Mehmet Göktürk 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 beni belediye başkanı seçseydiniz banliyö hattını yeraltına alıp (açık kanal inşaatı metro değil) üstüne beton döküp bisiklet yolu yapacaktım. Gebzeden halkalıya kadar. Şimdi ise çözüm kolay değil. ama ilerde yine yapılabilir zaman içinde yeraltına alınabilir tren yolu. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Zor ama Kırklareliden olan varsa ben de çıkarım. yollar açılsın Vıze de olacağım bazı hafta sonları beklerım mutlaka Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Fatih Keskin yazdı: yollar açılsın Vıze de olacağım bazı hafta sonları beklerım mutlaka Olur abi gelirim kesin. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Fatih Keskin yazdı: yollar açılsın Vıze de olacağım bazı hafta sonları beklerım mutlaka İstanbul'dan vizeye bir tur yapabiliriz... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Serhat Işık yazdı: İstanbul'dan vizeye bir tur yapabiliriz... Ben Kırklareli den Vize ye bisikleti arabayla taşırken siz ta İstanbuldan Vizeye bisikletle gelirseniz katılmam ben o tura Yorum bağlantısı
Serhat Işık 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Ben Kırklareli den Vize ye bisikleti arabayla taşırken siz ta İstanbuldan Vizeye bisikletle gelirseniz katılmam ben o tura Size misafir olur bir çayınızı içeriz...😊 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Fatih Keskin yazdı: yollar açılsın Vıze de olacağım bazı hafta sonları beklerım mutlaka Abi bisikletim yok ama beni de bisikletin arkasına bindirip gezdirsene :) Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Serhat Işık yazdı: Size misafir olur bir çayınızı içeriz...😊 Olur olur eski Halkalı'lı olarak ev sahipliği yaparız Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Cem Işık yazdı: Abi bisikletim yok ama beni de bisikletin arkasına bindirip gezdirsene o zaman 4 tekerlekli tonajlı bı şey alayım ben 3 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Olur olur eski Halkalı'lı olarak ev sahipliği yaparız Eyvallah. kalabalık geliriz bak ona göre😉 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Klimalı otomobilim ile takip ederim sizi. Yolda bayılan olursa umurumda olmaz Yorum bağlantısı
Serhat Işık 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Klimalı otomobilim ile takip ederim sizi. Yolda bayılan olursa umurumda olmaz servet abi, bayılan olmazda köpekten kaçan grup görürsen al arabaya😃 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Klimalı otomobilim ile takip ederim sizi. Yolda bayılan olursa umurumda olmaz ilk yardım eğitimi almışmıydın abi sen, cevap evet ise ilk müdahaleyi yapmak boynunun borcu cevap hayır ise sen genede yardım edersin Serhat Işık yazdı: servet abi, bayılan olmazda köpekten kaçan grup görürsen al arabaya😃 önce o kaçar 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Serhat Işık yazdı: servet abi, bayılan olmazda köpekten kaçan grup görürsen al arabaya😃 Hiç işim olmaz. Klimalı arabayı kapı açarak ısıtamam Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ilk yardım eğitimi almışmıydın abi sen, cevap evet ise ilk müdahaleyi yapmak boynunun borcu cevap hayır ise sen genede yardım edersin önce o kaçar Umurumda bile değil. İsterse timsah saldırsın bana ne 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 (düzenlendi) Halkalı vize 130km. Rüzgar hakim yön de kuzey karayel. Pestil nedir, nasıl yapılır, suyu çıkar 13 Mayıs 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat Işık 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Halkalı vize 130km. Rüzgar hakim yön de kuzey karayel. Pestil nedir, nasıl yapılır, suyu çıkar Halkalı-Saray-Kıyıköy turumuzdan Bir kaç resim atayım istersen Tansu.😃 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Serhat Işık yazdı: Halkalı-Saray-Kıyıköy turumuzdan Bir kaç resim atayım istersen Tansu.😃 Bisikletli ulaşım platformu, küçükçekmece bisiklet kulübü, perşembe akşamı bisikletçileri gibi gruplara bazen takılıyorum hocam. Onlardan bi nefes edirne yapan var ama benim kondisyonum yok. Bi de bendeki bisiklet hibrit. Aksesuarsız 11,5kg. Vize yollarına yol bisikleti lazım Yorum bağlantısı
Serhat Işık 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Bisikletli ulaşım platformu, küçükçekmece bisiklet kulübü, perşembe akşamı bisikletçileri gibi gruplara bazen takılıyorum hocam. Onlardan bi nefes edirne yapan var ama benim kondisyonum yok. Bi de bendeki bisiklet hibrit. Aksesuarsız 11,5kg. Vize yollarına yol bisikleti lazım [emoji4] Bizde inan dağ bisikletleri ile gitmiştik en az 14 - 15 kg dı. Sadece karar verip pedala basmaya kalıyor iş.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Serhat Işık yazdı: Bizde inan dağ bisikletleri ile gitmiştik en az 14 - 15 kg dı. Sadece karar verip pedala basmaya kalıyor iş. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Abi siz pestil oldunuz, sanırım eşik değeri de geçip olayın durumunu tam anlayamadınız ya hu 15-16 kilo bisikletle o kadar yol nasıl yapılır, artı bunun bir de çok çok fark yaratan rüzgar direnci olayı var. Yol bisikletinde eğik sürüldüğü için direnç ciddi azalıyor, efor azalıyor. Helal olsun size. Ben istoç bakırköy sirkeci sahilden sarıyer yapıp döndüğümde gerçekten çok ciddi yoruluyorum. Pilim bitiyor resmen Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Abi siz pestil oldunuz, sanırım eşik değeri de geçip olayın durumunu tam anlayamadınız [emoji4] ya hu 15-16 kilo bisikletle o kadar yol nasıl yapılır, artı bunun bir de çok çok fark yaratan rüzgar direnci olayı var. Yol bisikletinde eğik sürüldüğü için direnç ciddi azalıyor, efor azalıyor. Helal olsun size. Ben istoç bakırköy sirkeci sahilden sarıyer yapıp döndüğümde gerçekten çok ciddi yoruluyorum. Pilim bitiyor resmenGel sen beylikduzune biraz kondisyon yapalım sonra Tekirdağ a pedallariz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Tamam. Planlama yapalım o zaman. Virüs işleri azalıp bitince pedallayalım. Haziranın 2 veya 3. Haftası nasıl 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Abi siz pestil oldunuz, sanırım eşik değeri de geçip olayın durumunu tam anlayamadınız [emoji4] ya hu 15-16 kilo bisikletle o kadar yol nasıl yapılır, artı bunun bir de çok çok fark yaratan rüzgar direnci olayı var. Yol bisikletinde eğik sürüldüğü için direnç ciddi azalıyor, efor azalıyor. Helal olsun size. Ben istoç bakırköy sirkeci sahilden sarıyer yapıp döndüğümde gerçekten çok ciddi yoruluyorum. Pilim bitiyor resmenBiz aynen senin dediğin gibi olduk. Fakat kaza bela olmadı ya... gerisi tam anlamıyla bir macera oldu. İyiki yapmışız o turu. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Bugün A101'e geliyormuş. Bununla zinciri, aynakolu, attırıcıyı falan yağlayabilir miyim acaba? Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Bugün A101'e geliyormuş. Bununla zinciri, aynakolu, attırıcıyı falan yağlayabilir miyim acaba? Bu üründen alıp kullanan oldu mu acaba? Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Mert Gulkokan yazdı: Wd40 ın aynısı ama bu tarz ürünler bisiklet yağlayıcı için uygun değil Birde sadece ziniciri yağlamanız yeterlidir Ruble ve aynakolu ayrıca yağlamaya gerek yoktur Peki neyle yağlayabilirim? Atık motor yağı olur mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts