Servet Aydın 15 Ocak 2018 Paylaş 15 Ocak 2018 Işık gücü önde toplanmış. Bu hem ledin hemde merceğin teknik uyuşmazlığı. Bu sebeple ileri noktaya ışık gidemiyor. Yapılacak birşeyde yok. Led'in linki varmı? Işık dağılımında gölgelenme hiç yok. Aslında bu başarı. Olmadı bende alayım ve farklı merceklerde deneyeyim On 04.01.2018 at 10:38, Engin Ünal yazdı: Bunu satın aldım indirim falan derken 57 TL civarına geldi , takınca sonuçları paylaşırım. Tamam buldum Bu led için çok iyi ışık gücü. Led çiplerin kafasında olan lensler ışığı 360 derece yaymış. Ortada gölge yok. Güç olarak biraz daha yüksek olursa farlarda iş görür. 1 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 15 Ocak 2018 Yazar Paylaş 15 Ocak 2018 (düzenlendi) 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Işık gücü önde toplanmış. Bu hem ledin hemde merceğin teknik uyuşmazlığı. Bu sebeple ileri noktaya ışık gidemiyor. Yapılacak birşeyde yok. Led'in linki varmı? Işık dağılımında gölgelenme hiç yok. Aslında bu başarı. Olmadı bende alayım ve farklı merceklerde deneyeyim Tamam buldum Bu led için çok iyi ışık gücü. Led çiplerin kafasında olan lensler ışığı 360 derece yaymış. Ortada gölge yok. Güç olarak biraz daha yüksek olursa farlarda iş görür. Bu konuda bir arkadaş tavsiye etmişti ondan bu LED leri aldım takmak içinde baya uğraştık, farların arkası çok dar el bile girmiyor sağ tarafta hava filtre kutusu söktük sol tarafta sigorta kutusunu komple söküp öyle anca takabildik 15 Ocak 2018 tarihinde Engin Ünal tarafından düzenlendi . Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2018 Paylaş 15 Ocak 2018 Yağmurlu havada sanırım ışık yetmez. Ya böyle devam yada halojene devam o zaman 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Ocak 2018 Paylaş 15 Ocak 2018 Valla ben bu aydinlatmadan birsey beklemem acikcasi. Yere isik dalga dalga yayilmis gibi geldi. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 22 Ocak 2018 Paylaş 22 Ocak 2018 Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim araçda mercekli sarı halojen ampul var. Ampulu LED'le değiştirmek istiyorum fakat aklıma takılan soru şöyle: bende kısalarda uzunlarda tek ampulde. Tek LED alırsam herikisinin görevini de görür dimi? bir de araçtakı ampülün ne olduğunu nerden öğrenebilirim? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Ocak 2018 Paylaş 22 Ocak 2018 Mercekli farda tek led iş görmüyor. Ya da ben görenine denk gelmedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2018 Paylaş 22 Ocak 2018 Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim araçda mercekli sarı halojen ampul var. Ampulu LED'le değiştirmek istiyorum fakat aklıma takılan soru şöyle: bende kısalarda uzunlarda tek ampulde. Tek LED alırsam herikisinin görevini de görür dimi? bir de araçtakı ampülün ne olduğunu nerden öğrenebilirim?Şu linkten bakabilirsin. https://am-application.osram.info/en 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ocak 2018 Paylaş 22 Ocak 2018 (düzenlendi) plaka lambalarıma tırt led almıştım bıktım patlamalarından ve sonunda bundan aldım, bu konuda Osram süper millet, lazım olursa yeri gelmişken tavsiye edeyim, senelerce tık demiyor... park larda bunları kullanıyorum, 2 seneyi geçeli çok oldu galiba, bunlarda süper ötesi.. 22 Ocak 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 19 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Şu linkten bakabilirsin. https://am-application.osram.info/en Abi şuraya baktım ama farklı farklı şeyler buldum. Ama bayağı bi araştırdıktan sonra Far içindeki ampulün HIR2 9012 olduğunu öğrendim. 14 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: plaka lambalarıma tırt led almıştım bıktım patlamalarından ve sonunda bundan aldım, bu konuda Osram süper millet, lazım olursa yeri gelmişken tavsiye edeyim, senelerce tık demiyor... park larda bunları kullanıyorum, 2 seneyi geçeli çok oldu galiba, bunlarda süper ötesi.. Aslında aklımda bunları da değiştirmek vardı. Söylediğin iyi oldu. On 22.01.2018 at 10:08, Ertan Çabuk yazdı: Mercekli farda tek led iş görmüyor. Ya da ben görenine denk gelmedim. Bu arada mercekli(bi-halojen) farlar için bu aşağıda gösterilen LED iş görüyormuş. https://tr.aliexpress.com/item/Runstreet-TM-P6-Super-Bright-LumiLEDs-LMZ-10400lm-Car-LED-Headlight-Fog-Light-Conversion-Kit-H4/32487715127.html?spm=a2g10.10010108.1000016.1.27088667LHMHSN&isOrigTitle=true Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 (düzenlendi) bendekinden, şuan attım kenara duruyor, uzunlar yok zaten, Servet yeni merceklerle düzelir diyor, olabilir ama xenona göre zaten ampül çook zayıf, mercek en güzeli olsada led ampül zayıf, bu arada ledlerde 1-2 ay içinde bozuldu... Led far olsun tam olsunnun harbi esas yolu, led farlı araba almak, gerisi hep zayıf... 23 Ocak 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 Led lümen olarak xenondan ileride. Çinli pazara saldırınca arada ciddi ürünler kayboldu. H7 var 15 dolar, h7 var 130 dolar.Bu h4 örneğin. Halojen hikaye kaldı yanında. Deli yağmur yağdı akşam. Asfalt kaybolur diye bekledim ama kaybolmadı. Tek kusur rengi. Gün ışığı henüz yok. Olsa aynı ürünün gün ışığı rengi olanını alacağım. 3 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 Kafam çorba oldu ya Ben beyaz renk ampul istiyorum. Görüntüsü Gündüz ledlerine göre sırıtmasın diye. Selektörü etkili olsun. Önümü de normal bişekilde aydınlatsın başkada birşey istemem. Ankaradayım neredeyse heryer ışıklı. Gece yolculuğu da yapmam genelde. Sizce 9012 HIR2 LED mi alsam yoksa Halojen beyaz performans ampülümü? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 4 saat önce, Mais Jannataliyev yazdı: Ben beyaz renk ampul istiyorum. Görüntüsü Gündüz ledlerine göre sırıtmasın diye. Selektörü etkili olsun. Önümü de normal bişekilde aydınlatsın başkada birşey istemem. Valla çok şey istemişin... Bu dediklerin bir arada tek şartla olur.. xenon.. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 24 Ocak 2018 Paylaş 24 Ocak 2018 Neyse ben haftasonu ozaman gideyim bi otodükkana orda karar veririm:) Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 On 23.01.2018 at 21:42, Mehmet Ozyurek yazdı: Valla çok şey istemişin... Bu dediklerin bir arada tek şartla olur.. xenon.. Tekrardan merhabalar herkese. Ocakta LED ampul aldım Nixen marka. Aldım taktım 2-3 ay sonra patladı. Garantiden değiştirdim yine taktırdım. Bu arada zaman geçince önünü görmekte zorlanıyorsun. Nitekim kararım XENON'a geçmek oldu Mehmet abinin de söylediği gibi. LED'i tavsiye etmiyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Xenon'a geçiş sürecinizin ayrıntılarını bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Biz bunu coktandir soyluyoruz led ampul pismanliktir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Yanlış ürün pişmanlıktır. Ezbere yazma hoca 👻 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 (düzenlendi) doğru ampül ve doğru mercek diyelim, bu arada xenona karşı her türlü pişman olursunuz bunuda unutmayın, araba ya orjinalde led far olacak yada xenon 16 Mayıs 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Yanlış ürün pişmanlıktır. Ezbere yazma hoca [emoji317]Ben anlamam orijinalinde olmadigi surece lede karsiyim [emoji16] Lakin su kendinden led mercekleri merak ediyorum. Passat Kadjar vs. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs 2018 Paylaş 17 Mayıs 2018 4 saat önce, Metin Akbal yazdı: 8 saat önce, Servet Aydın yazdı: Yanlış ürün pişmanlıktır. Ezbere yazma hoca [emoji317] Ben anlamam orijinalinde olmadigi surece lede karsiyim [emoji16] Lakin su kendinden led mercekleri merak ediyorum. Passat Kadjar vs. Adamlar yansıtma tekniği kullanıyor. Audi'nin gündüz farları veya seat leon gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Mayıs 2018 Paylaş 17 Mayıs 2018 Bu mercek olmayan oem led farların aydınlatmasından genelde şikayet var. Leon, Civic gibi. Ama mercekliler iyi sanırım. Özellikle mercedesin led farlarının aydınlatmaları güzel. Passat da fena durmuyor. Kelvin değerleri bi tık daha düşük olsa keşke. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 17 Mayıs 2018 Paylaş 17 Mayıs 2018 Arkadaşlar bi-halojen merceğe xenon kit takarsam iş görür mü? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Mayıs 2018 Paylaş 17 Mayıs 2018 Aydınlatma çok kötü olmaz belki ama mercek ömrü kısalır sanırım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs 2018 Paylaş 17 Mayıs 2018 Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Bu mercek olmayan oem led farların aydınlatmasından genelde şikayet var. Leon, Civic gibi. Ama mercekliler iyi sanırım. Özellikle mercedesin led farlarının aydınlatmaları güzel. Passat da fena durmuyor. Kelvin değerleri bi tık daha düşük olsa keşke. Leon farı istisnasız hepsi kalibrasyon hatalı çıkıyor banddan. Ayarı tek tek yapılan ve ışık gücü vagcom ile açılan farları çok başarılı oluyor. 5500 k yerine 4500 olsa tadından yenmez 50 dakika önce, Mais Jannataliyev yazdı: Arkadaşlar bi-halojen merceğe xenon kit takarsam iş görür mü? 4300 k kullan. Arada 100 dereceyi aşan bir ısı farkı var. Haliyle reflektörü daha erken öldürecek. Günde 1kaç saatlik kullanım ile bir şey olmaz ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts