep der ki, zetec motor yağsız gider ama susuz asla. Umarım kapak conta ikilisi sağlamdır. Hayırlı olsun aracınız, tekrar sorun yaşamamanız dileklerimle. İlk defa başıma geldiği ve araçlardan hiç anlamadığım için ucuz atlattık diyelim. Yarın bi kontrol ettireceğim. Çok teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Nisan 2019 Yazar Paylaş 10 Nisan 2019 Merhabalar, Emre ŞİMŞEK kardeşim sağ olsun zaman ayırdı bana, mesaiden sonra buluştuk. Dalaman sanayide, uzun zamandır gittiği bir ustaya götürdü beni. Usta kaçağı buldu diyebiliriz, şimdilik. Sorun termostat yuvasında dedi ve bir de civata vardı o bölgede. Tam net çekememişim ama: 4 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Nisan 2019 Yazar Paylaş 10 Nisan 2019 Parçayı sorup yarın dönecek bize ona göre bir program yapacağız. Sanırım, kontrollü bir şekilde Denizli’ye gidip gelip, sonrasında halledeceğiz gibi. emre olaya el koydu demek [emoji4]Sağ olsun [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Nisan 2019 Paylaş 10 Nisan 2019 Geçmiş olsun, şükür conta yanmamış 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Nisan 2019 Yazar Paylaş 10 Nisan 2019 Geçmiş olsun, şükür conta yanmamışKesinlikle Selçuk bey, ucuza tecrübe sahibi olmuş oldum [emoji15] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Nisan 2019 Paylaş 10 Nisan 2019 Fazla sıkıştırmadan git gel inşallah abi. Hallolur her şey 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Nisan 2019 Paylaş 10 Nisan 2019 Ben tam anlayamadım. Termostat yuvasında civata mı eksik, ordan mı kaçırmış? Termostat değişti mi? Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Nisan 2019 Yazar Paylaş 10 Nisan 2019 Ben tam anlayamadım. Termostat yuvasında civata mı eksik, ordan mı kaçırmış? Termostat değişti mi?Termosstad yuvasından kaçırıyormuş Önder abi; usta olamadığı için de fazladan civata atılmış! [emoji6] Şimdilik, durum bu, hayırlısı! [emoji16] gelişmeler yayınlanacak [emoji6][emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Nisan 2019 Paylaş 11 Nisan 2019 10 saat önce, Önder Özcan yazdı: Ben tam anlayamadım. Termostat yuvasında civata mı eksik, ordan mı kaçırmış? Termostat değişti mi? Yuvayı delmişler bir de civata takmışlar, yok yuvayı delmeselermiş... 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Nisan 2019 Yazar Paylaş 12 Nisan 2019 Karabörtlen radyatör patladı, detaylar gelecek 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 (düzenlendi) radyatör mü patladı? nasıl yahu . yolda değilsin dimi şuan 12 Nisan 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 Adam çağla toplamak için kenara çekiyor tam o esnada radyatör su koyuveriyor. Kadir gecesinde falan doğmuşsun herhalde abi 🙂 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 bişey dicem farklı bir sebepten araba basınç yapıp patlatmış olabilirmi ? Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Nisan 2019 Yazar Paylaş 12 Nisan 2019 Arkadaşlar Muğla merkez de gidebileceğim bir usta var mı, ivedi Yorum bağlantısı
Recommended Posts