Mehmet Yeter 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Hayırlı olsun Recep hocam güle güle kullanın. Edd China lazım olacak olursa ararız hemen. 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 5 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Gönlüm turkuazdan yana. Belki tavan fildişi gibi bi renk olabilir. Aracınızın asıl renk kombinasyonu aslında çok güzel. Burada Fastcare adlı Türk restorasyon firmasının tamamen toparladigi kadett GT e versiyonu var gerçekten mükemmel 4 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Boya kombini tam Amerikan gangster buna supercharger tak banka soy Sarf malzemeleri motor parçaları bulunuyor mu kolay. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-kadet-stevagon-646342123/detay Parça işine yarar mi 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 29 dakika önce, Tolgahan Doğru yazdı: Aracınızın asıl renk kombinasyonu aslında çok güzel. Burada Fastcare adlı Türk restorasyon firmasının tamamen toparladigi kadett GT e versiyonu var gerçekten mükemmel Bu aracı biliyorum. Ama hak verirsiniz ki, iki aracın kullanım amacı arasında dağlar kadar fark var. FastBack kasalarına da baktım, hatta restore edilen araca tıpatıp benzeyen bir ilan da var hali hazırda. Kasayı da çok beğeniyorum ama, amacım o değil. 9 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Boya kombini tam Amerikan gangster buna supercharger tak banka soy Sarf malzemeleri motor parçaları bulunuyor mu kolay. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-kadet-stevagon-646342123/detay Parça işine yarar mi Malum sitedeki tüm yedek parça ve aynı model araçlar yakın takibimde. İhtiyaç durumuna göre şekillenecek. Kaporta aksamında uyacak illaki parçası olur. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Hayirli olsun insallah keyifle binersiniz 1 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Çok güzel bi konu , hayırlı olsun allah yol açıklığı ve şansı versin . 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 İnsanların hayalleri peşinde gidebilmesi ne güzel.Hayırlı olsun,ilerleyiş sizi mutlu eder inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Hayırlı olsun. Allah ağız tadıyla toplayıp binmeyi nasip etsin. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Bence çok nazar çekse de rengi güzel. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 7 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Bence çok nazar çekse de rengi güzel. Aslında tamamen sarı olan bir örnekte vardı beğendiğim. Ama sanki zamanla yoracak gibi geldi gözümü. Son dakikaya kadar ne olacağı belli olmaz tabi. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Maşallah maşallah gerçekten sıkıntılı ama bir okadar da zevkli günler seni bekliyor rabbim gönlüne göre yapmayı sonrada binmeyi nasip etsin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 İşin sonunda kolay bulunan boyalara yöneleceksin. O yüzden şimdiden bmc boya kataloğuna bakmaya başla 😁 Benim mobiletin beyazı tofaş, kırmızısı massey ferguson 😄 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Hadi hayırlı olsun.Ben şuanki rengini sevdim 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Sari ve ufak beyaz detaylar guzel olmus..Buna yakin bisey olsa guzel durur bence de.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Mart 2019 Yazar Paylaş 10 Mart 2019 7 saat önce, Emre Şimşek yazdı: İşin sonunda kolay bulunan boyalara yöneleceksin. O yüzden şimdiden bmc boya kataloğuna bakmaya başla 😁 Benim mobiletin beyazı tofaş, kırmızısı massey ferguson 😄 Büyük konuşmayayım tabi. Ama kaplama da yapılabilir. 7 saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: Hadi hayırlı olsun.Ben şuanki rengini sevdim Siyah fazla gibi. 6 saat önce, Alpay Sumer yazdı: Sari ve ufak beyaz detaylar guzel olmus..Buna yakin bisey olsa guzel durur bence de.. Beyaz yanak lastik şart 🙂 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 Bu arada şuan çalışıyor mu ? Çekiciyle geldikten sonraki tecrübelerinizi de merak ediyorum [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Mart 2019 Yazar Paylaş 10 Mart 2019 Bugün gözüme batan teyp kolon ne varsa söktüm. O nasıl bir işçiliktir. Hiç yapmasaydınız daha iyi olurmuş. 3 2 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 Sarı-siyah gayet güzel. Zaten renk değişirse isimle uyumsuz olur. Maşallah 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Mart 2019 Yazar Paylaş 10 Mart 2019 30 dakika önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: Bu arada şuan çalışıyor mu ? Çekiciyle geldikten sonraki tecrübelerinizi de merak ediyorum Şuan çalışmıyor. Distribütör falan yağ içinde kalmış. Muhtemel elektrik arızamız var. İlk fırsatta söküp bakacağım. 25 dakika önce, Murat Atagenç yazdı: Sarı-siyah gayet güzel. Zaten renk değişirse isimle uyumsuz olur. Maşallah Bazı ticari taksilerde görüyorum. Mat ama simli gibi sarı kaplama yapılıyor. Öyle bir renk olabilir. Düz sarı çok basit kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 Siyahın daha az olduğu sarı-siyah karışımı güzel olacak gibi. Tabi ki zevk sizin. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 3 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Bugün gözüme batan teyp kolon ne varsa söktüm. O nasıl bir işçiliktir. Hiç yapmasaydınız daha iyi olurmuş Telefon kablosu mu kullanmışlar, nedir? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 DT8 Diyafon kablosu ve 0,75mm2 kordon kablo 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Mart 2019 Yazar Paylaş 10 Mart 2019 Arkaya tek kablo ile gelmişler orada ayırmışlar. Kablo kadar da izole bant çıktı. Dolamışlarda dolamışlar. Cat5 kabloya benzetmiştim ben de. Arkada biri çalışan iki hoparlör kapılarda birer tane daha, a stünlarında tizler, torpidoda üstünde Nokia yazan bi hoparlör daha. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts