Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: klasik ustalarının hiç araştırdınız mı veya en azından araçtaki arızayı tam tespit ettirme şansınız olmadı mı hiç. tam arıza bilinse motorsa çıkma motor, şanzıman ise çıkma falan bulunamaz mı anladığım kadarı ile sizi soğutmuşlar arabadan. ilk günkü heyecanınızı yeniden kazanırsınız inşallah. Klasik ustaları bu arabayı toplamak için 1 milyon lira isterler. Kaportayı normal kaportacıda toplatmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Eylül 2024 Yazar Paylaş 5 Eylül 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Klasik ustaları bu arabayı toplamak için 1 milyon lira isterler. Kaportayı normal kaportacıda toplatmak lazım. Kaporta işi için @Alpay Sumerbi usta önermişti bana. Gidip görüştüm. Yürüyerek gelsin bana dedi haklı olarak. Yürütemeyince o da kaldı öyle. Öncesinde İstanbul 'dan Hakan Usta 'yı önermiştin sen de. Onunla da görüşmüştüm ama gözüm görmeyeceği için aklıma yatmamıştı. Biliyorsun evin 3. arabası konumuna düştü şuan. Kefe kederin keyfe kederi oldu onunla ilgilenmem. Bakalım zaman ne gösterecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 Hakana güvenebilirsin ama o da ucuz sayılmaz en azından dürüsttür Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 Hakan usta artık klasik Porsche vs topluyor, işinde çok iyidir ama dükkanı da bir o kadar dar, 3 arabalık yeri var, son gittiğimde toplanan 3 araba vardı, 2'si klasik porsche (1970lerden), 1 i station'a motor swapıyla m3 olmuş bmw idi. Giren araba 2-3 ayda ancak çıkabiliyor yer sorun olmazsa Hakan usta işinin ehlidir. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Eylül 2024 Yazar Paylaş 5 Eylül 2024 Bizzat görüşmüştüm telefonla vakti zamanında. Güven konusunda forum referans olduğu için bir problem yok zaten. Gün aşırı olmasa da iki günde bir görmem gerek. Rahat edemem. Kendini götürebilecek kadar yürütebilirsem devamı gelir diye umuyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 büyük şeehirdeki kiralar ile restorasyon yapılmaz Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Eylül 2024 Yazar Paylaş 5 Eylül 2024 Başıma bunlar hep Richard Rawlings yüzünden geldi. Adamın adı bile rich. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 Selim Kaya yazdı: Gün aşırı olmasa da iki günde bir görmem gerek. 2 günde , kaportada 20 cm ilerlnemez çok sık olur 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Eylül 2024 Yazar Paylaş 5 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: 2 günde , kaportada 20 cm ilerlnemez çok sık olur Gıcık müşteri profiliyim galiba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 Selim Kaya yazdı: Gıcık müşteri profiliyim galiba sanayi ile uğraşılmaz alenen kapıyı söküp, kapı sökülmediye ikna edildiğini gözlerimle izledim 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 Selim Kaya yazdı: o esnada tekerler kilitlendi ve vitesteyken yürümez oldu. Debriyaj parçalanmış olmasın? Motor çalışmıyor mu şu an boşta? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Eylül 2024 Yazar Paylaş 5 Eylül 2024 Sani Gerşon yazdı: Debriyaj parçalanmış olmasın? Motor çalışmıyor mu şu an boşta? Daha kötü olmasın diye marşa basmadım o günden sonra. Komple indirip bakmak gerek. Krank boru anahtarı ile dönüyor şu an. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 Selim Kaya yazdı: devir ile orantılı bir şekilde ses değişiyordu. o esnada tekerler kilitlendi ve vitesteyken yürümez oldu. Şu an krank dıştan boru anahtarıyla çevirince dönüyor. blok şişmiş stop ettirmiş olabilir, sonra soğuyunca dönmeye başlar yeniden, piston etek vruyor derler 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 Selim Kaya yazdı: Kaporta işi için @Alpay Sumerbi usta önermişti bana. Gidip görüştüm. Yürüyerek gelsin bana dedi haklı olarak. Yürütemeyince o da kaldı öyle. Sen karar verirsen haber edersin yine görüşürüm 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 Hakan benim C5'i yapmıştı.. C5'e sağ yandan motor çarptı.. sağdan üç parçayı ezdi ve bozdu.. Kaskodan dosya açtırıp Hakan'a bıraktım.. Almaya gittiğimde, çok beğenmiştim. rengi tam tutmuş falan diye düşünüyordum. abi boyasız yaptım dedi.. İnanmadım, boya ölçüm aletini aldım, her yerini kontrol ettim. Gerçekten de boya yoktu.. 5 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Eylül 2024 Yazar Paylaş 5 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: blok şişmiş stop ettirmiş olabilir, sonra soğuyunca dönmeye başlar yeniden, piston etek vruyor derler Blok sağlamsa geri kalanı bir şekilde toplarız diye düşünüyorum. Açıp bakacağız bir ara. Alpay Sumer yazdı: Sen karar verirsen haber edersin yine görüşürüm Arabayı yürütebilsem göstereceğim. Mehmet Ozyurek yazdı: Hakan benim C5'i yapmıştı.. C5'e sağ yandan motor çarptı.. sağdan üç parçayı ezdi ve bozdu.. Kaskodan dosya açtırıp Hakan'a bıraktım.. Almaya gittiğimde, çok beğenmiştim. rengi tam tutmuş falan diye düşünüyordum. abi boyasız yaptım dedi.. İnanmadım, boya ölçüm aletini aldım, her yerini kontrol ettim. Gerçekten de boya yoktu.. İlk aradığımda fotoğraflar üzerinden konuşmuştuk. Sağ olsun gayet açıklayıcı bir şekilde anlatmıştı neyin nasıl olması gerektiğini. Uzaklık korkuttu, motoru kucakladık derken bugünlere geldik işte. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2024 Paylaş 5 Eylül 2024 Selim Kaya yazdı: Blok sağlamsa geri kalanı bir şekilde toplarız diye düşünüyorum. Açıp bakacağız bir ara. gömleklidir bunlar, en kolay sıfırlanan mekaniktir. eski motor gibisi yok 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts