Ahmet Kiriş 10 Kasım 2024 Yazar Paylaş 10 Kasım 2024 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: lobi nerde? restoran kaçıncı katta? menüde ne var? gibi sorular karşılıksız kalmış Günübirlik lobi olmuyor ama nerede o eski forum organizasyonları filan derseniz Çiftehan da bir hafta sonu termal, sauna, masaj organizasyonu yapalım, malum forumun yaş ortalaması çok yükseldi, eklemleri, çakraları açtırmak şart. Gelen tepkilere göre olayı konulaştırabiliriz. İşte feraset, nerde cesaret görelim. 😁 10 Kasım 2024 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 10 Kasım 2024 Paylaş 10 Kasım 2024 Afyon Gazlıgöl dururken neden çiftehan ? Hem burası dünyanın merkezi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Kasım 2024 Yazar Paylaş 10 Kasım 2024 Muhittin Kaplan yazdı: Afyon Gazlıgöl dururken neden çiftehan ? Hem burası dünyanın merkezi. Gazlıgöl uzak, Kızılcahamam da buluruz ortasını.😁 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Bu aralar sıfır motorlara yeni kurallar gelecekmiş galiba, bayiler elde ne var ne yok eritmek için 12 taksitle uygun fiyata motor satıyorlarmış, doğru mudur? Bir arkadaşım hiç motor tecrübesi olmadan 500’lük motor almış 350’ye 12 taksit. Markasını dedi anlamadım, motora baktım yine anlamadım. Ama at gibi motordu kocaman. Kove 510X imiş. Ayrıca internette daha ucuz şu an Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Euro 5 plus gelecek diye tutuştular aslında tam fırsatı ama para yok 😡 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 (düzenlendi) Hayırlı olsun, hızına yetişmem mümkün değil bildiğim bu hızla stok bitirme olayının euro plus gelmesiyle ilgili olmadığı, yeni euro standartı yeni çıkacak yada makyajlanmış motorlarda geçerli, bu standarta geçilmeden var olan modeller yine üretilip satılabilirmiş, yani şuan satılan eski eur normundaki motorların tamamı üretilip satılabilir, 2025 tede hatta 26 dada üretilebilir deniyor, direk bitti diyemezler firmalar duman olur, AB bunuda düşünerek davranıyor, bir süresi var tabii ama tam ne kadar bilmiyorum... mesela Himalayan İnsterceptor eski norm, 25 tede satılacak, Royalde yeni norma geçenler sanırım guerilla 450 ve bear 650 modelleri, gerisi eski normda... 19 Kasım 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Elde kalan 2023 ve 2024lere plaka çıkartmak ve mtv ödemek zorunda kalacaklar. O yüzden elden çıkartıyorlar. Terste kaldık 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 İlkay Başaran yazdı: Elde kalan 2023 ve 2024lere plaka çıkartmak ve mtv ödemek zorunda kalacaklar. O yüzden elden çıkartıyorlar. Terste kaldık alamadık gitti be arkadaş, gerçi benim istediğim daha gelmedi, oradan avunayım bari... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: alamadık gitti be arkadaş, gerçi benim istediğim daha gelmedi, oradan avunayım bari... Abi alsana bi dio 100 bin tl 12 taksit vade farkı da yok 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 20 Kasım 2024 Paylaş 20 Kasım 2024 Emre Şimşek yazdı: Bu aralar sıfır motorlara yeni kurallar gelecekmiş galiba, bayiler elde ne var ne yok eritmek için 12 taksitle uygun fiyata motor satıyorlarmış, doğru mudur? Bir arkadaşım hiç motor tecrübesi olmadan 500’lük motor almış 350’ye 12 taksit. Markasını dedi anlamadım, motora baktım yine anlamadım. Ama at gibi motordu kocaman. Kove 510X imiş. Ayrıca internette daha ucuz şu an değildir. euro5+ gelmesi pek ellerini bozmaz. bir şirkete satarlar oradan yürürler "aynı pandemide ve sonrasında karaborsa" yaptıkları gibi. Ayrıca euro5+ için şöyle bir durum var, euro5 olan ve bu yıl sattıkları motorun %10 nu 2025 de satabilecekler. Satamıyorlar. Sebebi bu. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Kasım 2024 Paylaş 20 Kasım 2024 Muhittin Kaplan yazdı: değildir. euro5+ gelmesi pek ellerini bozmaz. bir şirkete satarlar oradan yürürler "aynı pandemide ve sonrasında karaborsa" yaptıkları gibi. Ayrıca euro5+ için şöyle bir durum var, euro5 olan ve bu yıl sattıkları motorun %10 nu 2025 de satabilecekler. Satamıyorlar. Sebebi bu. Ktm adv 250 yi 205 bin tl ye çekti abi 1 aydır. Honda forzayı 12 vade farksız veriyor, activa ve dioyu da. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Kasım 2024 Paylaş 20 Kasım 2024 İlkay Başaran yazdı: Abi alsana bi dio 100 bin tl 12 taksit vade farkı da yok zevk vermez yaa, daha dün gördüm, yürürüm daha iyi Muhittin Kaplan yazdı: değildir. euro5+ gelmesi pek ellerini bozmaz. bir şirkete satarlar oradan yürürler "aynı pandemide ve sonrasında karaborsa" yaptıkları gibi. Ayrıca euro5+ için şöyle bir durum var, euro5 olan ve bu yıl sattıkları motorun %10 nu 2025 de satabilecekler. Satamıyorlar. Sebebi bu. 2025 ne motor ne araba satabilecekler zaten, esas kampanyalar bence seneye, şuan alanlar tüh zarar ettik bile diyebilirler... 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 20 Kasım 2024 Paylaş 20 Kasım 2024 satamıyorlar ları biraz açayım. Durum şu, geçem yıla göre bı yıl yine bir nebze fazla sattılar ama, onlar daha fazla satarız diye düşündüler sanırım Ama piyasayı bozdular, alacak olan dahi "daha düşer" "karta taksiz çoğalır" diye almıyor. Kestane yiyince birşey oluyordu... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Kasım 2024 Paylaş 27 Kasım 2024 Piyasada başlangıç seviye "adventure" model sıkıntısı var. Dualsport honda dışında yapan yok. ABD'de bol model var ama Avrupa normları yüzünden ithalat yok. Bunu da çinliler doldurmaya başladı ancak kullanıcılar -haklı olarak- şüpheyle bakıyorlar. Çoğu youtube yorumdan da okuduğum kadarıyla büyük hacimli "touring" motorların adventure, macera, özgürlük sosuyla satılmasından herkes usanmış durumda. 400-500 cc bandında, çift silindir, 160-170 kiloyu geçmeyecek, offroad odaklı, 21/18 tel jantlı, long travel süspansiyonlu, minimum elektronikli, kolay müdahele edilebilecek, yalnız çıkmaktan korkmayacağın başlangıç Japon ADV modellere ihtiyaç var. Kawasaki üstü kapalı olarak yeni KLE500 'e göz kırptı, 2025 sonrası için söylentiler var. Çıkarsa kesinlikle düşünürüm ancak şu an için bana uygun bir üst Japon (başka üreticilere biraz negatifim) model göremiyorum. BMW F450 konsept Suzuki süpriz yapıp dualsport/supermoto DR-Z4S çıkardı. 4 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Kasım 2024 Paylaş 27 Kasım 2024 şu benim gibi boy fakiri 167 cm olanlar için advanture tarzı birşey var mı ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım 2024 Paylaş 27 Kasım 2024 Ali Gülmez yazdı: şu benim gibi boy fakiri 167 cm olanlar için advanture tarzı birşey var mı ? Ktm 250 adv 2 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Kasım 2024 Paylaş 27 Kasım 2024 Ali Gülmez yazdı: şu benim gibi boy fakiri 167 cm olanlar için advanture tarzı birşey var mı ? Seç beğen al https://k-rides.com.tr/modeller 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Kasım 2024 Paylaş 27 Kasım 2024 Servet Aydın yazdı: Ktm 250 adv KTM Konkardoto ilan etmiş 🤔 cidden 1 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 27 Kasım 2024 Paylaş 27 Kasım 2024 KTM yi alan olursa ilk model ismi Konkardato 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2024 Paylaş 27 Kasım 2024 Adnan Çakır yazdı: KTM Konkardoto ilan etmiş 🤔 cidden nasıl başarmış? ilan etmeler durdurulmuştu? Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Kasım 2024 Paylaş 27 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: nasıl başarmış? ilan etmeler durdurulmuştu? TR değil, global ilan etmiş, Avusturya'dan. Bizde konkortodo ilan eden zaten batmıştır, onlarda öyle değil muhtemelen borçları 90 gün ötelemek için. Düzlüğe çıkar büyük ihtimalle. Çıkamazsa ya çinli ya hintli gelir basar parayı alır NOT: duke 250 ve 1290 larınız öldüm paraya aasasdfsdgdgdfg 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım 2024 Paylaş 28 Kasım 2024 Servet Aydın yazdı: Satlık ktm 🍆 Para ile takas olur mu? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Kasım 2024 Paylaş 28 Kasım 2024 Ali Gülmez yazdı: şu benim gibi boy fakiri 167 cm olanlar için advanture tarzı birşey var mı ? Adv diye satılan motorların hiç birisi adventure değil, touring. Japonlarda CRF 250 rally belki. Çinli öneremiycem, voge, CF vs var aslında. Adnan Çakır yazdı: KTM Konkardoto ilan etmiş 🤔 cidden 1 liralık malı 2 liraya satıp farkını reklama sponsorluğa goygoya yatırıp göz boyayan zamanında yaptığı iki modelin ekmeğini yiyip herkesin abartıp şişirdiği beceriksiz bir firmaydı iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts