İlkay Başaran 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Alpay Sumer yazdı: Soran var abi bi foto alabilirmiyiz ? 🙄 Biyometrik olsun hatta 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım İlkay Başaran yazdı: Biyometrik olsun hatta naked olacakmış foto Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: naked olacakmış foto Arkalı önlü? Dur fotokopi o 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Alpay Sumer yazdı: Soran var abi bi foto alabilirmiyiz ? 🙄 Hiç foto yok yarın çekem 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Kasım Paylaş 29 Kasım İlkay Başaran yazdı: Biyometrik olsun hatta 1 boy , 1 mayolu olacakmış. 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Cem Işık yazdı: 1 boy , 1 mayolu olacakmış. Bikini 👙 olsun mu Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Aralık Yazar Paylaş 3 Aralık Abano Pass/Gürcistan yollarından kısa kısa. 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Aralık Yazar Paylaş 4 Aralık Sonunda geldi, yarın tescili yapılır kısmetse, 3 lü çanta seti aysonunda gelecekmiş. Cumartesi rodaj yapayım. 12 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Biraz kullanınca ben alayım bu arkadaşı. Motor gücü nedir bunun abi kaç hp kaç nm? 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Aralık Paylaş 4 Aralık (düzenlendi) Kazasız Belasız Hayirlı Olsun. Royal Enfield efsane İngiliz markası uzun süredir Hindistanda üretiliyor Türkiyeye getirmeleri iyi olmuş. Bu Naked tam.benlik. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-royal-enfield-tas-motor-royal-enfield-antalya-bayiden-hunter-i-1210754670/detay 4 Aralık tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Aralık Yazar Paylaş 4 Aralık İlkay Başaran yazdı: Biraz kullanınca ben alayım bu arkadaşı. Motor gücü nedir bunun abi kaç hp kaç nm? 450 cc 40.02 hp, 40 nm torq 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Aralık Yazar Paylaş 4 Aralık Arkadaşın kamerasından haftasonu, birileri Ahmet de düşüyor demiş, tek düşmeyen benim 😁 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Himalayan gerginmiş dediler, vurdum kırbacı pamuk gibi oldu. 😎 11 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Himalaya'lara mı gittin 😳 keşke @Ali Cihangiroğluda alsa 😎 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık (düzenlendi) Adnan Çakır yazdı: Himalaya'lara mı gittin 😳 keşke @Ali Cihangiroğluda alsa 😎 İnşallah olur, şunu bekliyorum Bear 650, İzmir de bayiside var artık, direk atla gel Work Shop Manuelinde buldum ve çözdüm sayılır, yapı basit, klasik düz motor, komple dağıtır toplarım diğer seçenekler bunlar ama çok pahalılar, özelliklede T100-120, Trident nispeten daha ucuz, çok hoş ama fazla hızlı, bunda şeytan dürter valla.... Alırsam ilk İlkaya baskına gideceğim... 11 Aralık tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Ama egzoz borusuna amyant bez sarmak lazım mazallah kazara ızgara olma 😉 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Adnan Çakır yazdı: Ama egzoz borusuna amyant bez sarmak lazım mazallah kazara ızgara olma 😉 alabilsemde bez sarması kalsa keşke 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 11 Aralık Paylaş 11 Aralık @Ahmet Kiriş abi bugün hava mis. Manzara on numara. Valla ne stres kalır ne de gerginlik filan. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Manzara efsane. Dağın arkası mordor sanki. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık İlkay Başaran yazdı: Manzara efsane. Dağın arkası mordor sanki. Oraya da gidip baktım, Çamlıyayla çıktı mordoru göremedik. 😁 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Ahmet Kiriş yazdı: Oraya da gidip baktım, Çamlıyayla çıktı mordoru göremedik. 😁 Nasıl üşümüyorsunuz cidden bravo abi. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık İlk sürüş, ilk deneyim. Tek silindir 450 cc, 135 km ye kadar dikiz aynası dahil zerre titreşim yok, stabil uzun yol hızı 120-140 arası, Vites geçişleri inanılmaz pürüzsüz, Tork 2500 den sonra hızlıca geliyor, Elektronik gaz kolu çok hassas, Ön cam yetersiz, adv olanı sipariş ettim, Sele konforu yeterli, 6 saat sürüşte bişey hissettirmedi. Mevcut lastikler geç ısınıyor, ısınınca yapışıyor asfalta, continental tkc 80 için üzerindekileri biraz eritmek lazım, Kontrolü çok kolay ve acayip dengeli, çılgınca viraj yapmaya çok müsait, Sele 83 cm, kontrolü çok kolaylaştırıyor, Car play mevcut, haritayı ekrana direk yansıtıyor ve kesintisiz, donma yada gecikme olmadan çalışıyor. Radyatör koruma, motor koruma, karter muhafaza, adv ön cam, elcik koruma siparişlerini verdim. Şimdilik bu kadar, yakıta hiç bakmadım. 😂 11 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık çok güzelmiş, tanıdık birinin test etmeside ayrı güzel oldu, demekki Royal iyiymiş Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık İlkay Başaran yazdı: Nasıl üşümüyorsunuz cidden bravo abi. İçlik giymem normalde, dağa gidiyorum diye alt üst giydim, termal çorap ile muhteşem oluyor, sıcacık gidip geldim. Bir de burası Adana, bugün bile halen tshirt giyebiliyorum. Üzerine incecik rüzgarlıkla gün geçiyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts