Doğan Arşiray 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart dun agac tasimistim, rezistansi kopartmisim onu lehimledim gazlı havya ile. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Mart Paylaş 18 Mart Hala bakıyorum wk lara s limited alabilirim 2011 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Çağlar Bayur yazdı: şöminen mi var dertin va (: dikmek icin... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Doğan Arşiray yazdı: (: dikmek icin... şömine çevresine dekor? o da olur Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 19 Mart Paylaş 19 Mart Doğan Arşiray yazdı: bütün oringleri değiştirdik. geri dönüş akıntısı giderildi. yağ kaçakları da giderilmiş gibi görünüyor. akan birşey kalmadı. para da kalmadı. ancak soğuk motorda marş daha uzun sürüyor. 2 sn de ateşleyecekse 5 sn de ateşliyor gibi. kapatıp tekrar basınca hemen çalışıyor 2 sn de. enjektörlerde bir problem mi oluşmaya başladı acaba da, dönüşe yansıyan normalden yüksek basınç bazı oringlerden kaçırmaya neden oluyordu... 5sn cok iyi. Forumda yasli bi abinin 5 silindirli dizel merso su 15sn de calisiyor 😂 hava kac derece? Bujiler saglam mi? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart yine şelale... bu sefer iki adet mercedes oringi aldim tanesi 127 tl den. ultra zengin basligina yazar gibi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart bir tane cascade valve diye bir çek valf var pompada, servis kitabinda bu bozulursa donus hattina basinc verir diyor... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan inanılmaz, ama muayeneden motor kaçakları filan olmadan geçmeyi başardım... ama motor nosunu okuyamamışlar. madem okunamaması sorun değil, bir araca bir başka motor takabiliyormuyuz? 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Doğan Arşiray yazdı: inanılmaz, ama muayeneden motor kaçakları filan olmadan geçmeyi başardım... ama motor nosunu okuyamamışlar. madem okunamaması sorun değil, bir araca bir başka motor takabiliyormuyuz? Tebirkler. Normalde kaçak varmıydı ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Nisan Yazar Paylaş 25 Nisan yakit kacagi vardı. eski yag kalintilarini cozuyordu. yag kacaklarini halletmistim oncesinde Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Doğan Arşiray yazdı: inanılmaz, ama muayeneden motor kaçakları filan olmadan geçmeyi başardım... ama motor nosunu okuyamamışlar. madem okunamaması sorun değil, bir araca bir başka motor takabiliyormuyuz? Aslında okuyabiliyorlar da, okuyup da değişik olduğu ortaya çıkarsa polis işin içine girmeli. İnanılmaz bir prosedür çıkıyor karşılarına. O uğraşı almak istemiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts