Emin Önal 21 Mart Paylaş 21 Mart İlkay Başaran yazdı: Sebebi neydi ki? Biri zamanında Ahmet abiye pis beddua etmiş. Demişki; motorsikletinle sen, gtle don gibi olun demiş. O yüzden ayrılamıyorlar. 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 21 Mart Yazar Paylaş 21 Mart İlkay Başaran yazdı: Sebebi neydi ki? Sıcak sevmiyorum. 😎 Emin Önal yazdı: Biri zamanında Ahmet abiye pis beddua etmiş. Demişki; motorsikletinle sen, gtle don gibi olun demiş. O yüzden ayrılamıyorlar. Haftaya yurdum turuna hazırlanıyorum, sen de hazırla öte beriyi 😎 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Mart Paylaş 21 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Sıcak sevmiyorum. 😎 Adanada mı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart Paylaş 21 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Memlekete bahar gelmiş, 32 derece olunca yaylalarda 23 derece ile gezip gerginliğimizi attık. 😎 Seninki de mi gergin Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Seninki de mi gergin Yok o benim gerginliğim emmi, tura çıkma zamanım geldi geçiyor. Kendimi yollara atmam lazım. Çok evde oturdum. 😎 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Mart Paylaş 24 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Soğuk havada Zorkuna çıktık, sisler içinde. çok iyiymiş bu 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Denizli den selamlar, akşam üzeri İzmir inşallah. 7 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Mart Yazar Paylaş 31 Mart Dönüş yolunda otoyolda akaryakıt istasyonundan bir kare. Her bir pompada sıra bekleyen en az 15 araç. Küçük ilçelerde depoyu doldurmanın dayanılmaz hafifliğiyle non stop geldim arefe günü. 😁 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart Paylaş 31 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Memlekete bahar gelmiş, 32 derece olunca yaylalarda 23 derece ile gezip gerginliğimizi attık. 😎 instadan yüüorn mu sen? fenomen adanalı olursun Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mart Paylaş 31 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Dönüş yolunda otoyolda akaryakıt istasyonundan bir kare. Her bir pompada sıra bekleyen en az 15 araç. Küçük ilçelerde depoyu doldurmanın dayanılmaz hafifliğiyle non stop geldim arefe günü. 😁 birde pillilerin durumu görseydik Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan Çağlar Bayur yazdı: instadan yüüorn mu sen? fenomen adanalı olursun Arada resim atıyorum çok kasmıyorum. 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Ahmet Kiriş yazdı: Arada resim atıyorum çok kasmıyorum. 😁 çok sis var a dostlar video su çek Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Gerginmiş, yola çıkalım. Antalyayı geçtik, konum Marmaris marina 7 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Çağlar Bayur yazdı: kaskı taksitle mi aldın yarısı yok Abi söyleme insan içinde şöyle, taksitleri bitince verecekler gerisini. 😁 Fatih Uzun yazdı: Yüzün üşümüyor mu hakikaten,havalar hala soğuk Abim üşümeyi düşünecek olsam arabayla gezerdim. 😂 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Fatih Uzun yazdı: Yüzün üşümüyor mu hakikaten,havalar hala soğuk Çene açılır kask, yarım değil ki 🤫 3 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Şakır şakır yağmurda teslim aldık yeni demir atımızı 🧿. 12 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Necat Ertan yazdı: Şakır şakır yağmurda teslim aldık yeni demir atımızı 🧿. Hayırlı olsun hacı, 🧿 Gündüz Motodaytona Selami usta nın yanındaydım, sibop ayarları yapıldı. Kaçtım, Akyakadayım. 😁 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Necat Ertan yazdı: Şakır şakır yağmurda teslim aldık yeni demir atımızı 🧿. Dr bu ney.... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: Dr bu ney.... Dr. değil Avukat ,o da BMW GS 1300 Hayırlı olsun 🧿 🏍️ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts