Köksal Yılmaz 18 Kasım 2019 Paylaş 18 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: Satayımmı sana Otomatik değil, iç hacmi geniş değil, bagajı geniş değil, araba gül gibi de ben gül sevmiyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Kasım 2019 Yazar Paylaş 18 Kasım 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Otomatik değil, iç hacmi geniş değil, bagajı geniş değil, araba gül gibi de ben gül sevmiyorum Bende satıp babamın Cruze çöreklenmek istiyorum. En güzel çörek komşuda pişen diye bir sivaslı deyişi vardır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Merhaba Aytenin yeni Bluethoot Teyip çözümü. Şu an test ediyorumda çok başarılı ya. https://www.teknosa.com/preo-my-music-mm09-kirmizi-bluetooth-hoparlor-p-125340765 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: Merhaba Aytenin yeni Bluethoot Teyip çözümü. Şu an test ediyorumda çok başarılı ya. https://www.teknosa.com/preo-my-music-mm09-kirmizi-bluetooth-hoparlor-p-125340765 Bunu nereye koyacaksın araçta? Şarj da lazım. Bunu alsana aux girişin varsa 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunu nereye koyacaksın araçta? Şarj da lazım. Bunu alsana aux girişin varsa Ben arabanın elektrik sistemini kullanmak istemiyorum. Evde şarj edip arabada piknikte mutfakta kullancam Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 arabanın elektrik sistemi dediğin çakmaklıktan şarj etme işimi ? o yakıtı artıryormu ? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Ali Gök yazdı: arabanın elektrik sistemi dediğin çakmaklıktan şarj etme işimi ? o yakıtı artıryormu ? watt başına 0,002 kr etkiliyordur Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Mert Yeldan yazdı: watt başına 0,002 kr etkiliyordur Ali Gök yazdı: arabanın elektrik sistemi dediğin çakmaklıktan şarj etme işimi ? o yakıtı artıryormu ? Akü eskimesin Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Hareket halinde tamemen akü mü kullanıyor? Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 benim su motoru aküyle ilk marşı alıyor sonra biz aküyü söküyoruz üzerinden aküsüz çalışıyor normalde araba akü bitse gitmez motor nasıl çalışıyor mantık farkı ne ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Bu böyle iyi arkadaşlar. Bluethoot hoparlör. Arabada kalması gerekmiyi. Aküde bitmiyi. Çirlop gibi çözüm. Sivas halayı yapmak için birebir. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Mert Yeldan yazdı: Hareket halinde tamemen akü mü kullanıyor? Arac elektrikli degil 😁 Bende bi donem elekrikli sanmistim 😁 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Aslında kullanılmayan teyp hoparlör vs sökülerek gereksiz ağırlıklardan kurtulabilir. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Audi'nin solar sunroofları vardı o tarz bişi lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Alpay Sumer yazdı: Arac elektrikli degil 😁 Bende bi donem elekrikli sanmistim 😁 Selçuk Bakış yazdı: Aslında kullanılmayan teyp hoparlör vs sökülerek gereksiz ağırlıklardan kurtulabilir. Sinan Akgöl yazdı: Audi'nin solar sunroofları vardı o tarz bişi lazım. yahu arkadaşlar bu hanımın evlilik yıl dönümü hediyem. Arabada çoçukla ilgilendiği için arkada oturuyor. Yolda istediği müziği dinleyemiyorum. Arkada pandizota koyar bunu. Telefondan müziği açar. Miss gibi. Ben araba sürerken öyle müzik sistemi ile uğraşmıyorum. Dikkatimi veremiyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Ali bey pandizotta bu ürünü sabitlemez iseniz arkada oturacak olan eşiniz ve minik güzellik için tehlike. Bluetooth aux girişi alın uzaktan kumandasını eşinize verin istediği gibi değiştirir. S class gibi. Tabi her zaman sizin tercihinize saygım var güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Selçuk Bakış yazdı: Sök gitsin işte Sinan Akgöl yazdı: Ali bey pandizotta bu ürünü sabitlemez iseniz arkada oturacak olan eşiniz ve minik güzellik için tehlike. Bluetooth aux girişi alın uzaktan kumandasını eşinize verin istediği gibi değiştirir. S class gibi. Tabi her zaman sizin tercihinize saygım var güle güle kullanın. Arkadaşlar. Mutfakgın demir başı oldu bile. Taşınabilirliği iş unutmayın. Sadece araba için düşünmeyin. Arabada müzik dinlemem. Önüme bakarım. Arabanın Usb portu zaten var. İstediğin gibi çal oyna. Lakin araçta müzik dikkatimi dağıtıyor. Ekonomi ile alakası yok. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: Lakin araçta müzik dikkatimi dağıtıyor. Pandizotta hanım dinleyince dikkat dağılmaz mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: Lakin araçta müzik dikkatimi dağıtıyor. Ekonomi ile alakası yok. alışkanlık meselesi. 95 dB i ben açarsam sorun olmaz mesela, arkada oturan 68dB birşey açsın şeritte duramam 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Sani Gerşon yazdı: Pandizotta hanım dinleyince dikkat dağılmaz mı? yahu uzatmadan yazıyorum. Anlıycanız, onu açması kapatması değiştirmesi vs vs dikkatimi bozuyor. Hele hele radyo cekmez cazur cuzur ederse off çekemiyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Hah, şimdi anladım. Şuna desenize hanım olaya müdahele edince hey heylerim geliyor 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Hah, şimdi anladım. Şuna desenize hanım olaya müdahele edince hey heylerim geliyor [emoji3] Bekar kal hacı, evlenim deme sakın. Bak açık açık söylemeye korkuyoruz hanım bizi ütülüyor diye [emoji23] 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Kasım 2019 Yazar Paylaş 21 Kasım 2019 Hoparlör bozuldu, iade ettim. Beğenmedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Kasım 2019 Yazar Paylaş 22 Kasım 2019 Aytenin instagram hesabını hatırladım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts