Adnan Çakır 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 (düzenlendi) Tenere bu işe daha uygun değil mi? 31 Aralık 2023 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Aralık 2023 Yazar Paylaş 31 Aralık 2023 Adnan Çakır yazdı: Tenere bu işe daha uygun değil mi? Hangi işe abi ? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Aralık 2023 Yazar Paylaş 31 Aralık 2023 Adnan Çakır yazdı: Düşmeli kalkmalı 😎 02.01.24 tarihinde teslim edilecek abi. Sonrası zalım. 😎 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak (düzenlendi) Adana-İmamoğlu-Aladağ-Kapuzbaşı-Acısu-Aladağ-Adana 280 km 180 km si asfalt, 100 km si çamur, kar birikintisi, kuru toprak, stabilize karışık. Hışım çıktı evde dinleniyorum. 😂 Asfaltta 1000 km yol yapsam bu kadar yormazdı. Sürdükçe yoruldum, yoruldukça üşüdüm, üşüdükçe keyif aldım. 🥶 7 Ocak tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Tekeriz düz basa abi, rengi de maşallah Ne scooter ne ktm1290, bu ayrı bir dünya, yepyeni bir macera. Buna vuracan kırbacı 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Abi kıyafet olarak ne giyiyorsun. Üst vücut için. Marka model nedir. Ben 10 derecede bile üşüyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak Paylaş 7 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ben 10 derecede bile üşüyorum. kipritçiler ses ediyor mu hiç ayıp yaptığın, polar giy 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kipritçiler ses ediyor mu hiç ayıp yaptığın, polar giy Sosis? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak İlkay Başaran yazdı: Abi kıyafet olarak ne giyiyorsun. Üst vücut için. Marka model nedir. Ben 10 derecede bile üşüyorum. Beyaz atlet tutku marka 😁, t-shirt lee marka,😎 Revit kışlık mont(içlikli) 👍🏼 Decathlon ürünü polar boyunluk, Revit kışlık deri eldiven, içi astarlı. Çok aşırı soğuksa (0/-5) polar yelek giyiyorum mont altı. Daha da soğuk olursa, üstten yağmurluk herşeyin çözümü. ✌️ 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Ocak Paylaş 8 Ocak "İnsanlar zevkleri için soyunurken, biz giyiniyoruz" Soğukta giyinmek. 1 İç çamaşırı (Kırmızı olursa daha ateşli oluyor ) 2 termal içlik, çorap (thermoform marka yı öneririm) 3. yün kazak, pantolon,yün çorap 4. Kışlık mont (yada 4mevsim polarlı mont) Buff karmaskesi eldiven vs yazmıyorum.Bu tür kamp, sürüş gibi etkinliklerde katmanlı giyinmek gerekir. 5 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Havalar soğuk, elcik ısıtma şart 😁 Büyük nimet. Ne güzel bir şeymiş bu. Orjinal ekipman mı ? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Emin Önal yazdı: Büyük nimet. Ne güzel bir şeymiş bu. Orjinal ekipman mı ? Evet abim orijinal. Bugün knmaster sis farı aldım tenereye 10W Aliekspressten de sis farı montaj braketi sipariş ettim. Röle ile kontaktan hat çekip montajı yapacağız. 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Evet abim orijinal. Bugün knmaster sis farı aldım tenereye 10W Aliekspressten de sis farı montaj braketi sipariş ettim. Röle ile kontaktan hat çekip montajı yapacağız. Motoru aldığımdan beri eklemek istediğim bir donanım ama bir türlü fırsat bulamadım. Çakarlı modu var mı ? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Emin Önal yazdı: Motoru aldığımdan beri eklemek istediğim bir donanım ama bir türlü fırsat bulamadım. Çakarlı modu var mı ? Yok abim. Çakar işleri benim ilgimi çekmiyor. Karşıyı rahatsız eder. Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Yok abim. Çakar işleri benim ilgimi çekmiyor. Karşıyı rahatsız eder. Akşamları İstanbul'un sıkışık trafiğinde, sellektör atmamak için, çok güzel farkındalık sağlıyor. Onun haricinde bende kullanmam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Paylaş 18 Ocak mesafe algısını da yok ediyor, aynadan bakınca uzaklığı hesap edemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts