Ahmet Kiriş 12 Haziran Yazar Paylaş 12 Haziran Çağlar Bayur yazdı: o yörede kelebek mevsimi ne zamandı? Öldükleri için soramadım. 🫣 Konya’da otellerin lobi anlayışı çok gelişmiş, 1 hafta kalabilirim o kadar 😎 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran An itibariyle evdeyim, kurban bayramı sonrası karavan ile Karadeniz yaylalarında buluşalım. Gezelim, görelim, eğlenelim, sevelim, sevilelim tadında serin serin ohhhjjj.😎 @Servet Aydında evlensin 😂😂😂 3 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 13 Haziran Paylaş 13 Haziran 2 haftadır kapandık kaldık eve. Bisikleti hazırladım ama tura çıkamıyorum. 40 derece üstü sıcak var. Akam 18:00 da bile 38 derece gösteriyor termometre Ne olacak bu sıcaklar böyle? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Ahmet Kiriş yazdı: An itibariyle evdeyim, kurban bayramı sonrası karavan ile Karadeniz yaylalarında buluşalım. Gezelim, görelim, eğlenelim, sevelim, sevilelim tadında serin serin ohhhjjj.😎 @Servet Aydında evlensin 😂😂😂 Römork demirin kopa 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Servet Aydın yazdı: Römork demirin kopa Lütfen takılı değilken 😂 Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Öner Kurukuz yazdı: 2 haftadır kapandık kaldık eve. Bisikleti hazırladım ama tura çıkamıyorum. 40 derece üstü sıcak var. Akam 18:00 da bile 38 derece gösteriyor termometre Ne olacak bu sıcaklar böyle? Motor bu sabah ilk defa fan açtı 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Emin Önal yazdı: Motor bu sabah ilk defa fan açtı Tura çıksak biz de fan açıcaz bu gidişle. Bu nedenle bekliyorum havaların biraz serinlemesini. 70-80 km ve üzeri yol gittiğimiz için bu kadar sıcak çarpar. Kalp krizi geçirmek istemem. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Temmuz Yazar Paylaş 3 Temmuz Bayram ardı Sakarya’da düğüne katılıp, sonrası Karadeniz turu planlamışken Çağlar abimin annesinin kaybını öğrenince ziyaret iyi olur dedim. Kendisini iyi gördüm şükür, Evdeki tilki soyundan zat beni çok sevdi ben de onu. Akabinde Kızılcahamam’da arkadaşlarla buluşmaya sürerken, Sami Demirpaz ın yanından yel gibi geçmişim farkında değilim, yetişmeye çalışmış bakmış olmuyor telefon açmış, molada farkettim. Kızılcahamam a kadar yakalarım dedim, yakalanmamak için gaza basmış. 😁 1 gece Karagöl/Kızılcahamam 1 gece Pınarbaşı/Kastamonu 2 gece Azdavay/Kastamonu 1 gece Merzifon/Samsun (Otel) 2 gece Akkuş/Ordu Geceleri 9-10 derece gece kamp yaptık, Uyku tulumuna sarıldığım kadar sevgilime sarılmadım. 😁 Horma, Valla, Çatak kanyonları, Çatak cam teras, Ohtamış şelalesi, Borabay ve Ladik gölleri, Akkuş, Perşembe yaylaları, Bartın, Safranbolu, Karabük, Amasra, Tavşan adası, Fatsa, Tokat vs. yanısıra birçok ismini hatırlamadığım yerleri gezip geldik kazasız belasız. 20 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Temmuz Yazar Paylaş 17 Temmuz Servet Aydın yazdı: Selam Yeni düştü pardon katıldı, hoşgeldiniz keyifli forumlar,👍🏼 motorunuzun rengi çok güzelmiş. 😍 Hocam doğru seçim kazasız belasız kullan.🧿 Abi en son kaç basıyor bu ?🤗 Abi aragaz versene. 😡 Sağdan git sağdan çarparlar. Şeytan icadı ben binmem. 😂 Yarışak mı Abi buna bir egzoz takacan, susturucuyu da söktün mü cilloppp …… marka niye almadın, o daha iyiydi Çözüm aşağıda 😁😁😁 4 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Hayabusayı alan arkadaş yukarıda ki arkadaş mı? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Temmuz Yazar Paylaş 17 Temmuz Adnan Çakır yazdı: Hayabusayı alan arkadaş yukarıda ki arkadaş mı? Hayabusa Adana içine satıldı. 👍🏼 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Ağustos Yazar Paylaş 3 Ağustos (düzenlendi) Çarşamba çıkışlı, Adana-Erzincan Erzincan-Ardahan Ardahan-Tiflis Tiflis-Abano pass Abano pass-Kazbek dağları Kazbek-Hakkari Beytüşebap-Faraşin yaylası Sonrasına orada karar vereceğiz. Yolculuk için seçilmiş eşek Tenere 700 Konaklama lobiden ibaret. 😁 3 Ağustos tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Ağustos Yazar Paylaş 11 Ağustos (düzenlendi) Atakum, Macahel/Artvin, Dağ yolundan Şavşat, Ardahan, bugün geçiş Türkgözü kapısından. Sıfır gerginlik. 😁 11 Ağustos tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Ahmet Kiriş yazdı: Sıfır gerginlik. 😁 Mide gergin, göbek gergin, o ne olacak 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Sadece lale lokantasındaki kuru fasulye için bile gidilir Çayeline 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Ağustos Yazar Paylaş 13 Ağustos Tiflis, Abano pass, Tusheti, Omala, Dartlo, 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Tavisuplebis meydanına çıkmışsınız. En güzel yerleridir Tiflisin. Ara sokaklardan camiye ve hemen altında hamamlara ulaşırsınız. Köprünün üstündeki tepede bulunan kilise eski ve bildiğim kadarıyla gürcistanın en büyük kilisesi. Marcanişviliye giderseniz türk restoranları bulabilirsiniz. Kırmızı köprü tarafı azerbaycan sınırı azeri köyleri ve yol üstü kebap yapan yerler vardır. Rustavi tarafına giderseniz en büyük araba pazarına gitmiş olursunuz. Trafik kurallarına dikkat edin hemen çevirirler. Bir de gürcü şöförlere de dikkat edin kuralsız olabiliyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Yamaha XSR 900 GP Nostaljik bir deneme olmuş.Motosiklettede Retro esintiler hissediliyor. https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/motorcycles/sport-heritage/pdp/xsr900-gp-2024/#2024-XS850GP-SW 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos vesile ile yeni nesil tasarımlar nefis neler var neler şu an üretimlerde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts