Murat Sürmeli 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbulda karanlık yer yokki. Uzun yola giderken takacağız artık kullanılamayan ledleriniz öldüm fiyatına değerlendirilir 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Selçuk Keleş yazdı: Lütfen ampulleri şimdi fara taktırır mısın ? Teşekkür ederim. Bi tanıdık var. Dedimki, farlar yetersiz abi. O da “Bu farın sahibi müşterim” deyip tornavida ile girişti. Şimdi sol far sağdan yukarıda duruyor. Önce onu düzelteyim sonra takacam 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi tanıdık var. Dedimki, farlar yetersiz abi. O da “Bu farın sahibi müşterim” deyip tornavida ile girişti. Şimdi sol far sağdan yukarıda duruyor. Önce onu düzelteyim sonra takacam Tez vakitte takıla, bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi tanıdık var. Dedimki, farlar yetersiz abi. O da “Bu farın sahibi müşterim” deyip tornavida ile girişti. Şimdi sol far sağdan yukarıda duruyor. Önce onu düzelteyim sonra takacam Öyle denmez ona, bi gözü toprağa bakıyor denir, geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi tanıdık var. Dedimki, farlar yetersiz abi. O da “Bu farın sahibi müşterim” deyip tornavida ile girişti. Şimdi sol far sağdan yukarıda duruyor. Önce onu düzelteyim sonra takacam Evet? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Murat Sürmeli yazdı: kullanılamayan ledleriniz öldüm fiyatına değerlendirilir işte şimdi ayni dili konusuyoruz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Doğan Arşiray yazdı: işte şimdi ayni dili konusuyoruz mercedes e led var dediler geldik Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Selçuk Keleş yazdı: Evet? Selçuk abi. Çektim fotoları. Çok mu iyi? Yok. Kötü mü? Bilmiyorum. İstanbulda karanlık yer yokki. Anlaşılmıyor. ama eski led tecrübelerimle kıyaslarsam, photon daha iyi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Selçuk abi. Çektim fotoları. Çok mu iyi? Yok. Kötü mü? Bilmiyorum. İstanbulda karanlık yer yokki. Anlaşılmıyor. ama eski led tecrübelerimle kıyaslarsam, photon daha iyi Hani fotolar ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Fatih Keskin yazdı: mercedes e led var dediler geldik sis ve uzunlarda 4300k olduğu doğrudur. bixenon hid leri de aynı renk almıştım zaten. Yorum bağlantısı
Recommended Posts