Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Adnan Çakır yazdı: Dr. değil Avukat ,o da BMW GS 1300 Hayırlı olsun 🧿 🏍️ ama reçete fotosu koymuş, fahri de olsa DR oldu bile Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Adnan Çakır yazdı: Dr. değil Avukat ,o da BMW GS 1300 Hayırlı olsun 🧿 🏍️ Hakaret sayarım ADV unutulmuş. 😂 2 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Ahmet Kiriş yazdı: Hayırlı olsun hacı, 🧿 Gündüz Motodaytona Selami usta nın yanındaydım, sibop ayarları yapıldı. Kaçtım, Akyakadayım. 😁 Daytona bizim bura oluyor değil mi 😅 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Ahmet Kiriş yazdı: Hakaret sayarım ADV unutulmuş. 😂 Özür 🥺 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Salı 21:21 Yazar Paylaş Salı 21:21 İzmir-Akyaka arası sağanak yağmur altında sürüş, ertesi gün Adana ya devam. Keyifli sürüş oldu vesselam. 10 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 07:14 Paylaş Çarşamba 07:14 Maşallah iyi gezmişsin abi. Ben de kaskımı aldım yolda geliyor, Eldiven,, mont, pantolon, botlar için araştırmaya devam.. A sınıfı ehliyet sınavım 10 Mayıs'taymış. O zamana kadar 700 cc motorda 8 çizmeyi öğrenmem gerekecek.. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 07:28 Paylaş Çarşamba 07:28 Emre Şimşek yazdı: Maşallah iyi gezmişsin abi. Ben de kaskımı aldım yolda geliyor, Eldiven,, mont, pantolon, botlar için araştırmaya devam.. A sınıfı ehliyet sınavım 10 Mayıs'taymış. O zamana kadar 700 cc motorda 8 çizmeyi öğrenmem gerekecek.. 1.viteste gidon tam sağa yakınken yasla gazı kalanı motor halleder 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 12:33 Paylaş Çarşamba 12:33 Emre Şimşek yazdı: Maşallah iyi gezmişsin abi. Ben de kaskımı aldım yolda geliyor, Eldiven,, mont, pantolon, botlar için araştırmaya devam.. A sınıfı ehliyet sınavım 10 Mayıs'taymış. O zamana kadar 700 cc motorda 8 çizmeyi öğrenmem gerekecek.. Önüne bakma, kaldır kafayı, döneceğin yere bak, kafa 90derece, ip gibi döner 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 13:08 Paylaş Çarşamba 13:08 Birde ön frene sakın dokunma. Gidonun dönük olduğu yere anında yatış yapar. 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 13:18 Paylaş Çarşamba 13:18 Eğitim şart ilk başta çok zor geliyor bacaklarına depoya sıkı sarıl 🤭 yarım debriyaj zaten dönersin 2 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Çarşamba 14:25 Paylaş Çarşamba 14:25 Emre Şimşek yazdı: Maşallah iyi gezmişsin abi. Ben de kaskımı aldım yolda geliyor, Eldiven,, mont, pantolon, botlar için araştırmaya devam.. A sınıfı ehliyet sınavım 10 Mayıs'taymış. O zamana kadar 700 cc motorda 8 çizmeyi öğrenmem gerekecek.. Kaskı nerden aldın link atsana diğerleri için de link atabilirsin Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 16:31 Paylaş Çarşamba 16:31 Ekipmanlar çok pahalı, kask alırken denemeden almayın mont pantolon belki uyar amae eldiven,kask denemeden olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 18:27 Paylaş Çarşamba 18:27 Azad Mirzade yazdı: Kaskı nerden aldın link atsana diğerleri için de link atabilirsin https://www.trendyol.com/ls2/rapid-2-deeper-mat-beyaz-siyah-kask-p-143513908 Ben bunu aldım beğendim. Fakat çeneden açılanını tercih et derim. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Çarşamba 18:50 Paylaş Çarşamba 18:50 Emre Şimşek yazdı: https://www.trendyol.com/ls2/rapid-2-deeper-mat-beyaz-siyah-kask-p-143513908 Ben bunu aldım beğendim. Fakat çeneden açılanını tercih et derim. bu daha güvenli gibi, güzelmiş beğendim. boyut olarak hangisini aldın aynısından alayım, bana da uyar sana uyan. Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz Çarşamba 18:54 Paylaş Çarşamba 18:54 Emre Şimşek yazdı: https://www.trendyol.com/ls2/rapid-2-deeper-mat-beyaz-siyah-kask-p-143513908 Ben bunu aldım beğendim. Fakat çeneden açılanını tercih et derim. Bende gözlük olduğu için polislerin kullandığı çene açılır caberg horus X ve LS2 Pioneer evo advanturer modelleri var. Belli hızın üstüne çıkınca çok uğultu oluyor. Çene açılır kask için scorpion bir tık daha iyi diyorlar. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 18:57 Paylaş Çarşamba 18:57 Azad Mirzade yazdı: bu daha güvenli gibi, güzelmiş beğendim. boyut olarak hangisini aldın aynısından alayım, bana da uyar sana uyan. Onu öyle yapmıyoruz, eline mezura alıp kafanın çevresini ölç. Benimki 56,5 çıktı M beden aldım. Buf diyorlarmış, bufsuz zor soktum kafayı. Bir kaç giymede alışır gibi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 19:15 Paylaş Çarşamba 19:15 Hatta karanlık odada ilk taktım kafaya klostrofobik bir an oldu çıkardım. Gittim pencerenin önünde bir daha taktım, tamam dedim bu olur. Ama çenesi yukarı açılan kask dediğim gibi daha güzel olurmuş. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 19:32 Paylaş Çarşamba 19:32 Çene açılırda Schubert ,Nolan,Caberg iyidir ama işin duygusal yanı ağır basar 😎 Motomax , motosikletonline,motoplus,durt, buralara bakabilirsin. Her ihtiyaca cevap veren yerler. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 05:38 Paylaş Perşembe 05:38 Çene açılırda her bahar oh orman havası alayım diye önü açar açmaz yanağımı sokan eşek arısı. Sana da selamlar. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 05:45 Paylaş Perşembe 05:45 Ben vizör açık bile korkuyorum, çene açılır iyi cesaret. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 05:55 Paylaş Perşembe 05:55 Emin Önal yazdı: Ben vizör açık bile korkuyorum, çene açılır iyi cesaret. Çene açık ama vizör kapalı. Göz önemli. Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 05:57 Paylaş Perşembe 05:57 İlkay Başaran yazdı: Çene açık ama vizör kapalı. Göz önemli. Fullface kask, ön vizör açık, güneş vizörü kapalı, yani çeneden 1 parmak boşluk var sadece, hava alayım diye, gözüme sinek girdi Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Perşembe 06:19 Paylaş Perşembe 06:19 Emin Önal yazdı: Fullface kask, ön vizör açık, güneş vizörü kapalı, yani çeneden 1 parmak boşluk var sadece, hava alayım diye, gözüme sinek girdi Sigara içerek gitmek gibi bir planınız yoksa resimdeki kasklar hem havadardır hemde göze sinek böcek kaçmasını önler. Hafif serin havalarda da cam buğulanmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts