İçeriğe Yönlendir

Belalı İtalyan La Meccanica Delle Emozioni

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Furkan Bakırel
Premium değil sonuçta Mercedes ile kıyaslamak haksızlık olur. Ona rağmen bi tık ucuz diyorsunuz. Bence biraz pahalı [emoji4] 
Yine de güzel araç [emoji4] 
Elim ayağım titredi faturayı görünce [emoji4] ama araba çok güzel çok farklı bir tasarımı var dikkat çekici.
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Evet turbo ötüyor ve 4. Vites ve üstünde araç kendini korumaya alıyordu. Ötmesi normal gibiydi de diger hata ne kaynakli derken . Bir el clasico olarak turboyu elimize aldık

de403419d36a415e0cf455b8f5734b98.jpg

Turbo İkitelli de yenilendi bı kaç saate teslim alacam bakalım ne alemde.

Sağolsun Süha abimimin yönlendirmesi ile hallettik ins.

66a9bfb0f52cd9683d9ea8de6459bef3.jpg

Turbo kırınca egsoza bolca yağ dolmuş nasıl temizlicez bilmiyorum :)

cf9320d10862a68321b1541439b88994.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Pek yakında maceraları ile....569b2da4be11296c94e7abc6604b477c.jpg

Büyük macera olmuş gerçekten, geçmiş olsun. Hep beğendiğim bir kasa ama gerçekten macera.
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Yeni turbosu güzel oldu :) yarın bı temizleyebilirsem detaylı foto bakarız.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bu senin kaderin. Antikacı eskici dediler, yeni modelli arabayla da aynısın :)

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca

hayırlı olsun kazasız belasız cezasız maşallah ...intercol ve giriş çıkış boruları gaz kelebeği emme manifoldunuda temizletin hatta yerinizde olsam üst kapağı açtırıp yanma odalarını bir kontrol ettirirdim...

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Güle güle günlerde kullanın. Turbo da yeni bir 300 bin daha gider. Gerçi sizde bir yıldan fazla durmuyor araba 😀

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Geçmiş olsun Mustafa. Nerde oldu, tam olarak ne oldu?Yani güm pat çat mı, motor stop mu etti, ne oldu?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Bu senin kaderin. Antikacı eskici dediler, yeni modelli arabayla da aynısın [emoji4]
Geçmiş olsun.
Sorma eskilerden anlıyoz az çok bu motoru yapan mühendis kör olmuş. Ah almış çok. Önü üç metre araba motor sıkıs tıkıs. Hiç bı yere el de girmiyor. [emoji14]
hayırlı olsun kazasız belasız cezasız maşallah ...intercol ve giriş çıkış boruları gaz kelebeği emme manifoldunuda temizletin hatta yerinizde olsam üst kapağı açtırıp yanma odalarını bir kontrol ettirirdim...
Bu dediklerinizin yapılabilecek olanları yapıldı. Üst kapak açarsak şuan açtırma kutuyu söyletme kötüyü moduna sokarlar beni sanayide. :)
Güle güle günlerde kullanın. Turbo da yeni bir 300 bin daha gider. Gerçi sizde bir yıldan fazla durmuyor araba [emoji3]
Satılık 159 var :) turbosu, ön takım frenler yağ bakimi sıfır :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Geçmiş olsun Mustafa. Nerde oldu, tam olarak ne oldu?Yani güm pat çat mı, motor stop mu etti, ne oldu?
Avrupa yakasında aracı test ediyorduk. 1 2 3 puf etti güçten düştü. Abi turbo yok dedim,arkana bakma dedi hiç :) stop etme yok ya.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Anten kırıktı köpek balığı sırtı yaptık aynalar ile de uyumlu durdu sanki

3B6BA191-EFD8-48C5-8232-0F5984F80880.jpeg

75FC8D4C-B765-48CC-AD96-298D83DBC964.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Alfa Forum mu yazıyor üstünde, otoclub etiketi yok alfaforum fora 😀 Emmi koş koş vukuat var 😛

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Mustafa 159 sayesinde düz fotoğraf yüklemeyi başaracak inşallah bir gün. :) 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mustafa 159 sayesinde düz fotoğraf yüklemeyi başaracak inşallah bir gün. [emoji4] 
Bu tapatalk düz koyuyom yan çeviriyor neden
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
36 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı:
59 dakika önce, Selim Bilgin yazdı:
Mustafa 159 sayesinde düz fotoğraf yüklemeyi başaracak inşallah bir gün. emoji4.png 

Bu tapatalk düz koyuyom yan çeviriyor neden

Bilmiyorum, tapatalk da kullanmıyorum ben.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

E düz olmuş şimdi [emoji14]

Alfa Forum mu yazıyor üstünde, otoclub etiketi yok alfaforum fora [emoji3] Emmi koş koş vukuat var [emoji14]
O foruma gireyim dedim öyle bir yer yok :) hata veriyor. Tarikat felan mi herkese gözükmeyen . Çıkartacam
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
2 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı:

E düz olmuş şimdi emoji14.png

O foruma gireyim dedim öyle bir yer yok :) hata veriyor. Tarikat felan mi herkese gözükmeyen . Çıkartacam

Alfa forumlarında kimse yok zaten, elit topluluk, foruma filan girmiyorlar. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
7 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı:

E düz olmuş şimdi emoji14.png

👤

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bizim Alfonso veloce paket diye bir paketin aynalarina sahipmiş . Ne olaki o paket.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül
Bizim Alfonso veloce paket diye bir paketin aynalarina sahipmiş . Ne olaki o paket.

f03672c0a863179fc8f3512b4da65794.jpg
Veloce paket orijinalden farklı aksesuarlara sahiptir. İlk alımda muhtemelen opsiyon olarak Veloce paket aynası alınmıştır. Resimde görülen krom kaplı aynalar veloce pakete aittir.
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ayna dışında fark bişi var mı donanım da.

Birde makyajli disticve plus ile makyaj öncesi benim araç aynı donanım diyen var. Sadece deri koltuk sunroof yok galiba

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Alfa’lar Vw benzeri opsiyonel parçaları bol araçlar. Eper üzerinden bakabilirsiniz. Giulietta olsa ezbere söyleyebilirdim ancak 159’lar hakkında pek bilgim yok. @Selim Bilgin kardeşimiz 159’lar hakkında daha bilgilidir. Bilmemekle birlikte, Veloce paket tampon, marşpiyeller vb aksesuarlar olabilir. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
On 30.03.2019 at 02:22, Mustafa Tüfekçi yazdı:

Yeni turbosu güzel oldu :) yarın bı temizleyebilirsem detaylı foto bakarız.

Merak ettim. Arabayi sıkıştırırkenmi turbo kırıldı. Yoksa normal seyir halinde iken durduk yeremi patladi. Bu benim için önemli. Geçmiş olsun. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...