Hakan Bayat 7 Mart 2019 Paylaş 7 Mart 2019 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-subasi-dan-orjinal-degisensiz-skoda-roomster-hus-otomobil-666726095/detay Arkadaşlar selamlar, bu arabayı düşünüyorum, fikri olan var mı? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Skoda'nın neden devamını üretmedi ki diye hayıflandığım aracıdır. İç mekan rahatlığı, bagajın genişliği iyidir ama dediğim gibi artık üretilmiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Piyasada yaygın gördüğüm bir araç değil. Parça maliyeti yüksek olup da can sıkabilir. Bir de Dacia bakın derim. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Bir aralar baktığım bir model. Hoşuma gidiyor. Bence alınabilir. 1 Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Galeri kaça bırakacak? Son fiyata göre mantıklı bir araç olabilir. Ama bir CMax değil 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 8 saat önce, Hakan Bayat yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-subasi-dan-orjinal-degisensiz-skoda-roomster-hus-otomobil-666726095/detay Arkadaşlar selamlar, bu arabayı düşünüyorum, fikri olan var mı? 2007 modelini kullandım 1,4 dizeldi 75 bg olmasına rağmen motoru ve sürüşü gayet tatminkardı 70 binde aldık 130 binde sattık bakım harici sanayiye uğramadık hiç özellikle yakıt tüketimi çok iyi ki sizin baktığınız 1,6 daha performanslıdır tek handikap üretimi yok 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Arhavi Lipton personeli bununla çay bahçelerine gider kullanırdı. Hiç sorun olduğunu duymadım 1 Yorum bağlantısı
Hakan Bayat 8 Mart 2019 Yazar Paylaş 8 Mart 2019 Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, aracı satın aldım. Dediğiniz gibi daha farklı seçenekler mevcut ancak eldeki imkanlar ve sizlerin de yorumları ile (kırmızının da etkisi ile @Gökhan Albayrak 😄) anahtarı aldık. İlk izlenim olarak sanki VW tadında bir araç, iç hacmi geniş ferah, güç olarak tatminkar görünüyor. Yakıt değerleri falan daha sonra ne olur bakalım ☺️ Dip not olarak fiyatta güzellik yapıldığı için de ayrıca sevindim tabii ki. Tekrardan herkese teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 11 dakika önce, Hakan Bayat yazdı: Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, aracı satın aldım. Dediğiniz gibi daha farklı seçenekler mevcut ancak eldeki imkanlar ve sizlerin de yorumları ile (kırmızının da etkisi ile @Gökhan Albayrak 😄) anahtarı aldık. İlk izlenim olarak sanki VW tadında bir araç, iç hacmi geniş ferah, güç olarak tatminkar görünüyor. Yakıt değerleri falan daha sonra ne olur bakalım ☺️ Dip not olarak fiyatta güzellik yapıldığı için de ayrıca sevindim tabii ki. Tekrardan herkese teşekkürler. Hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 11 dakika önce, Hakan Bayat yazdı: Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, aracı satın aldım. Dediğiniz gibi daha farklı seçenekler mevcut ancak eldeki imkanlar ve sizlerin de yorumları ile (kırmızının da etkisi ile @Gökhan Albayrak 😄) anahtarı aldık. İlk izlenim olarak sanki VW tadında bir araç, iç hacmi geniş ferah, güç olarak tatminkar görünüyor. Yakıt değerleri falan daha sonra ne olur bakalım ☺️ Dip not olarak fiyatta güzellik yapıldığı için de ayrıca sevindim tabii ki. Tekrardan herkese teşekkürler. Hayırlı olsun kırmızı şeker 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Hakan hayırlı olsun. Yayla gibi içi bunların 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Ben cok beğeniyorum Roomster ı yeni kasası cıkmalıydı bence. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Hayırlı uğurlu olsun eniştemde var aynı model 2012 güzel araba 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Hayırlı olsun, güle güle kullanın.... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 18 Eylül 2020 Paylaş 18 Eylül 2020 Skoda Roomster ; nedir? Ne değildir? Kullanan var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts