Okay Kaygusuz 3 Haziran 2019 Paylaş 3 Haziran 2019 3 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Çok zor hocam. Eşim ve Kızim beni birakmiyor. Bende cuma döneceğim. Muhtemelen güneş batar batmaz yola düşerim. tamamdır benimde cuma dönüş aksam 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2019 Yazar Paylaş 3 Haziran 2019 (düzenlendi) 18 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Otel nasıldı, iyi miydi? 3 gun 2 gece kaldigim otel https://www.etstur.com/Paloma-Family-Club-Bitez?adultCount=2 Buda şu an fethiyede konakladigim otel. https://www.etstur.com/Yel-Holiday-Resort-Hotel?adultCount=2 İlk otelim fiyat performas bakimindan iyi sayilirdi. 10/6 Şu an kaldigim otel ise biraz daha parlak bir otel. Bunada 10/8 veririm. Odamin manzarasi. 3 Haziran 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Haziran 2019 Paylaş 3 Haziran 2019 Farkı yaratan yemekler oluyor genelde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran 2019 Yazar Paylaş 6 Haziran 2019 Merhaba Yarin için plan yapmadim. Ama guneş batinca yola cikacağim. Tek planim bu oluyor. Otel oday 12:00 da biraksam bile aksama kadar tüm olanaklari kullanmami musade ediyor. Şimdi gelelim canımı sıkan mevzuya. Bodrumdan Fethiye geliş sirasinda egimli yollardan birinde arkaya fazla yuk bindi. Uğultu duydum. Sonra eş değer bir egimde arkaya yuk binince yine ugultu duydum. Teker ic bilyalarim sanirim ses yapan şey. Onun dışında sicaktan dolayi motorun bir süre sonra 1-2 beygiri eksildiğini hissettim. Motor kayışınin klima kompresor devreye girdinde hafiften kaçirdiğini hissettim. Tabi bunlar milimetrik hisler. En kotusu ise kendimde olan. 3 saat 39 dakima molasiz araba surdum. Her saate vites ve direksiyonda agirligin arttigini hissettim. Yani gucum azaliyordu. Vitesi takmak icin daha fazla kas gucu vermem gerekmeye başladi. Bedenim guneste fazlaca yoruluyor. Kollarim guneşten yanmiş. Bence uzun yol guneste cekilmiyor. Gece yola cikmak bu bakimdan bence cok daha avantajli. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Haziran 2019 Paylaş 6 Haziran 2019 Merhaba Yarin için plan yapmadim. Ama guneş batinca yola cikacağim. Tek planim bu oluyor. Otel oday 12:00 da biraksam bile aksama kadar tüm olanaklari kullanmami musade ediyor. Şimdi gelelim canımı sıkan mevzuya. Bodrumdan Fethiye geliş sirasinda egimli yollardan birinde arkaya fazla yuk bindi. Uğultu duydum. Sonra eş değer bir egimde arkaya yuk binince yine ugultu duydum. Teker ic bilyalarim sanirim ses yapan şey. Onun dışında sicaktan dolayi motorun bir süre sonra 1-2 beygiri eksildiğini hissettim. Motor kayışınin klima kompresor devreye girdinde hafiften kaçirdiğini hissettim. Tabi bunlar milimetrik hisler. En kotusu ise kendimde olan. 3 saat 39 dakima molasiz araba surdum. Her saate vites ve direksiyonda agirligin arttigini hissettim. Yani gucum azaliyordu. Vitesi takmak icin daha fazla kas gucu vermem gerekmeye başladi. Bedenim guneste fazlaca yoruluyor. Kollarim guneşten yanmiş. Bence uzun yol guneste cekilmiyor. Gece yola cikmak bu bakimdan bence cok daha avantajli. Konfor için cam filmi şart, ekonomi için daha da şart. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Haziran 2019 Paylaş 6 Haziran 2019 İzmir'den Akhisar'a kadar otoyol yapıldı diye biliyorum, öyle ise otoyolu kullanacağım ,cumartesi trafik çok yoğun olacaktır diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2019 Paylaş 6 Haziran 2019 Bir saat önce, Evren Erakçora yazdı: İzmir'den Akhisar'a kadar otoyol yapıldı diye biliyorum, öyle ise otoyolu kullanacağım ,cumartesi trafik çok yoğun olacaktır diye tahmin ediyorum. 38 tl hazır olsun 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Haziran 2019 Paylaş 7 Haziran 2019 Bayramda Fethiye'ye gelip herkesi kısa bir çaya çağıracaktım ama bayram kalabalığından dolayı Fethiye'ye gitmeye gözüm kesmedi. Dalaman'da bile acayip bir trafik var. Tatil bitse de rahatlasak modundayız Umarım güzel vakit geçirmişsinizdir, sağlıcakla gidin inşallah hepiniz. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Haziran 2019 Yazar Paylaş 7 Haziran 2019 Kutahya kofteci yusuf a kada 100 km hiza sabit geldim. Bu yol okadar guzelki, keşke en başinda burdan gitseymişim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Haziran 2019 Yazar Paylaş 7 Haziran 2019 3 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Nasıl güzel? Sakin miydi? Eve gireli 10 dakika oldu. Yarın bol bol anlatırım. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Haziran 2019 Paylaş 8 Haziran 2019 Ben de şimdi geldim, trafik çok yoğundu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2019 Paylaş 8 Haziran 2019 On 06.06.2019 at 19:31, Ali Darbaz yazdı: Bence uzun yol guneste cekilmiyor. gerçek cam filmi candır. Uv korumalı olan ile Temmuz da İzmir de bahar gibi gezmiştik 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2019 Paylaş 8 Haziran 2019 rakamlar çok hızlı geçmiş en sonda, minibüs giderken kapıyı açıp aşağı atlamaya çalışan kimdi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Haziran 2019 Yazar Paylaş 8 Haziran 2019 21 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: rakamlar çok hızlı geçmiş en sonda, minibüs giderken kapıyı açıp aşağı atlamaya çalışan kimdi? Deep Blue Travel şirketinde Dr lee adlı Rehber şöfer ve Paramedik abi. Adam 4 ncü üniversitesini bitiyormuş. Aşağidaki linkde Çamura uçan, çamurda gözlükle poz veren abi. https://www.deepbluetravel.com.tr/tr/jeep-safari-fethiye Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Haziran 2019 Yazar Paylaş 8 Haziran 2019 2 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Jeep safaride transit Hocam, Deutz marka minibüslerde vardı. Ama inan Defender landde karşılıklı oturmak daha büyük sıkıntı olurdu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Haziran 2019 Yazar Paylaş 8 Haziran 2019 (düzenlendi) Hizim nispeten düşük olmasi sebebiyle virajlarin buyuk kisminda fren kullanmadim. Ağirlik transferi yaparak gaz pedalini dozajliyarak , virajalarda dışa yata yata dönünce lastiklerin hepsi yanaktan aşindi. Bir sure sonra lastik basınç ikazi aldim. Lastiklerin hepsinde 2 -3 psi azalma olmuştu. Hepsini tekrar ayarladim.. 8 Haziran 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Haziran 2019 Paylaş 8 Haziran 2019 Rampalarda motor yüke binince neden benzine geçiyorsunuz motor lpgye tam uyumlu değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Haziran 2019 Paylaş 9 Haziran 2019 Göcek tüneline girilmemiş, isabet olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran 2019 Yazar Paylaş 9 Haziran 2019 7 saat önce, Koray Demir yazdı: Rampalarda motor yüke binince neden benzine geçiyorsunuz motor lpgye tam uyumlu değil mi? Yuzde 87 motor yukunde araba bunu kendi kendine yapiyor. Hic dugmesiyle oynamadan lpg ile gittim, dağlik arazide bol rampali yolda birde bakmışsin benzin ışığı yanmış. Ben bu sureci erkene cekiyorum. Rampa egimine gore önceden benzine geciyorum. Benzinde 5 newton tork fazlasi var. Maksimum guc devri ise 700 devir aşagiya cekiyor. Bir nevi boss basiyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Haziran 2019 Paylaş 9 Haziran 2019 Direkt benzine mi geciyor? Benzine otomatik olarak gecmemesi lazim.Belli devirde benzin kullan komutu vermesi olayi var istege gore lpg ayarlanirken talep edilebilir bir durum..Ama direkt lpg den benzine gecmesi olmamali. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran 2019 Yazar Paylaş 9 Haziran 2019 20 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Direkt benzine mi geciyor? Benzine otomatik olarak gecmemesi lazim.Belli devirde benzin kullan komutu vermesi olayi var istege gore lpg ayarlanirken talep edilebilir bir durum..Ama direkt lpg den benzine gecmesi olmamali. Motor yükten kurtulur ise geri lpg ye geciyor zaten . Bu dedigim şeyler cok kisa suren olaylar. Benzin deposunda benzin kalmaz ise, yuke bindiğinde lpg hararet yaptirip motor yağini buharlaştiriyor. Buharlaşan yaği manifoldan emilip yakiyor. Bu durum motor yağinda eksilmenin önüne gecmek için var. El kitabinda " ceyrek depo benzin bulundurun " yazmakta. Bu motorun karakteri bu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts