Selçuk Keleş 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Bundan aldım mecburen. Motora takacağım. Bunları sorunsuz takarsak 55w yakan far 20w, 20w yakan stop 2w 5w yakan park 0.5w tüketecek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Ali Gülmez yazdı: @Servet Aydın king yorumun nedir bence iyi gözüküyor Birçoğuna göre evet başarılı Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: yeni mercekli ledler ile değişimi ve alınan sonuç olarak en basiti abi o yuvasının etkisi olmasın 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Alpay Sumer yazdı: abi o yuvasının etkisi olmasın 😂 sonuçta h4 işte 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Tek motosiklet farı ama referans olarak bulunsun. Detaylar : Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Malumunuz bizde 21 custom var. Üzerinde sarı mercekli far mevcut. Far üzerinde ayrıca beyaz gündüz farı mevcut. Mercek içindeki farı LED'e çevirmek istiyorum. Hangisini almalıyız? Bir kaç kişi H11 önerdi. Ledler hakkında bir bilgim yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Toyota e210 kasada Photo milistone ile halojen farkı. Almaya değer mi? 2000 lira civarında. Erken bozulur mu? Karşıdakinin gözünü çıkarır mı acaba? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota e210 kasada Photo milistone ile halojen farkı. Almaya değer mi? 2000 lira civarında. Erken bozulur mu? Karşıdakinin gözünü çıkarır mı acaba? e210 sendeki midir? ya bu kasa isimlendirmelerine bi alısamadim gitti.. sen her kosulda güzel bi ampul bulup degis.. Yolu göstermiyor senin orjinaller.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Alpay Sumer yazdı: e210 sendeki midir? ya bu kasa isimlendirmelerine bi alısamadim gitti.. sen her kosulda güzel bi ampul bulup degis.. Yolu göstermiyor senin orjinaller.. kör sürüş yeteneklerim gelişti. 6 ay sonra bozulursa? 2000 ampül için iyi para yani. Photon iyi marka mı 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 Eylül Paylaş 8 Eylül (düzenlendi) Soğtuması yeterli olduğu sürece her LED lamba Halojenden uzun ömürlüdür çalışma saati olarak. Far tepsisinin arkasında yeteri kadar boş yer varsa hava güzel sirküle olabilecekse bence erkenden bozulmaz. Bu yüzden bazı modellerde sorunu bizim Vectra kulübündeki arkadaşlar far tepsisini delerek çözüyorlardı. O da benim hoşuma gitmiyordu zira farlarda buğu yapıyor sonradan. Karşının gözü alma konusunda da mercek kalitesi önemli. Eğer aracınızda mercek farlar yoksa ne yazık ki karşının gözlerini alırsınız. Sadece davlumbaz ile olacak iş değil ne kadar yaparsan yap karşıyı rahatsız ediyor. 8 Eylül tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Eylül Paylaş 8 Eylül @Mert Yeldan , @Servet Aydın @Hasan Karabekiroglu güzel ürünler bulmuslardı.. Önerilerini takip et 👍 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Çağrı Alaf yazdı: Soğtuması yeterli olduğu sürece her LED lamba Halojenden uzun ömürlüdür çalışma saati olarak. Far tepsisinin arkasında yeteri kadar boş yer varsa hava güzel sirküle olabilecekse bence erkenden bozulmaz. Bu yüzden bazı modellerde sorunu bizim Vectra kulübündeki arkadaşlar far tepsisini delerek çözüyorlardı. O da benim hoşuma gitmiyordu zira farlarda buğu yapıyor sonradan. Karşının gözü alma konusunda da mercek kalitesi önemli. Eğer aracınızda mercek farlar yoksa ne yazık ki karşının gözlerini alırsınız. Sadece davlumbaz ile olacak iş değil ne kadar yaparsan yap karşıyı rahatsız ediyor. Yıllar öncesi halojen çanaklara bi xenon takınca far soğusun diye manifolddan akvaryum hava hortumu ile farın içine hava basardık soğutma için Mert Yeldan yazdı: Benim suçum yon King ne dediyse onu aldım ben. Mis gibi o led 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Servet Aydın yazdı: Mert Yeldan yazdı: Mis gibi o led golfün üstünde gitti sökemedik Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Alpay Sumer yazdı: @Mert Yeldan , @Servet Aydın @Hasan Karabekiroglu güzel ürünler bulmuslardı.. Önerilerini takip et 👍 her marka her merceğe olmuyor bence. Photon toyota da iyi gibi sanki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül Paylaş 8 Eylül o farda mercek değişmeden aydınlatma verimi almak zor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Üretici müşterim. Merceği doğru ayar ile aydınlatma sağlıyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Servet Aydın yazdı: Üretici müşterim. ne veriyorsunuz? bu kadar aydınlatan ne vermiş olabilirsiniz ki 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Bi ayar çekerim dersin ki abey al bu 300 öğro sana feda olsun 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota e210 kasada Photo milistone ile halojen farkı. Almaya değer mi? 2000 lira civarında. Erken bozulur mu? Karşıdakinin gözünü çıkarır mı acaba? Halojen ampulü berbatmış, muhtemelen orjinalidir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Selçuk Keleş yazdı: Halojen ampulü berbatmış, muhtemelen orjinalidir. bu far sayesinde artık karanlıkta ışık olmadan yönümü bulabiliyorum. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu far sayesinde artık karanlıkta ışık olmadan yönümü bulabiliyorum. kutba da gitsen gömlek kafi, yavaş yavaş mutasyon gerçekleşiyor... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu far sayesinde artık karanlıkta ışık olmadan yönümü bulabiliyorum. Farında mercek var, göz kamaşması minimum olur. Halojen ampul alsan bile kalitelisi 1500'den aşağı değil, ömrü de kısa. Orjinallerin bozulmasını beklersen o zamana kadar arabayı çoktan satarsın Pek seçeneğin yok, ledi al tak geç, her durumda memnun kalırsın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts