Serhat Işık 26 Temmuz 2020 Paylaş 26 Temmuz 2020 Karaburun turumuzu da gerçekleştirdik. Deniz girilecek gibi değildi. Ne hikmetse video yükleyemedim. Uygulamada Galeride video gözükmüyor 4 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 26 Temmuz 2020 Paylaş 26 Temmuz 2020 Serhat Işık yazdı: https://www.relive.cc/view/vYvrNBnKpLv 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Bugün koçtaş’tan bunu aldım. 24tl. Telefonu gayet sabit tutuyor. Gidon demirine, üstünde bulunan civata ve somun ile sıkılıyor. Fazla sıkılırsa plastiği çatlatabilir. Somunu çıkarıp m5 pul koyulursa ve somun da pulun üstünden sıkılırsa çatlama olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Bugünkü turdan kareler... https://www.relive.cc/view/vPv4MwLk43O 3 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Emre Şimşek yazdı: Maşallah epey yol yapılmış 150 km lik turlarımız da var. Bugun saat 14:30 da cıkınca ancak bu kadarlık bi menzil seçtik Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Eylül 2020 Paylaş 22 Eylül 2020 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Maşallah epey yol yapılmış Emre bende bisiklet var artık, uzun sürüşler yapıyorum, katılmak istersen Sarsala, göcek tüneli, aşı koyu. En uzak toparlar şelalesine gittim ki tavsiye ederim 22 Eylül 2020 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Eylül 2020 Paylaş 22 Eylül 2020 İsa Acar yazdı: Emre bende bisiklet var artık, uzun sürüşler yapıyorum, katılmak istersen Sarsala, göcek tüneli, aşı koyu. En uzak toparlar şelalesine gittim ki tavsiye ederim Abi ama ben epeydir binemedim. Benim için özel program hazırla kısa ve yemekli olsun 😁 yoksa kilo veririm Allah korusun:) 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Eylül 2020 Paylaş 22 Eylül 2020 Abi ama ben epeydir binemedim. Benim için özel program hazırla kısa ve yemekli olsun [emoji16] yoksa kilo veririm Allah korusun:)Yemek benim işim, direk mangal yaparız [emoji16][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2020 Paylaş 22 Eylül 2020 Öner Kurukuz yazdı: Bugünkü turdan kareler... https://www.relive.cc/view/vPv4MwLk43O yüksekliği de göstermesi çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 4 Ekim 2020 Paylaş 4 Ekim 2020 Bu Sabah Halkalı millet bahçesi turu gerçekleştirdim. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 4 Ekim 2020 Paylaş 4 Ekim 2020 Hiç çağırma beniHaklısın. Tek başına tur sıkıcı oldu. Haftaya kahvaltı turu gerçekleştirelim inşallah... Yorum bağlantısı
Serhat Işık 29 Ocak 2021 Paylaş 29 Ocak 2021 https://www.bisikletforum.com/konu/bisiklet-vs-otomobil-ortalama-hiz-karsilastirmasi.162670/ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ocak 2021 Paylaş 29 Ocak 2021 Serhat Işık yazdı: https://www.bisikletforum.com/konu/bisiklet-vs-otomobil-ortalama-hiz-karsilastirmasi.162670/ Bende durum daha fena. Arabada ortalama hızım 20’ye düştü. Bisikletle her türlü daha hızlıyım ama avrupa yakasında bir yerden bir yere bisikletle gidince ter içinde kalıyorum. O yüzden sadece spor amaçlı kullanıyorum. İstanbul, hatta türkiye’nin büyük kısmı bisikletle ulaşıma çok uygun değil maalesef. Avrupa gibi arazi yapımız yok 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 31 Ocak 2021 Paylaş 31 Ocak 2021 Bende durum daha fena. Arabada ortalama hızım 20’ye düştü. Bisikletle her türlü daha hızlıyım ama avrupa yakasında bir yerden bir yere bisikletle gidince ter içinde kalıyorum. O yüzden sadece spor amaçlı kullanıyorum. İstanbul, hatta türkiye’nin büyük kısmı bisikletle ulaşıma çok uygun değil maalesef. Avrupa gibi arazi yapımız yokArazi değilde Avrupa nın bakış açısı yok bizde. Buna inat binmemiz gerekiyor. Yoksa yarın birgün bisikletler de başka hal alacak. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Ocak 2021 Paylaş 31 Ocak 2021 (düzenlendi) Serhat Işık yazdı: Arazi değilde Avrupa nın bakış açısı yok bizde. Buna inat binmemiz gerekiyor. Yoksa yarın birgün bisikletler de başka hal alacak. Kendimi bildiğimden beri bisiklet kullanırım 2 kez sürücü hatası yüzünden ciddi kaza atlattım. Türkiye’de pedallamak en çok insan faktörü sebebiyle zor. Bisiklet sollama kuralı neden ilkokullardan itibaren toplumsal kural olarak okutulmuyor. Şu kaideyi Türkiye’de bilen ve uygulayan varsa saygı duyarım. Bir bisikletliyi sokarken yarıçapı 1.5 m olan bir çember yayı çizmelisiniz bu gerekli olan yaşam boşluğudur. bisikletlinin mazgal, kesici cisim veya yoldaki yabancı bir tehlikeden kaçabilmeleri için şarttır. Tek görsele indirirsek kural basit aslında Daha 5 parmak kuralı var bi de sürücülere onu nasıl öğreteceğiz 😀 31 Ocak 2021 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 31 Ocak 2021 Paylaş 31 Ocak 2021 Güzel bir paylaşım olmuş...Ama o çöp kutusunun yerine gizlenen bir kopek olmalıydı ki...Yola atlamayı görün...[emoji86][emoji85] 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ocak 2021 Paylaş 31 Ocak 2021 Barış AÇIL yazdı: Güzel bir paylaşım olmuş... Ama o çöp kutusunun yerine gizlenen bir kopek olmalıydı ki... Yola atlamayı görün... Köpek direkt kaza sebebidir. Bisikleti bırakıp kaçtığım çok oldu. Bisiklet yaygınlaşacaksa sokak köpekleri olmamalı bu arada. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 31 Ocak 2021 Paylaş 31 Ocak 2021 Köpek direkt kaza sebebidir. Bisikleti bırakıp kaçtığım çok oldu. Bisiklet yaygınlaşacaksa sokak köpekleri olmamalı bu arada. Aman yanlış anlaşılmayalim. Her hayvanin yasam hakkına saygılıyız.Ama Nasrettin hocanın dediği gibi bana damdan düşeni çağırın. Benimde kopek korkum yoktu ama bisikletle beraber bu korkudan basladi. Sabah erken saatlerde sokakta cok kovaladilar.Aslında her bisiklet kullanıcısının bununla yuzyuze gelmeden nasil davranması gerektiğini öğrenmesi lazım Yorum bağlantısı
Serhat Işık 31 Ocak 2021 Paylaş 31 Ocak 2021 Mazgal konusunda bayağı bilinçlenmişiz gibi. Ama bisikletliyi farkına varma konusunda bilinç altına yer edecek resim tabela uyarı levhası gibi gözümüze soka soka hitap edecek unsurları hiç bir yerde göremiyoruz. Azda olsa sahil yolunda var ama yeterli değil. E 5 gibi bir yolda da kesinlikle olması lazım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Ocak 2021 Paylaş 31 Ocak 2021 Serhat Işık yazdı: bisikletliyi farkına varma konusunda bilinç altına yer edecek resim tabela uyarı levhası gibi gözümüze soka soka hitap edecek unsurları hiç bir yerde göremiyoruz. Tabeladan daha vahim bir husus var: Trafik kültürünün düşük olduğu ülkelerde çok fazla kasis vardır. Sebebi ise, “Tabela okumak yetmiyorsa, okuduğunu anlamıyorsa fiziksel engel ile durdurmak zorunda kalıyorsun” demektir. Kültür seviyesinin özeti budur bence. 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 (düzenlendi) Merhaba herkese, Kendim için bisiklet almak istiyorum. Şuan araştırma içindeyim. Linkteki model üzerinde yoğunlaştım gibi. https://www.mossobisiklet.com/29-wildfire-ltd-hyd-bisiklet Özellik olarak 2 önceliğim var; -Ön süspansiyon -Ön arka Hidrolik Disk Fren Boyum 183cm. 29 jant 19 kadro bana uygun olur diye düşünüyorum. Daha küçük kadro ve jantta sıkıntı yaşarım sanki. Marka ve teknik konularda tavsiyelerinize açığım. 17 Şubat 2021 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts