Arif Aykın 22 Eylül 2019 Paylaş 22 Eylül 2019 Ersin Gökdemir yazdı: 15 km fazlan var. Amasra da gezdin herhalde ? Yok gezmedim park yeri büyük problemdi iki tur çeşmi Cihan ile Mustafa amcanın yeri arası gittim geldim. Birde beşbinevlere uğradım. Giderken ve dönüşte. Bir kere daha anladım Amasra doymamış hala paraya bu kadar insafsız olunmaz. Yol kenarına park ediyorum gelmiş biri ücretli tamam ne kadar diyorum saati 10 tl. Ne diyorsun sen dedim fiş göster fiş yok burayı çalıştırdığına veya çalıştığına dair birşey yok. Belediyeye telefon ettim şikayet ettim. Mendirek dersen gir durmadan geri çık 6 tl. Neymiş bariyerler otomatik plaka tanıdığından oluyormuş. Gidilecek bir yer değil valla. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 22 Eylül 2019 Paylaş 22 Eylül 2019 Arif Aykın yazdı: Yok gezmedim park yeri büyük problemdi iki tur çeşmi Cihan ile Mustafa amcanın yeri arası gittim geldim. Birde beşbinevlere uğradım. Giderken ve dönüşte. Bir kere daha anladım Amasra doymamış hala paraya bu kadar insafsız olunmaz. Yol kenarına park ediyorum gelmiş biri ücretli tamam ne kadar diyorum saati 10 tl. Ne diyorsun sen dedim fiş göster fiş yok burayı çalıştırdığına veya çalıştığına dair birşey yok. Belediyeye telefon ettim şikayet ettim. Mendirek dersen gir durmadan geri çık 6 tl. Neymiş bariyerler otomatik plaka tanıdığından oluyormuş. Gidilecek bir yer değil valla. Park yeri konusunda epey şanssızlık yaşamışsın. Onun dışında bir sıkıntı olmamıştır umarım. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 (düzenlendi) Ersin Gökdemir yazdı: Park yeri konusunda epey şanssızlık yaşamışsın. Onun dışında bir sıkıntı olmamıştır umarım. Çok şükür problem yoktu. Tabi yemek fiyatları da aynı şekilde yüksek normale göre. 23 Eylül 2019 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Bu akşam aklıma geldi. Kış gelmeden Ayten'nin kulaklarını denedim. Kulakları yanıyor , ama arka cam rezistansı bozuk gibi idi. Onunda fişinin çıktığını düşünüyorum. Taktım ama deneyecek vaktim yoktu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 (düzenlendi) Bunlar gündüz farı imiş. Hyundai i10 bir alt donanım paketinde sis farlarını gündüz farı olarak kullanıyorlar.. Parkları açıp yola çıkınca kısa hüzmeden nispeten daha az etrafı aydınlatıyorlar. virtual d&d dice 27 Eylül 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Ali Darbaz yazdı: Hyundai i10 bir alt donanım paketinde sis farlarını gündüz farı olarak kullanıyorlar.. Değil. Şöyle ki, gündüz farı Işık yayılım formu ile sis bambaşka. Aynı alanda farklı donanım diyelim Yorum bağlantısı
Tuncay Uludağ 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 (düzenlendi) 2 tane öne kormaron marka sıfır lastik 2 tanede arkaya petlas sıfır lastik aldım. 27 Eylül 2019 tarihinde Tuncay Uludağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Eylül 2019 Paylaş 28 Eylül 2019 Hepsini sıfır almışsınız neden farklı markalar aldınız 1 Yorum bağlantısı
Eray Karaduman 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 ben işteyken içişleri bakanını gezdirdi Yorum bağlantısı
Tuncay Uludağ 29 Ekim 2019 Paylaş 29 Ekim 2019 (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Alptuğ Özcan yazdı: Hepsini sıfır almışsınız neden farklı markalar aldınız Tamamen tercih meselesi. Kormaron markası ile Petlas arasında git gel oldu. Bende 2 çift farklı lastik aldım. Petlası öne Kormaron marka lastikleride arkaya taktım. 29 Ekim 2019 tarihinde Tuncay Uludağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 30 Ekim 2019 Paylaş 30 Ekim 2019 (düzenlendi) üzdü sabah sabah 300 lira bayıldık dogus otoya 30 Ekim 2019 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 30 Ekim 2019 Paylaş 30 Ekim 2019 üzdü sabah sabah 300 lira bayıldık dogus otoya Ne flansi patladı yine [emoji3] Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 30 Ekim 2019 Paylaş 30 Ekim 2019 Furkan Bakırel yazdı: Ne flansi patladı yine 3lü su flansı catlıyor yine oem deneycem Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 30 Ekim 2019 Paylaş 30 Ekim 2019 3lü su flansı catlıyor yine oem deneycem [emoji3]Bloktakini bizde patlattik bir sefer ucuzdu fiyatı. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 30 Ekim 2019 Paylaş 30 Ekim 2019 Furkan Bakırel yazdı: Okay Kaygusuz yazdı: 3lü su flansı catlıyor yine oem deneycem Bloktakini bizde patlattik bir sefer ucuzdu fiyatı. 30 lira birsürü acentelerde var ben son seferde orjinal olsun istedim 2defa bende değiştim çünkü egiliyor bükülüyor sonra kırılıyor sıcak soguk sıcak soguk derken Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 Kapıları açınca karşılama olarak gündüz ledleri ve sisler yanıyor bagaj kapağını biraz sert kapatıp arabaya bindim Far yükseklik ve Gündüz led arızası verdi indim baktım her şey normal kısalar angellar vs herşey yanıyor duvara baktım yükseklikte de problem yok arıza kaldı sonra park ettim. Geldiğimde arıza yok bunu 3 4 defa daha yaptı hepside bagajı sert kapattığım zaman oluyor. Farın arkasındaki board kısmı mı oynuyor yoksa arka stop plaka lambaları mı temassızlık yapıyor anlık? 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 16 Ocak 2020 Paylaş 16 Ocak 2020 Manisa'dan İstanbul'a getirdi, 3 büyük 2 çocuk 150 kğ zeytinyağ birde dolu bir tabut bağaj ile... Taaa napsın garibim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ocak 2020 Paylaş 17 Ocak 2020 Okay Kaygusuz yazdı: bu arada konuyu baska yalnış baslıga yazmısım Zaten senin araban da değil 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Yazın uzun yolda özellikle gece yolculuğunda sunroofu yukarı doğru açılan kademede kullanıyorum hem sigara kullandığım için hemde klima hasta ettiği için hava iyi oluyor. Gece olduğu için araç hemen soğuyor üşütüyordu çok uzun süre açık tutamıyordum. Gündüz kullanırken kapılardan ambiyans aydınlatmalarının tarafından şu kısımdan soğuk hava geldiğini fark ettim ancak sunroofun açık olduğunu unuttum anlam veremedim o yüzden. bunu uzun yolda da tecrübe etmiştim ancak sebebine dair bir bağlantı kuramamıştım, kapı fitillerine baktım klima fan ayarlarına baktım, ambians trimini söktüm baktım tweeter takarken kapı döşemelerini mi acaba oturtamadım dedim ama yok her alan sağlam yerine oturmuş fitiller yumuşak vs. Dün İstanbul'da hava sıcaklığı yüksekti gene sunroofu açtığım an rüzgar gelmeye başladı koluma orada uyandım mevzuya, sunroofu kapalı konuma getirdim hava kesildi, tekrar açınca başladı. Bunun sizce sebeb ne olabilr hala öğrenmiş değilim acaba konsolda bunun için bir pal bir sistem mi var yoksa sadece hava sirkülasyonu mu? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Yazın uzun yolda özellikle gece yolculuğunda sunroofu yukarı doğru açılan kademede kullanıyorum hem sigara kullandığım için hemde klima hasta ettiği için hava iyi oluyor. Gece olduğu için araç hemen soğuyor üşütüyordu çok uzun süre açık tutamıyordum. Gündüz kullanırken kapılardan ambiyans aydınlatmalarının tarafından şu kısımdan soğuk hava geldiğini fark ettim ancak sunroofun açık olduğunu unuttum anlam veremedim o yüzden. bunu uzun yolda da tecrübe etmiştim ancak sebebine dair bir bağlantı kuramamıştım, kapı fitillerine baktım klima fan ayarlarına baktım, ambians trimini söktüm baktım tweeter takarken kapı döşemelerini mi acaba oturtamadım dedim ama yok her alan sağlam yerine oturmuş fitiller yumuşak vs. Dün İstanbul'da hava sıcaklığı yüksekti gene sunroofu açtığım an rüzgar gelmeye başladı koluma orada uyandım mevzuya, sunroofu kapalı konuma getirdim hava kesildi, tekrar açınca başladı. Bunun sizce sebeb ne olabilr hala öğrenmiş değilim acaba konsolda bunun için bir pal bir sistem mi var yoksa sadece hava sirkülasyonu mu? hava arka cama çarpıp geliyor bence. Ceyran yapıyor araç 28 Şubat 2020 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 Fatih Evcin yazdı: hava arka cama çarpıp geliyor bence. Ceyran yapıyor araç Yok Fatih direk önden kesintisiz akiyo gibi bir de ruzgar testi yapim icerde Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 sadece sanrufu acınca geliyorsa ceyrandır o ceyran. 😀😀 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Yaya bıraktı. Pazar gününden beri binmemiştim, akü boşalmış. Aküyü söküp evde şarja bağladım, umarım düzelir. Yazın yine boşalmıştı ve doldurmuştum. Akü gidici galiba. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Nisan 2020 Yazar Paylaş 25 Nisan 2020 size guzellik yapacak desenize 😂 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 1 haftadır her işime koşturuyor yarım depo bitirdik, elim ayağım oldu her zamanki gibi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts