Fatih Sarıkaya 12 Mart 2019 Paylaş 12 Mart 2019 Arkadaşlar geçen pazar Motoruma atladım doğuya doğru sürdüm motoru.Güzel resimler yakaladım sizlerle paylaşmak istedim. 12 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 12 Mart 2019 Paylaş 12 Mart 2019 Elinize sağlık. Çok güzel kareler. İnsanın içi açılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 12 Mart 2019 Paylaş 12 Mart 2019 ne güzelller canım cekiyor bisiklete buralarda bineceksin 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Mart 2019 Yazar Paylaş 12 Mart 2019 2 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı: ne güzelller canım cekiyor bisiklete buralarda bineceksin Bisikletlilerde vardı.Çok güzel pedal çeviriyorlardı.Aslında imrendim onlara.Onlar kondisyon yapıyorlardı ben ise gezi. 29 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Elinize sağlık. Çok güzel kareler. İnsanın içi açılıyor. 25 dakika önce, Ayhan Asil yazdı: Harika resimler, ellerinize sağlık. Teşekür ederim. Bu bölge çok hoşuma gidiyor.Araç ne olursa olsun o yolda sürmek çok keyifli. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 12 Mart 2019 Paylaş 12 Mart 2019 Huzur verici,memleketin her köşesi başka bir cennet,denizin maviliğini izlemek bile yeter...yer olarak neresi? ilk camili köy çok güzel gözüküyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Mart 2019 Yazar Paylaş 12 Mart 2019 23 dakika önce, Erdem Bozkurt yazdı: Huzur verici,memleketin her köşesi başka bir cennet,denizin maviliğini izlemek bile yeter...yer olarak neresi? ilk camili köy çok güzel gözüküyor. Zeytinada mevkii gazipaşaya bağlı bir kasaba. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2019 Paylaş 12 Mart 2019 O sekilerde ne var.. Ne dikilmiş oralara Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Mart 2019 Yazar Paylaş 12 Mart 2019 8 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: O sekilerde ne var.. Ne dikilmiş oralara Yer gök muz orda.Muz nemi çok sevdiği için en elverişli yerler buralar.Aslında anamurun adı çıkmış.Muzun en iyisi gazipaşada yetişir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts