Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Selçuk Keleş yazdı: . Orjinallerin bozulmasını beklersen o zamana kadar arabayı çoktan satarsın 30 sene bineceğim buna 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: 30 sene bineceğim buna emekli ilk sahibinden orjinal ... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Selçuk Keleş yazdı: emekli ilk sahibinden orjinal ... uzun bi test olacak Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: uzun bi test olacak Test raporu : "Bilseydim arabayı 30 yıl önce ilk aldığımda ampülleri değişirdim fabrikada ters taktıklarını yeni öğrenmiş bulunuyorum" 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül Paylaş 10 Eylül @Tansu Kalafatoğlu Sizin kasada fabrikasyon led'li far var mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Sani Gerşon yazdı: @Tansu Kalafatoğlu Sizin kasada fabrikasyon led'li far var mı? en üst pakette var. Önden görünüm değişik ama mercek yapısı aynı mı farklı mı bilmiyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: en üst pakette var. Önden görünüm değişik ama mercek yapısı aynı mı farklı mı bilmiyorum Üst paketin çıkma farlarını alıp, eldekileri satsak? Ben bazı araçlarıma yapmıştım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Sani Gerşon yazdı: Üst paketin çıkma farlarını alıp, eldekileri satsak? Ben bazı araçlarıma yapmıştım. denemek lazım. Bağlantıları aynı mı farklı mı bilmiyorum ki. zaten farın teki 10-20 bin. Ampüle razıyım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül Paylaş 10 Eylül (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: denemek lazım. Bağlantıları aynı mı farklı mı bilmiyorum ki. zaten farın teki 10-20 bin. Ampüle razıyım Farı teki 10-20 de, hem eskileri satacağız, hem de orjinal aydınlatma olacak. Bağlantılar %99 aynıdır. Kimse far değişecek diye yeni soketli tesisat kullanmaz seri üretimde. 10 Eylül tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Sani Gerşon yazdı: Farı teki 10-20 de, hem eskileri satacağız, hem de orjinal aydınlatma olacak. Bağlantılar %99 aynıdır. Kimse far değişecek diye yeni soketli tesisat kullanmaz seri üretimde. valla ben led almaya üşeniyorum. 60 bin km kullandım. İdare ederim böyle en fazla led alırım yani 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: valla ben led almaya üşeniyorum. 60 bin km kullandım. İdare ederim böyle en fazla led alırım yani Cimri 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Eylül Paylaş 11 Eylül gece surusu varsa iyi aydinlatma en onemli. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Şanzımansız Toyota 30 yıllık sahibinden az aydınlatan pilleri değişecek gereksiz muhabbete aramayın kalp kırarım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Selçuk Keleş yazdı: Cimri valla km maliyeti olmuş 5 lira. Bu şekilde zaten bi aydınlanma geçiriyorum ama kaşıdınız beni, neyseki garanti 150 lira bonus verdi de 1600’e aldık @Doğan Arşiray uzun yolların çoğu gece. İstanbulda da sokak lambası olmayan yer yok. zaten led’leri bagaja koyacam. Uzun yola çıkarken takacam. Ömrü uzun olsun https://www.instagram.com/reel/C_f2LctyyTP/?igsh=MXJyYmdzOWtwdTN3dQ== 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: valla km maliyeti olmuş 5 lira. Bu şekilde zaten bi aydınlanma geçiriyorum ama kaşıdınız beni, neyseki garanti 150 lira bonus verdi de 1600’e aldık @Doğan Arşiray uzun yolların çoğu gece. İstanbulda da sokak lambası olmayan yer yok. zaten led’leri bagaja koyacam. Uzun yola çıkarken takacam. Ömrü uzun olsun https://www.instagram.com/reel/C_f2LctyyTP/?igsh=MXJyYmdzOWtwdTN3dQ== O kadar çok yakıyor mu ya? Tak rahat et bişi olmaz garantisi benim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: valla km maliyeti olmuş 5 lira. Bu şekilde zaten bi aydınlanma geçiriyorum ama kaşıdınız beni, neyseki garanti 150 lira bonus verdi de 1600’e aldık @Doğan Arşiray uzun yolların çoğu gece. İstanbulda da sokak lambası olmayan yer yok. zaten led’leri bagaja koyacam. Uzun yola çıkarken takacam. Ömrü uzun olsun https://www.instagram.com/reel/C_f2LctyyTP/?igsh=MXJyYmdzOWtwdTN3dQ== Noldu ledler? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Selçuk Keleş yazdı: Noldu ledler? aldım aldım da n’aptığımı demeye utanıyorum 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Çağlar Bayur yazdı: led ile ne yaşadıysan artık??? zor kavuştuk olsun o kadar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Murat Sürmeli yazdı: eee, sonuç? bir aydınlanma yaşadın mı bari? istanbulda karanlık yer yokki. Uzun yola giderken takacağız artık Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Aydınlıkta selektörün görünür olması daha büyük sıkıntı, bi-xenon candır. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbulda karanlık yer yokki. Uzun yola giderken takacağız artık Lütfen ampulleri şimdi fara taktırır mısın ? Teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbulda karanlık yer yokki. Uzun yola giderken takacağız artık yani seyyar olarak mı kullanılacak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts