Emin Önal 22 Mart Paylaş 22 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Mekanik motosiklet candır. Japon candır. KTM olsa kalmıştın dağda bayırda 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: elektro gaz kolu cananmı bu durumda Yok o çekici ile üstte giden olur. 😂 Emin Önal yazdı: Japon candır. KTM olsa kalmıştın dağda bayırda Tepe üstü getirdim Ktm yi umursamadıydı. 😂 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Mart Paylaş 22 Mart Emin Önal yazdı: Japon candır. KTM olsa kalmıştın dağda bayırda Ktmde kopacak tel olmazdı bence Bu arada bu motor yeni değilmiydi Ahmet abi. Bajajda kopsa varya yer yerinden oynatırlar.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart İlkay Başaran yazdı: Ktmde kopacak tel olmazdı bence Bu arada bu motor yeni değilmiydi Ahmet abi. Bajajda kopsa varya yer yerinden oynatırlar.. Tel kopmadı abim, ısıtmalı elciği takarken, elciği gaz mekanizmasına tam yapıştıramamışlar. O bırakmış. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Mart Paylaş 23 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Tel kopmadı abim, ısıtmalı elciği takarken, elciği gaz mekanizmasına tam yapıştıramamışlar. O bırakmış. Anladım üretim kaynaklı değilmiş. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Tenere 700 için; Ayaklık genişletici, tankped takımı, sehpa aparatı sipariş ettim. iyi ki varsın Aliekspress yoksa yerli satıcılar canımızı alacak. 3 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 28 Mart Paylaş 28 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Mekanik motosiklet candır. RideByWire olsaydı tel kopmazdı. Çünkü tel olmazdı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mart Paylaş 29 Mart (düzenlendi) zimzonun gözünü seviim, inşaat teli bağlasan banamısın demiyor alet "birtürlüistediğimotorualamamışzimzonlaidareedipftilolanadasmayleyşeysi" 29 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Muhittin Kaplan yazdı: RideByWire olsaydı tel kopmazdı. Çünkü tel olmazdı. Tel kopmadı zaten. Tankpedleri yapıştırdım. Darısı diğerlerine. 1290 ın pabuçları eskimiş, scorpion trail II yakıştı. 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Mart Yazar Paylaş 31 Mart Adana merkez, Kadirli, Tarihi Taşköprü, Cennet vadisi bucak köyü, Çiçeklidere, Bağdaş yaylası, Ali Paşa yaylası, Rifatiye, Kadirli, Adana merkez. Hava 27 derece. Keyifliydi vesselam. 8 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 31 Mart Paylaş 31 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Adana merkez, Kadirli, Tarihi Taşköprü, Cennet vadisi bucak köyü, Çiçeklidere, Bağdaş yaylası, Ali Paşa yaylası, Rifatiye, Kadirli, Adana merkez. Hava 27 derece. Keyifliydi vesselam. Güzel bir tur. Böyle turları seviyorum. Ancak motorsiklet yerine bisiklet sürerek bu turları yaparsanız öndeki fazlalıklardan kurtulursunuz. Bu yaşlarda kötü etkisini hissetmezsiniz ama yaş ilerleyince çok ciddi zorlayacaktır sizi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart Paylaş 31 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Hava 27 derece. şişli merkez de 27, motorun aynası sığmaz sokaklar var gelsene 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Mart Yazar Paylaş 31 Mart Öner Kurukuz yazdı: Güzel bir tur. Böyle turları seviyorum. Ancak motorsiklet yerine bisiklet sürerek bu turları yaparsanız öndeki fazlalıklardan kurtulursunuz. Bu yaşlarda kötü etkisini hissetmezsiniz ama yaş ilerleyince çok ciddi zorlayacaktır sizi. 387 km Adana sıcağında, düşmanımı o halde görmek istemem. 😂 Her kiloyu gördüm, her birini ayrı ayrı test ettim. 😁 Önümüzdeki 10 yıl içinde ölmüş olacağımı tahmin ediyorum. 😂 Böbrek nakli öldürmezse, ilaçlar kanser edip öldürecek. Çok uzun yaşamak da ideallerim arasında yok. 😉 3 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 31 Mart Paylaş 31 Mart Ahmet kilolu daha karizma yakışıyor da sağlıklı olmak en doğrusu; yakışır kardeşime 🧿 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Amanos dağlarında hava aldık biraz. Gerginliğimizi attık. 😁 12 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: merkez gergin mi O hep gergin 😎 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Temamız motosiklet, Zorkun yaylasındaymış, zordaymış, acilmiş. 😎😎😎 8 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: çorba yok mu? Çorba kedilerin hakkı abi 😁 Hayvan 20.000 km oldu 1 yıl 2 ayda, Gerginlik kalmadı çiçek gibi olduk. 😁 5 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: %50 yazan nerenin ayarı O Oturak yerini sürücü boyuna göre yükseltmek veya alçaltmak için kullanılıyor, size hangi amaç için lazımdı? 😁 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts