Emin Önal Perşembe 06:26 Paylaş Perşembe 06:26 Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Sigara içerek gitmek gibi bir planınız yoksa resimdeki kasklar hem havadardır hemde göze sinek böcek kaçmasını önler. Hafif serin havalarda da cam buğulanmaz. Burnuma girer bunda da sigara içilir ayrıca bunda Terek sökülüyorsa olabilir. Yoksa cross kaskına benziyor, turda rüzgardan kafayı geri atıyor terekliler deniyor. Hiç kullanmadım. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 06:49 Paylaş Perşembe 06:49 Evet cross kaskı, bunlara baktım da iki parça olması hoşuma gitmedi. Belki ileride bunlara geçerim. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Perşembe 06:56 Paylaş Perşembe 06:56 Emin Önal yazdı: Burnuma girer bunda da sigara içilir ayrıca bunda Terek sökülüyorsa olabilir. Yoksa cross kaskına benziyor, turda rüzgardan kafayı geri atıyor terekliler deniyor. Hiç kullanmadım. Terek hepsinde sökülür genelde ve yüksek süratte uzun süre seyehat etmeyecekseniz rahatsız etmez, aksine güneşten koruma açısından çok iyi oluyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Motoru sattım geçen hafta, bu pazartesi parayı alıp devrini vereceğim, alıcıyı yakın tanırım, babasını daha eski, Dün akşam babası aradı, rica etti oğluma motor satma, bir tane oğlum var dedi, bir baba olarak rica ediyorum dedi. Seni kırmam dedim, ben satmayınca oğlunu başkasını almak konusunda durdurabilecek misin dedim, bir babanın çaresiz sessizliğini dinledim. Oğlunu arayıp vazgeçtim demek kolay, genci motosiklet kullanmaktan nasıl vazgeçirebilirim var mı tavsiyesi olan? Evet çocuğu olanlar, tavsiyeleriniz nedir? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Arkadaşının motoruna biner daha tehlikeli. Kendi motosikletine en azından ekipman giyip binecek. Sigara alamaması için para vermemek gibi. Arkadaşından isteyecek. Motosiklet aşkından vazgeçirmeye çalışmak yerine bence güvenli sürüşe odaklanırdım ben... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Vazgeçirme olmaz belki ama çocukla yarım saat çay içip bir şeyler anlatılabilir. Sizden almasa başkasından alacaktır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce başkasından alsın, ben satış vermezdim bu durumda Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkokuldayken amcamın motoru vardı mz marka, merdiven altında dururdu. Amcam kuzeni ile beraber gece vakti ışığı olmayan traktöre arkadan çarpmıştı. Ayağında platin vardı. Duran motora bir defa oturdum sonra satıldı. Bu kaza yüzünden bisikletim dahi olmadı. Sonra 30 yaşımda bisikletim oldu, çocuklarım kasksız bisiklet bilmezler, güvenlikten taviz verilmeden binilirse bir nebze güvenli olur. Günümüzde motor heveslisi gençler çoğunlukla tehlikeli ve ekipmansız motor kullanıyor bu çok tehlikeli bir durum. Bu sebeple halen motor sürmem. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ahmet bende yerinde olsam vermezdim satışı,en ufak bir kazada sen sebep oldun diyeceklerdir,bence başkasından alsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts