Furkan Bakırel 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Premium değil sonuçta Mercedes ile kıyaslamak haksızlık olur. Ona rağmen bi tık ucuz diyorsunuz. Bence biraz pahalı [emoji4] Yine de güzel araç [emoji4] Elim ayağım titredi faturayı görünce [emoji4] ama araba çok güzel çok farklı bir tasarımı var dikkat çekici. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Mart 2019 Yazar Paylaş 29 Mart 2019 Evet turbo ötüyor ve 4. Vites ve üstünde araç kendini korumaya alıyordu. Ötmesi normal gibiydi de diger hata ne kaynakli derken . Bir el clasico olarak turboyu elimize aldık Turbo İkitelli de yenilendi bı kaç saate teslim alacam bakalım ne alemde. Sağolsun Süha abimimin yönlendirmesi ile hallettik ins. Turbo kırınca egsoza bolca yağ dolmuş nasıl temizlicez bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Pek yakında maceraları ile....Büyük macera olmuş gerçekten, geçmiş olsun. Hep beğendiğim bir kasa ama gerçekten macera. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Mart 2019 Yazar Paylaş 29 Mart 2019 Yeni turbosu güzel oldu yarın bı temizleyebilirsem detaylı foto bakarız. Yorum bağlantısı
Emin Önal 30 Mart 2019 Paylaş 30 Mart 2019 Bu senin kaderin. Antikacı eskici dediler, yeni modelli arabayla da aynısın Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 30 Mart 2019 Paylaş 30 Mart 2019 hayırlı olsun kazasız belasız cezasız maşallah ...intercol ve giriş çıkış boruları gaz kelebeği emme manifoldunuda temizletin hatta yerinizde olsam üst kapağı açtırıp yanma odalarını bir kontrol ettirirdim... Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 30 Mart 2019 Paylaş 30 Mart 2019 Güle güle günlerde kullanın. Turbo da yeni bir 300 bin daha gider. Gerçi sizde bir yıldan fazla durmuyor araba 😀 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Mart 2019 Paylaş 30 Mart 2019 Geçmiş olsun Mustafa. Nerde oldu, tam olarak ne oldu?Yani güm pat çat mı, motor stop mu etti, ne oldu? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Mart 2019 Yazar Paylaş 30 Mart 2019 Bu senin kaderin. Antikacı eskici dediler, yeni modelli arabayla da aynısın [emoji4] Geçmiş olsun.Sorma eskilerden anlıyoz az çok bu motoru yapan mühendis kör olmuş. Ah almış çok. Önü üç metre araba motor sıkıs tıkıs. Hiç bı yere el de girmiyor. [emoji14] hayırlı olsun kazasız belasız cezasız maşallah ...intercol ve giriş çıkış boruları gaz kelebeği emme manifoldunuda temizletin hatta yerinizde olsam üst kapağı açtırıp yanma odalarını bir kontrol ettirirdim...Bu dediklerinizin yapılabilecek olanları yapıldı. Üst kapak açarsak şuan açtırma kutuyu söyletme kötüyü moduna sokarlar beni sanayide. Güle güle günlerde kullanın. Turbo da yeni bir 300 bin daha gider. Gerçi sizde bir yıldan fazla durmuyor araba [emoji3]Satılık 159 var turbosu, ön takım frenler yağ bakimi sıfır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Mart 2019 Yazar Paylaş 30 Mart 2019 Geçmiş olsun Mustafa. Nerde oldu, tam olarak ne oldu?Yani güm pat çat mı, motor stop mu etti, ne oldu?Avrupa yakasında aracı test ediyorduk. 1 2 3 puf etti güçten düştü. Abi turbo yok dedim,arkana bakma dedi hiç stop etme yok ya. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Mart 2019 Yazar Paylaş 30 Mart 2019 Anten kırıktı köpek balığı sırtı yaptık aynalar ile de uyumlu durdu sanki 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 30 Mart 2019 Paylaş 30 Mart 2019 Alfa Forum mu yazıyor üstünde, otoclub etiketi yok alfaforum fora 😀 Emmi koş koş vukuat var 😛 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Mart 2019 Paylaş 30 Mart 2019 Mustafa 159 sayesinde düz fotoğraf yüklemeyi başaracak inşallah bir gün. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Mart 2019 Yazar Paylaş 30 Mart 2019 Mustafa 159 sayesinde düz fotoğraf yüklemeyi başaracak inşallah bir gün. [emoji4] Bu tapatalk düz koyuyom yan çeviriyor neden Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Mart 2019 Paylaş 30 Mart 2019 36 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: 59 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: Mustafa 159 sayesinde düz fotoğraf yüklemeyi başaracak inşallah bir gün. Bu tapatalk düz koyuyom yan çeviriyor neden Bilmiyorum, tapatalk da kullanmıyorum ben. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Mart 2019 Yazar Paylaş 30 Mart 2019 E düz olmuş şimdi [emoji14] Alfa Forum mu yazıyor üstünde, otoclub etiketi yok alfaforum fora [emoji3] Emmi koş koş vukuat var [emoji14]O foruma gireyim dedim öyle bir yer yok hata veriyor. Tarikat felan mi herkese gözükmeyen . Çıkartacam 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Mart 2019 Paylaş 30 Mart 2019 2 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: E düz olmuş şimdi O foruma gireyim dedim öyle bir yer yok hata veriyor. Tarikat felan mi herkese gözükmeyen . Çıkartacam Alfa forumlarında kimse yok zaten, elit topluluk, foruma filan girmiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Mart 2019 Paylaş 31 Mart 2019 7 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: E düz olmuş şimdi 👤 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mart 2019 Yazar Paylaş 31 Mart 2019 Bizim Alfonso veloce paket diye bir paketin aynalarina sahipmiş . Ne olaki o paket. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 31 Mart 2019 Paylaş 31 Mart 2019 Bizim Alfonso veloce paket diye bir paketin aynalarina sahipmiş . Ne olaki o paket.Veloce paket orijinalden farklı aksesuarlara sahiptir. İlk alımda muhtemelen opsiyon olarak Veloce paket aynası alınmıştır. Resimde görülen krom kaplı aynalar veloce pakete aittir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mart 2019 Yazar Paylaş 31 Mart 2019 Ayna dışında fark bişi var mı donanım da.Birde makyajli disticve plus ile makyaj öncesi benim araç aynı donanım diyen var. Sadece deri koltuk sunroof yok galiba Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 31 Mart 2019 Paylaş 31 Mart 2019 Alfa’lar Vw benzeri opsiyonel parçaları bol araçlar. Eper üzerinden bakabilirsiniz. Giulietta olsa ezbere söyleyebilirdim ancak 159’lar hakkında pek bilgim yok. @Selim Bilgin kardeşimiz 159’lar hakkında daha bilgilidir. Bilmemekle birlikte, Veloce paket tampon, marşpiyeller vb aksesuarlar olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mart 2019 Paylaş 31 Mart 2019 On 30.03.2019 at 02:22, Mustafa Tüfekçi yazdı: Yeni turbosu güzel oldu yarın bı temizleyebilirsem detaylı foto bakarız. Merak ettim. Arabayi sıkıştırırkenmi turbo kırıldı. Yoksa normal seyir halinde iken durduk yeremi patladi. Bu benim için önemli. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts