Ali Darbaz 27 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2020 (düzenlendi) Merhaba. Arabama demo cam film yaptırdım. Kapalı havada denedim. Işık kırılması çok iyi ama gölgelerin daha karanlık olması biraz rahatsız etti. Kamera ile benim gözümün seçtiği büyük oranda aynı. Apartman netleşirken ağaçlar kararıyor. 27 Mayıs 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Ali hocam, pedalbox/pedal commander gibi aletler var, bu aletlerin spor modunun yanısıra ekonomi moduda var, bu cihazları incelediniz mi hiç? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2020 ibrahim Tiryaki yazdı: Ali hocam, pedalbox/pedal commander gibi aletler var, bu aletlerin spor modunun yanısıra ekonomi moduda var, bu cihazları incelediniz mi hiç? Asla, ecm sistemlerinin çalışma prensiplerini incelediğimden hiç mamtıklı gelmiyor pedal komander. Eco modun yokmu senin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2020 Arkadaşlar cam filmini 250 fiyat verdiler. Demo ufak bir parça yapıştırdılar. 250 rakam nasıldır. Pahalımı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Normal , kalitesine göre değişir, üst kaliteler 700 TL falan. Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Asla, ecm sistemlerinin çalışma prensiplerini incelediğimden hiç mamtıklı gelmiyor pedal komander. Eco modun yokmu senin. bende var eco mod ama kullanmıyorum. ben zaten lpg'de 6.7 litre rakamını yakaladım. onu sana söylemeyi unuttum. 30 litre gaz ile 428 km yaptım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Arkadaşlar cam filmini 250 fiyat verdiler. Demo ufak bir parça yapıştırdılar. 250 rakam nasıldır. Pahalımı Bu şekilde bir soruyla ideal sonuca varamayız. Nicelik olarak UV ve IR reddi, görünür ışık geçirgenliği yüzde kaç önemli olan bunlar? Transmisyon metre ölçüm cihazı ile test imkanı mevcut mu? Yoksa 50 liraya da boyalı filmler var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Tabiki +5 kg buda dur bakiim eee hımm hah, -2 hp den %10 yakıt artışı bu arada pedal box işe yaramaz geç, eco mod işe yaramaz geç, aynı şey zaten.... 27 Mayıs 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2020 Koray Demir yazdı: Bu şekilde bir soruyla ideal sonuca varamayız. Nicelik olarak UV ve IR reddi, görünür ışık geçirgenliği yüzde kaç önemli olan bunlar? Transmisyon metre ölçüm cihazı ile test imkanı mevcut mu? Yoksa 50 liraya da boyalı filmler var. Öncelik göz kamaşmasını önlemek. Gözüm bu aralar ışıktan rahatsız oluyor. İkinci kabin ısısı. Arabanın camları çok eğik. Güneş çok fazla etkiliyor. Ben bu iki konuda çözüm arıyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Arkadaşlar cam filmini 250 fiyat verdiler. Demo ufak bir parça yapıştırdılar. 250 rakam nasıldır. Pahalımı 1- Ne marka? 2- Bu foto'dakinin geçirgenliği kaç? Piyasa ağzı ile kaç numara? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2020 Benim istediğim şey bu izolasyonlu olanmış.. Sani Gerşon yazdı: 1- Ne marka? 2- Bu foto'dakinin geçirgenliği kaç? Piyasa ağzı ile kaç numara? Kutularda marka görmedim. Yüzde değerler verdi. Yüzde 80 ucuzu Yüzde 90 pahalısı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Siz en doğrusunu istiyorsunuz, UV korumalı. Ancak markasız ürünlerde bunu bulmak pek mümkün değil. Bu iş için "doğru" olsun diyorsanız, Sonax Ziebart, 3M gibi markalara yönelmeniz lazım. Eski Duster'ımda 3M vardı, camı kapatınca güneşten ısınan kol soğurdu. Pandemi bitsin, ben de Renegade'e yaptıracağım önlere. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Arkadaşlar cam filmini 250 fiyat verdiler. Demo ufak bir parça yapıştırdılar. 250 rakam nasıldır. Pahalımı kaç cam için? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Multivan ön cam hariç 250 tl ye Ray-Ban cam filmi yaptım, numarası aklımda değil. Apaçi işi aynalı istersen 600 tl. 43 TSER (Toplam Güneş Enerjisi Reddi) %78 VLT (Görünür Işık Geçirgenliği) %79 IRR (Infrared Reddi) GPS / OGS sinyal geçirgenliği %99.9 Kanserojen U.V. blokajı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Multivan ön cam hariç 250 tl ye Ray-Ban cam filmi yaptım, dükkan mı yaptı kendin mi yaptın? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Arkadaşlar cam filmini 250 fiyat verdiler. Demo ufak bir parça yapıştırdılar. 250 rakam nasıldır. Pahalımı100 liraya yapanda var. Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Öncelik göz kamaşmasını önlemek. Gözüm bu aralar ışıktan rahatsız oluyor. İkinci kabin ısısı. Arabanın camları çok eğik. Güneş çok fazla etkiliyor. Ben bu iki konuda çözüm arıyorum. Çözüm Llumar ATR serisi. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Ali kardeşim, öncelikle şunu belirteyim, kaliteli cam filmi olduğunu anlaman için sana koyuluk için yüzde vermiyorlarsa, uzaklaş oradan. Yani kaliteli filmler %90, %80 gibi rakamlarla koyuluk tayini yaparken, dandik olanlar 1 numara 2 numara gibi rakam veriyorlar genelde. Önceki aracıma ön cam için şoför camı yani, Llumar atr serisi uv geçirgenliği azaltan film yaptırmıştım. Tabi diğer camlara da suntek marka, Llumarın alt ürünü olan filmden yaptırmıştım. O camların da ısı geçirgenliği gerçekten çok iyiydi. %80 koyulukta yaptırmıştım sanırım. Aşırı koyu değil, içeri az miktarda görünüyordu sanırım. Ön camdan artan parçaları arka yolcu camlarının üzerine eklemiştik. İnanın klima yazın çok daha az çalışıp çok daha kolay soğutuyordu. Fiyat soracaksınız, biraz tuzlu oluyor markalı olunca lakin malzeme kalitesi ve kullanım ömrünü hesaba katmak lazım. Sadece ön camdaki Llumar 700 tl idi. Diğer camlara yapılan suntek ise toplamı 700 tl idi. 1400 tl maalesef. Bu geçen yılki rakam bir de. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 vaktiyle fluance bahçelievlerde ömür plazanın otoparkında cam filmi yaptırdım. 2 numara film çek dedim en ucuzu 100 liraydı 2 3 çeşit daha saydı ultraviole vs garip garip şeyler dedi neyse uzatmıyım en ucuzunu yap dedim benimkini yaparlarken bekliyorum bitane yeni pasat geldi adam film yaptıracam dedi adama aynı listeden saydı saydı adam en pahalısına ok dedi 350 mi neydi fiyatı çıktı avm ye işini halletmeye bende bekleme yerinde izliyorum. pasatı yıkayıp çektiler fluancein yanına benim arabaya takılan rulodan kesip çektiler filmi net konuşim gerçekten yetkili bir bayinin markalı ürünü değilse hiçbirine inanma en ucuzunu yaptır geç . kaliteli istiyorsan bayi ara logo ara ne bilim işte gerçek markalı ürün bul yoksa hepsi aynı. hatta çarpıyorlar dikkat et 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Aksaray en temizi acik orta koyu 100tl. Hondaya cektirmistim apaci reislere 2 ay sonra polis sokturttu zaten Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Dandik olanlar soluyor, daha dandik olanlar morarıyor [emoji3] ona göre hesap et sen. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: dükkan mı yaptı kendin mi yaptın? Yaptırdım yazacaktım yanlış olmuş, sanayide yapıldı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kaç cam için? Hepsi abi. Cam ayırmadan. Öncam dahil. 27 Mayıs 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Hepsi abi. Cam ayırmadan. Öncam dahil. Ön cam kanunen yasak. Muayeneden geçemezsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts