Emre Şimşek 1 Nisan 2019 Paylaş 1 Nisan 2019 11 saat önce, Mehmet YILDZ yazdı: Çiçeklenme döneminde etkiliyor biliyordum. Normal tohumlarda etkiliyor birbirini öyle anladım ? Evet yazdığım yanlış anlaşılabilir olmuş. Uyardığınız için teşekkür ederim. Bahçedeki yerlerinden bahsediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan 2019 Paylaş 2 Nisan 2019 Emminin torunları yok daha çocukları ortaokula gidiyor hayır olsun o kadar da yaşlanmamıştır şey pardon büyümemiştir herhalde dedim Mevzu tohummuş. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan 2019 Paylaş 2 Nisan 2019 7 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: O günleri de görür insallah.. Amin inşallah 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Nisan 2019 Paylaş 2 Nisan 2019 Konuyu takipteyim, bu yıl ilk kez ekmeye başlıyoruz, kalacak yere göre tohum aranırım. Güzel konu. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 Fideler oluşmaya başladı kendi tohumlarımızdan... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Nisan 2019 Yazar Paylaş 30 Nisan 2019 Fideler oluşmaya başladı kendi tohumlarımızdan...Vaay. Sen mi yaptın bunları Konuyu takipteyim, bu yıl ilk kez ekmeye başlıyoruz, kalacak yere göre tohum aranırım. Güzel konu.Tohum istiyorsan şimdi konuş. Yada bir sonraki marta kadar sus. 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Dün işçi bayramını fırsat bilerek ekimleri yaptım. 100 fide domates 40 fide biber , 10 ar patlıcan , kabak vs. Ayrıca yerli mısır , fasulye , bamya , kavun karpuz da ektim. Evde de internetten sipariş ettiğim tohumları çimlendiriyorum ama yarısı neredeyse hiç çimlenmedi. Bakalım bu senenin mahsulu nasıl olacak. Siz yetiştirirken gübre kullanıyor musunuz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2019 34 dakika önce, Erhan Doruk yazdı: Evde de internetten sipariş ettiğim tohumları çimlendiriyorum ama yarısı neredeyse hiç çimlenmedi. Bakalım bu senenin mahsulu nasıl olacak. Ne tohumu onlar.. Nereden almıştın.. 34 dakika önce, Erhan Doruk yazdı: Siz yetiştirirken gübre kullanıyor musunuz? Kullanılsa iyi olur ama ben kullanmıyorum.. Ben marketten çiçek toprağı alıyorum ve direk onda yetiştiriyorum.. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 4 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ne tohumu onlar.. Nereden almıştın.. Kullanılsa iyi olur ama ben kullanmıyorum.. Ben marketten çiçek toprağı alıyorum ve direk onda yetiştiriyorum.. Domates ağırlıkta ama yerel türlere göre cinsleri farklı, Meneşi sanırım hollanda. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Bugün Alibeyköydeki İBB Bahce yerine gittik.Çiçek ağaç vs aldım. Pazarda 3.5tl olan sebze fideleri 75krs. Ekmek isteyenlere duyurulur. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Bugün Alibeyköydeki İBB Bahce yerine gittik.Çiçek ağaç vs aldım. Pazarda 3.5tl olan sebze fideleri 75krs. Ekmek isteyenlere duyurulur.Pazarda fide 3,5tl miii??? Hangi kazık pazar bu. Buralarda 1tl Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2019 Çanakkale. Buraya gidip yöresel tohumlardan alabilecek kimse var mı arkadaşlar. ? 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 18 Mayıs 2019 Paylaş 18 Mayıs 2019 Bende bugün fideleri aldım akşam üstü toprakla buluşacaklar... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2019 11 dakika önce, Kemal Korkmaz yazdı: Bende bugün fideleri aldım akşam üstü toprakla buluşacaklar... Tam zamanı... Bereketli olsun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts