Abdullah Aladı 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 Forumla tanismama vesile olan Focusumla 8.5 yıllık birliktelikten sonra otomatik ihtiyacından dolayı maalesef yollarımızı ayırmak zorunda kaldım. Yerine Sütoğlan adını verdiğim 2014 1.4 TSI DSG comfortline Jetta'yi aldik. Konusunu açmak bugüne nasip oldu. Giderken son fotoğrafı Ve Sütoğlan in ilk fotoğrafları İlk is on tampon altına ek taktım. 8 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 Hayirli olsun.Gule gule kullanin.Ama ilk fotografta focus doblonun yaninda minnacik kalmis 😊 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 Km bilgimiz ve teybimiz.Detaylı iç temizlik ve yağ ve filtrelerin değişiminden sonra forumdan aldığım tavsiyeler ile aldığım falkenlerimiz ile yeni lastiklerine kavuştu Sütoğlan.. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 Balıkesir Focus grubumuz la olan buluşmadan kalan bir kare siz hepiniz ben tek dercesine Sütoğlan [emoji4] Hayirli olsun.Gule gule kullanin.Ama ilk fotografta focus doblonun yaninda minnacik kalmis [emoji4]Buruk bir şekilde ayrıldı ondan sanırım [emoji4]Teşekkürler daha iyileri sizin olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 Bagajimiz su ile doluydu..Ve ilk vukuatimiz. Kavşak içindeki araçları beklerken. Arkadan bir gürültu geldi. Arka dağıldı dedim. Ama bir kaç çizik ve difüzör ile kurtardık.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 Benmi yanlış hatırlıyorum bu jettanın konusu(resimleri) daha önce forumda paylaşılmıştı diye hatırlıyorum. Difizördeki vidaların ne işi var orda? 2 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 Benmi yanlış hatırlıyorum bu jettanın konusu(resimleri) daha önce forumda paylaşılmıştı diye hatırlıyorum. Difizördeki vidaların ne işi var orda?İlk fotoğrafları paylasmistim takas için danistigimda aracı alinca. Konusunu bugün açtım.Kasabın elinden geçmiş.. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 Orijinal difüzörun fiyatına 1160 TL fiyat verdi yetkili servis. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 (düzenlendi) 12 dakika önce, Abdullah Aladı yazdı: Orijinal difüzörun fiyatına 1160 TL fiyat verdi yetkili servis. 200 tl cıvarında enson gli modelinin plastik difüzörü satılıyordu. Direk orjinalinin yerine birebir uyumlu. 28 Mart 2019 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 Yeni aracınız hayırlı olsun. Rabbim kazasız binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 56 dakika önce, Uğur Kamil yazdı: Benmi yanlış hatırlıyorum bu jettanın konusu(resimleri) daha önce forumda paylaşılmıştı diye hatırlıyorum. Difizördeki vidaların ne işi var orda? Sütoğlanlar karışmış olmasın? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 54 dakika önce, İnan Çınar yazdı: Sütoğlanlar karışmış olmasın? Yok o kadarda değil Gördüğüm jettaları unutmam kolay kolay, farklı konuda paylaşmıştı resimlerini ordan aklıma kalmış 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 Sütoğlan güzelmiş. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 200 tl cıvarında enson gli modelinin plastik difüzörü satılıyordu. Direk orjinalinin yerine birebir uyumlu. Tampon boyanacak ondan sonra bu difüzörden alırım o zaman. Teşekkürler. Yeni aracınız hayırlı olsun. Rabbim kazasız binmeyi nasip etsin.Amin, Teşekkürler daha güzelleri sizin olsun inşaAllah. Sütoğlanlar karışmış olmasın? Karışıklık yok daha önce araç danışma konumda bir kaç fotoğraf paylasmistim.[emoji4]Sütoğlan güzelmiş. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim Mehmet abi daha iyileri senin olsun inşaAllah. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Maşallah kazasız belasız. Bence konu başlığı karaoğlan olmalıydı. Rahmetli Eceviti de anmış olalım Dijon jant bu araca çok yakışmış genelde Jettalarda Boavista olurdu. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Hayırlı olsun. KAzasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 29 Mart 2019 Yazar Paylaş 29 Mart 2019 Maşallah kazasız belasız. Bence konu başlığı karaoğlan olmalıydı. Rahmetli Eceviti de anmış olalım [emoji4] Dijon jant bu araca çok yakışmış genelde Jettalarda Boavista olurdu.Amin cumlemiz inşaallah.Jantları gerçekten yakışıyor. Sütoğlan dememin sebebi focusta sonra pek alışamadım. Hayırlı olsun. KAzasız günlerde binin inşallah...Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 30 Mart 2019 Yazar Paylaş 30 Mart 2019 Hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 28 Nisan 2019 Yazar Paylaş 28 Nisan 2019 Geçirdiğimiz kazanın ardından tamponu muz boyandı. Tampon ekimiz yenilendi. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Nisan 2019 Paylaş 28 Nisan 2019 Geçmiş olsun, anlaşılan ufak bir hasar olmuş, yeni hali de çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 28 Nisan 2019 Yazar Paylaş 28 Nisan 2019 Geçmiş olsun, anlaşılan ufak bir hasar olmuş, yeni hali de çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.Küçük bir çarpma olmuştu. Tamponda ki çizikler komple boyandı eskisinden daha iyi oldu. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts