Ahmet Kiriş 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık İlkay Başaran yazdı: Kar var dağda orası neresi? Aladağ/Adana 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Motora özel yaptırdığım koruma demir çantaları da geldi. Diğer aksesuarlar da geldin de tamamlayalım motosikleti. 😎 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık Çağlar Bayur yazdı: hotd kotürrrğrhğ mirim... Yani ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Ahmet Kiriş yazdı: Yani ? özel yapım fransızca şeetttik, kasımpaşa fransızcası 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Salı 18:55 Yazar Paylaş Salı 18:55 Rodaj bitti, headers egzoz kızarttık. 😁 7 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz Çarşamba 07:07 Paylaş Çarşamba 07:07 @Ahmet Kiriş abi dün şu yakışıklı için peşinat ödedim. Bir aksilik olmazsa cuma-cumartesi teslim alacağım. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 08:41 Paylaş Çarşamba 08:41 Ahmet Kiriş yazdı: Arkadaşın kamerasından haftasonu, birileri Ahmet de düşüyor demiş, tek düşmeyen benim 😁 👍 Ahmet Kiriş yazdı: Himalayan gerginmiş dediler, vurdum kırbacı pamuk gibi oldu. 😎 ne güzel bir yer 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 08:57 Paylaş Çarşamba 08:57 Ahmet Kiriş yazdı: birileri Ahmet de düşüyor demiş, tek düşmeyen benim 😁 Dere kenarları vidyoları alaydık 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 12:00 Paylaş Çarşamba 12:00 İbrahim Yılmaz yazdı: @Ahmet Kiriş abi dün şu yakışıklı için peşinat ödedim. Bir aksilik olmazsa cuma-cumartesi teslim alacağım. Hayırlı olsun tekerin düz bassın kazasız cezasız 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Perşembe 23:31 Yazar Paylaş Perşembe 23:31 İbrahim Yılmaz yazdı: @Ahmet Kiriş abi dün şu yakışıklı için peşinat ödedim. Bir aksilik olmazsa cuma-cumartesi teslim alacağım. Hayırlı olsun, iyi bulmuşsun, kalmadı diyorlar. Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz Cuma 10:27 Paylaş Cuma 10:27 Ahmet Kiriş yazdı: Hayırlı olsun, iyi bulmuşsun, kalmadı diyorlar. Teşekkür ederim Ahmet abi. 1 tane slate salt rengi, 1 tane slate blue, 1 tane de siyah varmış salı sabahı. ben gelmeden mavi satılmış, siyah duruyordu. Ödemeyi yaptım bakalım İstanbul'dan fatura filan gönderilmesini bekliyorum. Motoru alınca aksesuarlar için senden destek isterim abi. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Cuma 18:10 Yazar Paylaş Cuma 18:10 İbrahim Yılmaz yazdı: Teşekkür ederim Ahmet abi. 1 tane slate salt rengi, 1 tane slate blue, 1 tane de siyah varmış salı sabahı. ben gelmeden mavi satılmış, siyah duruyordu. Ödemeyi yaptım bakalım İstanbul'dan fatura filan gönderilmesini bekliyorum. Motoru alınca aksesuarlar için senden destek isterim abi. Faturalama konusunda elleri yavaş, aksesuarları da ödüyoruz, taciz edip zorla kargolatıyoruz 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts