Koray Demir 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Peki neyle yağlayabilirim? Atık motor yağı olur mu? Zincir ve rublelerin değerine bağlı. Normalde olmaz onu söyleyeyim. Kuru ve ıslak kullanım için özel koruyucu zincir yağlayıcıları vardır tabi yağlamadan evvel iyice temizliğinin yapılması gerekli. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 5 Temmuz 2020 Paylaş 5 Temmuz 2020 (düzenlendi) Covid-19 sebebiyle bu sene bir türlü tur yapamamıştım. Dün bu yılın ilk turunu yaptim. https://www.relive.cc/view/v36ArJ4drZq (sayfadaki oynat butonu ile videoyu izleyebilirsiniz) Güneş kremi surmeme ragmen iyi yandim.. 😄 5 Temmuz 2020 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 Temmuz 2020 Paylaş 5 Temmuz 2020 Bizde bu haftasonu imrahor piknik alanına turladık Check out İmrahor piknik alanı turu on Relive! https://www.relive.cc/view/vMv85DMgPPO 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 5 Temmuz 2020 Paylaş 5 Temmuz 2020 Yavaş bi tur yaptiniz sanirim. O bisikletle 17 km ortalama çok düşük geldi bana. 306 mt lik rakım degeri cok fazla degil. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 (düzenlendi) Cumartesi günü 5 kişi 145 km lik bir tur yaptik. Akyazı-İzmit gidiş dönüş tur. Aslinda Decathlona gidip dönecektik ama Fuar yanindaki Outlet Center a kadar gidip yemek yedik. Sonra şehir icine girip biraz turladık ve bir bisiklet mağazasından alışveriş yaptik. Sonra Decathlona ugradik ve ordan geri dönüş. Ortalama 20 km yakalamisiz. İzmit icinde çok fazla oyalanıp zaman kaybettik. Şehir içine girmesek 23-24 km ortalama olurmuş. https://www.relive.cc/view/vrqDmJ2rwwv 13 Temmuz 2020 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 Yavaş bi tur yaptiniz sanirim. O bisikletle 17 km ortalama çok düşük geldi bana. 306 mt lik rakım degeri cok fazla degil. Uzun süredir turlamıyorduk. Yavaş yavaş muhabbet ede ede yol aldık. Menzile vardığımızda çok rahatttık. Yarında Ayasofya turu yapacağız. Bir güzel kahvaltı ve eve dönüş olacak inşallah.. Cumartesi günü 5 kişi 145 km lik bir tur yaptik. Akyazı-İzmit gidiş dönüş tur. Aslinda Decathlona gidip dönecektik ama Fuar yanindaki Outlet Center a kadar gidip yemek yedik. Sonra şehir icine girip biraz turladık ve bir bisiklet mağazasından alışveriş yaptik. Sonra Decathlona ugradik ve ordan geri dönüş. Ortalama 20 km yakalamisiz. İzmit icinde çok fazla oyalanıp zaman kaybettik. Şehir içine girmesek 23-24 km ortalama olurmuş. https://www.relive.cc/view/vrqDmJ2rwwvVallahi çok iyi km yapmışsınız. Sizin oralarda gezinmeyecek gibi değil hani.. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 Serhat Işık yazdı: Uzun süredir turlamıyorduk. Yavaş yavaş muhabbet ede ede yol aldık. Menzile vardığımızda çok rahatttık. Yarında Ayasofya turu yapacağız. Bir güzel kahvaltı ve eve dönüş olacak inşallah.. Vallahi çok iyi km yapmışsınız. Sizin oralarda gezinmeyecek gibi değil hani.. Evet, buralar gezinmek için harika yerler. Doğru dürüst araç geçmeyen asfalt yollar çok var. Sanki bize özel yapıp brakmışlar gibi Sadece her istediğinde yanında gelecek birini bulmak zor oluyor. Çok kalabalık olmayınca ekip toplamak da zor. Tek başına tur pek sarmıyor maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 Öner Kurukuz yazdı: Evet, buralar gezinmek için harika yerler. Doğru dürüst araç geçmeyen asfalt yollar çok var. Sanki bize özel yapıp brakmışlar gibi Sadece her istediğinde yanında gelecek birini bulmak zor oluyor. Çok kalabalık olmayınca ekip toplamak da zor. Tek başına tur pek sarmıyor maalesef. İşte benim en büyük sorunum tek başına olmak yanıma bir iki arkadaş bulsam varya of of ne güzel olacak Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 Serhat Işık yazdı: Yarında Ayasofya turu yapacağız. grup musunuz hocam? Avrupa yakası’nda? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 grup musunuz hocam? Avrupa yakası’nda?İş arkadaşları olarak küçük bir grubumuz var. 4 kişiyiz. Nadiren dördümüz bir araya gelebiliyoruz. Her yaz bir kamp turu yapıyoruz. Avrupa yakası Halkalı dayız Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 Serhat Işık yazdı: İş arkadaşları olarak küçük bir grubumuz var. 4 kişiyiz. Nadiren dördümüz bir araya gelebiliyoruz. Her yaz bir kamp turu yapıyoruz. Avrupa yakası Halkalı dayız Ne güzel. Sorun olmazsa Katılırdım size yarın ama siz hızlısınız. Şehir bisikletiyle geride kalırım ben Yorum bağlantısı
Serhat Işık 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Ne güzel. Sorun olmazsa Katılırdım size yarın ama siz hızlısınız. Şehir bisikletiyle geride kalırım ben [emoji4] Sıkıntı olmaz. Bizde 10 yada 12 km hız ile gidiyoruz. Bekleriz inşallah. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Erkencisiz. Ben şimdi çıkabildim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Bizde oğlumla maltepe sahildeyiz yakınlarda olan varsa bekleriz 7 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Erkencisiz. Ben şimdi çıkabildim [emoji4] Bu işin en güzel tarafı erkenden yola çıkmakta oluyor. Hem hava temiz, hem yollar sakin hemde çok yol almış oluyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Serhat Işık yazdı: Bu işin en güzel tarafı erkenden yola çıkmakta oluyor. Hem hava temiz, hem yollar sakin hemde çok yol almış oluyorsunuz. Aynen katılıyorum 👍 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Bizde oğlumla maltepe sahildeyiz yakınlarda olan varsa bekleriz Süpersiniz Yorum bağlantısı
Serhat Işık 15 Temmuz 2020 Paylaş 15 Temmuz 2020 Bizim geçtiğimiz yollardan geçmişsin[emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bizde oğlumla maltepe sahildeyiz yakınlarda olan varsa bekleriz Ben de oğlumla geziyordum da onun bisikleti artık ufak gelmeye başlayınca sattım, şimdi alamadım da öyle kaldık... Bu arada sizin sele biraz alçak sanırım. Resimden öyle görüyorum. Pedal en aşagıya indiğinde diziniz neredeyse düz olacak kadar seleyi yükseltin. Bacak bükük olmasın, bu yorar sizi. Eğer uzun mesafeli turlara çıkıyorsanız eldiven, gözlük ve bone kullanın. Bone, başınızdaki teri emer ve alnınızdan gözünüze doğru akmasını önler. Eldiven de ellerinizin terlemesini ve gidon tutmaçlarının ıslanmasını önler. İyi sürüşler.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Öner Kurukuz yazdı: Ben de oğlumla geziyordum da onun bisikleti artık ufak gelmeye başlayınca sattım, şimdi alamadım da öyle kaldık... Bu arada sizin sele biraz alçak sanırım. Resimden öyle görüyorum. Pedal en aşagıya indiğinde diziniz neredeyse düz olacak kadar seleyi yükseltin. Bacak bükük olmasın, bu yorar sizi. Eğer uzun mesafeli turlara çıkıyorsanız eldiven, gözlük ve bone kullanın. Bone, başınızdaki teri emer ve alnınızdan gözünüze doğru akmasını önler. Eldiven de ellerinizin terlemesini ve gidon tutmaçlarının ıslanmasını önler. İyi sürüşler.. inşallah tez zamanda oğlunuzun bisikletini alıp tekrar beraber gezebilirsiniz sele normalde dediğiniz gibi ayaklarım yere parmak ucu ile değecek şekilde ayarlı pedal en alt durumda iken ayağım nerede ise düze yakı oluyor. resim açısından veya bulunduğumuz yer eğimli olduğu için öyle görünüyor tek olduğum için henüz uzun mesafeli turlara başlamadım. en uzun mesafe hafta sonu sabahları Kurtköy'de tur atarak 6-8 km arası yol yapıyorum. ancak bunu biraz daha artırmanın peşindeyim. önerilerinizi dikkate alacağım çok teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Selamunaleyküm Fatih başkanın evinin önüne kadar gittim. Başkanın uyanmasını bekliyorum..... 5 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Serhat Işık yazdı: Selamunaleyküm Fatih başkanın evinin önüne kadar gittim. Başkanın uyanmasını bekliyorum..... Başkan mondeoyla mı katılacak tura? 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts