İçeriğe Yönlendir

Hypermil Projem "Ayten"

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mert Yeldan
Selim Bilgin yazdı:

Boş depo vermek küfür gibi geliyor bana. Şehir dışı gidecekse doldurup gönderirim.

Bir kere çok çingene pazarlığı yapana çeyrekte verdim sadece. 

Lastiğin sibop kapağı düşmüş 5 lira kırarım diyen oldu bana.

• Beğen 2
  • Mutlu 3
  • Şaşkın 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Allah daha iyilerini almanı nasip etsin. Hayırlısı olsun.

Mert Yeldan yazdı:

sen ne dedin önemli olan o :D 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Mert Gulkokan yazdı:
Mert Yeldan yazdı:

Kafasına haydar ile vursaydın adaş

Kafa riskli adaş :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Hayırlı uğurlu olsun abi, evi bi al da, idarelik 1.0 yaris yakışır sana hipermil yapmaya.

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Hayırlı olsun Ali bey. Bazı arabalar unutulmaz ama zamanla dimağda bıraktığı güzel tadlar ve ruhu haliyedeki hoş duygular ile hatıralardaki yerini alacaktır.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hayırlı olsun. Gönlünüzdeki evi de alırsınız inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Hayırlı olsun.

Bi V6 alalım sana 

Hocam Cruze ile devam edeceğiz. :(

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mert Yeldan yazdı:

30 tl ic yikama diyen olmustu bana. 

Ali Darbaz yazdı:

Hocam Cruze ile devam edeceğiz. :(

Akliniz kalmasin arabada ev gelir huzurla saglikla oturun. Ayten gider Ayomi Anastasya Andrealar gelir markaya gore isim mi yok 😁

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Ali hayırlı olsun, sıkma sakın canını. Allah yeni sahibine hayırlı etsin.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Eşim dostum arkadaşım kim varsa beni gördüklerinde "arabayı satınca ağladınmı"  sorusunu yöneltip durdu. 

Kendimi tuttum tuttum ama eve geldiğimde boş evi görünce kendimi tutamadım gözlerimden yaş geldi. 

Hayatımın en değerli 4 yılında çoçuğum gibi davrandığım arabamı vermek çok zoruma gitti. :( 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Darbaz yazdı:

Eşim dostum arkadaşım kim varsa beni gördüklerinde "arabayı satınca ağladınmı"  sorusunu yöneltip durdu. 

Kendimi tuttum tuttum ama eve geldiğimde boş evi görünce kendimi tutamadım gözlerimden yaş geldi. 

Hayatımın en değerli 4 yılında çoçuğum gibi davrandığım arabamı vermek çok zoruma gitti. :( 

İnsan buna alışınca arabaya çok da değer vermemeyi öğreniyor. Neticede alıyorsun, biniyorsun, satıyorsun ve gidiyor.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Sorun varsa konu açar sorusunu sorar, yok ben nostalji yapacağım dersen bişey diyemem. Aracın konusu araç satılınca genelde kapanır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selçuk Bakış yazdı:

Sorun varsa konu açar sorusunu sorar, yok ben nostalji yapacağım dersen bişey diyemem. Aracın konusu araç satılınca genelde kapanır

Peki siz bilirsiniz

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Gürbüz yazdı:

Kesinlikle katiliyorum.

10 sene once sattigim aracin deposunu bitirecegim diye bos yere gezmekten ufak bir hasar yaptim.

Her arac sattigimda helallesttigim adama notere giderken 100 tl yakit koyarim extradan. Alıcıda çok mutlu olur. Gülerek ayrılır.gönlü kalmaz.

Sizi tebrik ediyorum çok ince bir davranış. Hiç rastlamadım genelde depoyu boş veya boşa yakın alıp satarken hep dolu teslim ediyorum hiç şaşmadı.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:

Peki siz bilirsiniz

Siz istemezseniz kapatmayız, araç ile duygusal bağınız var, onu daha rahat sonlandırmak için bir öneri.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...