İçeriğe Yönlendir

2017 Model Ford Focus Hakkında Kullanıcı Yorumları

Öztürk BÖKE

Recommended Posts

Öztürk BÖKE

Sevgili arkadaslar merhabalar 2017 model ford focus 1.5 dizel powershift titanium araclar hakkinda bilgi sahibi veya kullanıcı yorumlarını bekliyorum

Yorum bağlantısı
Adem Kazıl

Bende 2015 style mevcut, şirkete 2015 titaniumuz vardı 1 yıl kullanıp sattık titaniumda yalıtım daha iyi sync 2 vardı bizde dokunmatik ve ara yüz kötü telefonu ekrana yansıtamıyorsunuz, 2016 son çeyrekte gelen titaniumlarda sync 3 mevcut bu çok iyi, titaniumlarda koltuklar daha konforlu ve 1.5 dizel otomatik ünite kesinlikle çok keyifli ve manuel dizellerden atak ve seri.

Yorum bağlantısı
Öztürk BÖKE
36 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

Bende 2015 style mevcut, şirkete 2015 titaniumuz vardı 1 yıl kullanıp sattık titaniumda yalıtım daha iyi sync 2 vardı bizde dokunmatik ve ara yüz kötü telefonu ekrana yansıtamıyorsunuz, 2016 son çeyrekte gelen titaniumlarda sync 3 mevcut bu çok iyi, titaniumlarda koltuklar daha konforlu ve 1.5 dizel otomatik ünite kesinlikle çok keyifli ve manuel dizellerden atak ve seri.

Cok teşekkür ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

4 kişi yolculuk edebilmek için 1.75den uzun kimse olmaması gerekiyor

Yorum bağlantısı
Öztürk BÖKE

Bir saat önce, Murat Atagenç yazdı:

4 kişi yolculuk edebilmek için 1.75den uzun kimse olmaması gerekiyor

Benim 1.88 

Sofor tarafida mi oyle

Yorum bağlantısı
Adem Kazıl
1 saat önce, Öztürk BÖKE yazdı:

Benim 1.88 

Sofor tarafida mi oyle

arkanda yetişkin oturursa huzur vermezsin, ancak çocuk oturabilir😃

boyunuz  hayli uzun focus size gelmez tavsiye skoda octavia veya D segmenti bi otomobil.

Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun

5 kişi istanbul - marmaris yolculuğu yaptık git-gel. 

arkadakiler için çokta sıkıntı olmadı. ama yukardaki yorumlara istinaden boy meselesi önemli. 

uzun veya iri biri arkada zorluk çekebilir.

biz yeni megane otomatik dizellere bakıyoruz bu ara. focusla megane arasında kararsız kaldık. herkes focus diyor ama megane bu kadar kötü olmamalı. bunuda değerlendirin bence

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

hb kasadaki arka pandizot kismindan garip ses gelme olayini cozduler mi acaba? denk gelemedim bende onu merak ediyorum acikcasi..

Yorum bağlantısı
Öztürk BÖKE
22 saat önce, Gökhan Çoşkun yazdı:

5 kişi istanbul - marmaris yolculuğu yaptık git-gel. 

arkadakiler için çokta sıkıntı olmadı. ama yukardaki yorumlara istinaden boy meselesi önemli. 

uzun veya iri biri arkada zorluk çekebilir.

biz yeni megane otomatik dizellere bakıyoruz bu ara. focusla megane arasında kararsız kaldık. herkes focus diyor ama megane bu kadar kötü olmamalı. bunuda değerlendirin bence

Youtube dan video izledim karsilastirma videosu megane daha kucuk

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...