Adnan Çakır 3 Nisan 2019 Paylaş 3 Nisan 2019 Garajda uyuyor tahmin ediyorum.2.foto yeni , iş yerinde yakalamışlar. 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 9 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Yarın arkadaşın eşi doğum yapacak sizin orada akşam uğrayabilirim 2 Köksal bey 17:00 a kadar gelirseniz buyrun çayımı içmeyede uğrayın arkadaşlarınızın bir eksiği olursada bana ulaşsınlar lütfen gerekeni yaptırırım 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 bende kendimi görmüştüm carsının önünde 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 14 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Yarın arkadaşın eşi doğum yapacak sizin orada akşam uğrayabilirim 2014 galiba elantram olduğu zaman Sonraki de kapitalizme yenildiğimiz zaman Yıkmışlar evi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yıkmışlar evi Hee yaa, yenisi yapıldı şu an oturuyorum, henüz o kadar güncellememişler ama bahçe+garaj gitti işte, en çok çocuklarım için üzülüyorum, kulübeye her zaman gidilmiyor sonuçta. Yorum bağlantısı
Recommended Posts