Serhat Işık 18 Temmuz 2019 Paylaş 18 Temmuz 2019 Öner Kurukuz yazdı: Harika turlar. Yalniz ortalama hizlar cok düşük , neden? adanın yolu çok zorlu. bir tırmanıp bir deniz seviyesine iniyorsunuz. bu hep böyle ada çevresi boyunca. tırmanırken 6 km hıza düşüyorsunuz yada yürüyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2019 Paylaş 18 Temmuz 2019 Serhat Işık yazdı: Erdek Kapıdağ adasının tam turladık. Toplamda 180 km lik tur gerçekleştirdik. Sponsorunuz iyiymiş 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Temmuz 2019 Paylaş 18 Temmuz 2019 Serhat Işık yazdı: adanın yolu çok zorlu. bir tırmanıp bir deniz seviyesine iniyorsunuz. bu hep böyle ada çevresi boyunca. tırmanırken 6 km hıza düşüyorsunuz yada yürüyorsunuz. 6 km ye kadar dustu iseniz sanirim %10-12 lik bir egim var. 185 km yi 8.8 ortalama ile gitmek epey zaman almıştır. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 18 Temmuz 2019 Paylaş 18 Temmuz 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Sponsorunuz iyiymiş Mehmet abi, bizimki aidiyet duygusu, bedavadan reklam yapıyoruz.😂 cepten harcıyoruz vallahi. Öner Kurukuz yazdı: 6 km ye kadar dustu iseniz sanirim %10-12 lik bir egim var. 185 km yi 8.8 ortalama ile gitmek epey zaman almıştır. eğim tabelaları yoktu. yada yorgunluktan biz dikkat etmemişiz.😃 genel anlamda planladığımız zaman diliminde turumuzu gerçekleştirdik. hatta zaman bolluğu yaşadık. tecrübe edindikçe işimiz kolaylaşıyor. 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 19 Temmuz 2019 Paylaş 19 Temmuz 2019 cok güzel keske bende orda olsam orda yasasam Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Temmuz 2019 Paylaş 19 Temmuz 2019 bizde akşamları ufak turlar atmaya başladık. foto için kusura bakmayın çeken sıpa ışıkları ayarlayamamış 5 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 19 Temmuz 2019 Paylaş 19 Temmuz 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bizde akşamları ufak turlar atmaya başladık. foto için kusura bakmayın çeken sıpa ışıkları ayarlayamamış Işık veya reflektörleriniz olmadan karanlıkta yolculuk yapmayın. bizim şöförler gündüz bile göremiyor bisiklet sürücülerini, gece başınıza iş alırsınız. ön ışık ve arka ışık (en azından reflektör) şart. Güvenlik her şeyden önce gelir. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 19 Temmuz 2019 Paylaş 19 Temmuz 2019 Ahh ahh ortaokul yıllarım, bişik olurduk bisiklet binmekten Tek teker rekorum 4 küsur km 😈 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Temmuz 2019 Paylaş 19 Temmuz 2019 (düzenlendi) Öner Kurukuz yazdı: Işık veya reflektörleriniz olmadan karanlıkta yolculuk yapmayın. bizim şöförler gündüz bile göremiyor bisiklet sürücülerini, gece başınıza iş alırsınız. ön ışık ve arka ışık (en azından reflektör) şart. Güvenlik her şeyden önce gelir. trafiğin az olduğu yerlerde sürüyoruz şimdilik uyarı için teşekkürler mümkün olduğunca hava tam kararmadan bırakıyoruz. evin etrafında yakın mesafede kullanıyoruz yol arkadaşım daha ufak olduğu için (oğlum Fatih 9 yaşında) onu kumanda etmek zor oluyor. biraz daha büyüsün inşallah daha uzun mesafeler yapmayı planlıyoruz. nasip olursa önümüzdeki yıl ikimiz de bisikletleri yenileyeceğiz o zamana kadar bunlar ile idare edip yeni bisikletleri tam donanımlı yapmaya niyetimiz var. 19 Temmuz 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 19 Temmuz 2019 Paylaş 19 Temmuz 2019 Bende fırsat buldukça gün içinde bi sahil yapıp geliyorum kondisyon um çok zayıf . Sizler gibi km lerce gezemem de kendi capimizda ilçe içinde dolaşıyorum [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Tuzla'da Mehmet abi Tuzla marina nın yanından Kadıköy istikametine doğru devam ediyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Sponsorunuz iyiymiş 4ü de arkadaşım çok ısrar ediyorlar gel diye ama gelmem bi motor alıp yanlarından geçesim var ama 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 4ü de arkadaşım çok ısrar ediyorlar gel diye ama gelmem bi motor alıp yanlarından geçesim var amaMotor araba farketmez. Aramızda görmek istiyoruz seni gardaşım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Fatih Keskin yazdı: 4ü de arkadaşım çok ısrar ediyorlar gel diye ama gelmem bi motor alıp yanlarından geçesim var ama İşkence gibi olur Rampada yanlarında gideceksin. yavaş yavaş Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: İşkence gibi olur Rampada yanlarında gideceksin. yavaş yavaş ben olsam kanca atarım motora çeksin dursun beni işi ne ona o zevki yaşatmam 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: İşkence gibi olur Rampada yanlarında gideceksin. yavaş yavaş Mehmet abi, Fatih önden gidecek. her şeyi hazır edecek mangal, çay, çadır vs. bizde zevkini çıkaracağız hep beraber😃 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Serhat Işık yazdı: Mehmet abi, Fatih önden gidecek. her şeyi hazır edecek mangal, çay, çadır vs. bizde zevkini çıkaracağız hep beraber😃 Oo bu da güzelmiş. Ama tembel o.. Yapmaz bunları.. 1 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Noldu ya bu fikir rafa mı kalktı? Ben bugün çıkarttım bisikleti. Sürüş grupları yapılsa ne güzel olurdu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Noldu ya bu fikir rafa mı kalktı? Ben bugün çıkarttım bisikleti. Sürüş grupları yapılsa ne güzel olurdu. Avrupa yakası için katılım yaparım. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Aldım bende bisiklet yasaklar kalksın serhat la çıkacağız Avrupa yakası olarak mutlaka haberleşelim 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Zor ama Kırklareliden olan varsa ben de çıkarım. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Fatih Keskin yazdı: Aldım bende bisiklet yasaklar kalksın serhat la çıkacağız Avrupa yakası olarak mutlaka haberleşelim nihayet doğru tercihi yaptın. ilk fırsatta yollardayız. güzel bir kahvaltı için sabırsızlanıyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Zaten bisiklet yolu sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyordur. Olanlarda da ilerlemek imkansız İstanbul'da. https://onedio.com/haber/istanbul-da-bisiklet-surenlerin-cilesi-bitmiyor-yollar-magandalarin-isgali-altinda-905357?utm_source=slider1&utm_medium=alan1&utm_campaign=anasayfa Yorum bağlantısı
Recommended Posts