Ahmet Kiriş 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: lobi nerde? restoran kaçıncı katta? menüde ne var? gibi sorular karşılıksız kalmış Günübirlik lobi olmuyor ama nerede o eski forum organizasyonları filan derseniz Çiftehan da bir hafta sonu termal, sauna, masaj organizasyonu yapalım, malum forumun yaş ortalaması çok yükseldi, eklemleri, çakraları açtırmak şart. Gelen tepkilere göre olayı konulaştırabiliriz. İşte feraset, nerde cesaret görelim. 😁 10 Kasım tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Afyon Gazlıgöl dururken neden çiftehan ? Hem burası dünyanın merkezi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Muhittin Kaplan yazdı: Afyon Gazlıgöl dururken neden çiftehan ? Hem burası dünyanın merkezi. Gazlıgöl uzak, Kızılcahamam da buluruz ortasını.😁 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Salı 17:08 Yazar Paylaş Salı 17:08 Yine bir kaşıntı sonucu 😁😁😁 Himalayan 450, alırım bir hayırlı olsun. 🧿 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 17:26 Paylaş Salı 17:26 Bu da iki tekerli. Diğerlerinden farkı ne ? 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Salı 17:40 Paylaş Salı 17:40 Hayırlı olsun abi. Himalayan benimde takip ettiğim markalardan biri. Aslı ingiliz ama hintliler tarafından alındı diye biliyorum. Bizim burada ki hero bayisi bu markayı da satmaya başladı. 450 CC ile uzun yolculuklar yapacak misin yoksa kısa mesafeli turlar için mi aldin? 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem Salı 17:53 Paylaş Salı 17:53 Ahmet Kiriş yazdı: Yine bir kaşıntı sonucu 😁😁😁 Himalayan 450, alırım bir hayırlı olsun. 🧿 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Yorumlarınızı merak ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 17:55 Paylaş Salı 17:55 Bu aralar sıfır motorlara yeni kurallar gelecekmiş galiba, bayiler elde ne var ne yok eritmek için 12 taksitle uygun fiyata motor satıyorlarmış, doğru mudur? Bir arkadaşım hiç motor tecrübesi olmadan 500’lük motor almış 350’ye 12 taksit. Markasını dedi anlamadım, motora baktım yine anlamadım. Ama at gibi motordu kocaman. Kove 510X imiş. Ayrıca internette daha ucuz şu an Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Salı 18:00 Paylaş Salı 18:00 Euro 5 plus gelecek diye tutuştular aslında tam fırsatı ama para yok 😡 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 18:11 Paylaş Salı 18:11 (düzenlendi) Hayırlı olsun, hızına yetişmem mümkün değil bildiğim bu hızla stok bitirme olayının euro plus gelmesiyle ilgili olmadığı, yeni euro standartı yeni çıkacak yada makyajlanmış motorlarda geçerli, bu standarta geçilmeden var olan modeller yine üretilip satılabilirmiş, yani şuan satılan eski eur normundaki motorların tamamı üretilip satılabilir, 2025 tede hatta 26 dada üretilebilir deniyor, direk bitti diyemezler firmalar duman olur, AB bunuda düşünerek davranıyor, bir süresi var tabii ama tam ne kadar bilmiyorum... mesela Himalayan İnsterceptor eski norm, 25 tede satılacak, Royalde yeni norma geçenler sanırım guerilla 450 ve bear 650 modelleri, gerisi eski normda... Salı 18:17 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 18:35 Paylaş Salı 18:35 Elde kalan 2023 ve 2024lere plaka çıkartmak ve mtv ödemek zorunda kalacaklar. O yüzden elden çıkartıyorlar. Terste kaldık 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 18:40 Paylaş Salı 18:40 İlkay Başaran yazdı: Elde kalan 2023 ve 2024lere plaka çıkartmak ve mtv ödemek zorunda kalacaklar. O yüzden elden çıkartıyorlar. Terste kaldık alamadık gitti be arkadaş, gerçi benim istediğim daha gelmedi, oradan avunayım bari... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 18:45 Paylaş Salı 18:45 Ali Cihangiroğlu yazdı: alamadık gitti be arkadaş, gerçi benim istediğim daha gelmedi, oradan avunayım bari... Abi alsana bi dio 100 bin tl 12 taksit vade farkı da yok 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 18:51 Paylaş Salı 18:51 Ahmet Kiriş yazdı: Yine bir kaşıntı sonucu 😁😁😁 Himalayan 450, alırım bir hayırlı olsun. 🧿 Hayırlı olsun kaçıncı motor bu Abi, 20 oldu herhalde Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 06:10 Paylaş Dün saat 06:10 Napacan acaba bunu ? Tenere gitti mi de ? 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan Dün saat 08:55 Paylaş Dün saat 08:55 Emre Şimşek yazdı: Bu aralar sıfır motorlara yeni kurallar gelecekmiş galiba, bayiler elde ne var ne yok eritmek için 12 taksitle uygun fiyata motor satıyorlarmış, doğru mudur? Bir arkadaşım hiç motor tecrübesi olmadan 500’lük motor almış 350’ye 12 taksit. Markasını dedi anlamadım, motora baktım yine anlamadım. Ama at gibi motordu kocaman. Kove 510X imiş. Ayrıca internette daha ucuz şu an değildir. euro5+ gelmesi pek ellerini bozmaz. bir şirkete satarlar oradan yürürler "aynı pandemide ve sonrasında karaborsa" yaptıkları gibi. Ayrıca euro5+ için şöyle bir durum var, euro5 olan ve bu yıl sattıkları motorun %10 nu 2025 de satabilecekler. Satamıyorlar. Sebebi bu. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:52 Paylaş Dün saat 10:52 Muhittin Kaplan yazdı: değildir. euro5+ gelmesi pek ellerini bozmaz. bir şirkete satarlar oradan yürürler "aynı pandemide ve sonrasında karaborsa" yaptıkları gibi. Ayrıca euro5+ için şöyle bir durum var, euro5 olan ve bu yıl sattıkları motorun %10 nu 2025 de satabilecekler. Satamıyorlar. Sebebi bu. Ktm adv 250 yi 205 bin tl ye çekti abi 1 aydır. Honda forzayı 12 vade farksız veriyor, activa ve dioyu da. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 11:16 Paylaş Dün saat 11:16 İlkay Başaran yazdı: Abi alsana bi dio 100 bin tl 12 taksit vade farkı da yok zevk vermez yaa, daha dün gördüm, yürürüm daha iyi Muhittin Kaplan yazdı: değildir. euro5+ gelmesi pek ellerini bozmaz. bir şirkete satarlar oradan yürürler "aynı pandemide ve sonrasında karaborsa" yaptıkları gibi. Ayrıca euro5+ için şöyle bir durum var, euro5 olan ve bu yıl sattıkları motorun %10 nu 2025 de satabilecekler. Satamıyorlar. Sebebi bu. 2025 ne motor ne araba satabilecekler zaten, esas kampanyalar bence seneye, şuan alanlar tüh zarar ettik bile diyebilirler... 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan Dün saat 17:35 Paylaş Dün saat 17:35 satamıyorlar ları biraz açayım. Durum şu, geçem yıla göre bı yıl yine bir nebze fazla sattılar ama, onlar daha fazla satarız diye düşündüler sanırım Ama piyasayı bozdular, alacak olan dahi "daha düşer" "karta taksiz çoğalır" diye almıyor. Kestane yiyince birşey oluyordu... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu da iki tekerli. Diğerlerinden farkı ne ? Fiyatı 😁 Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun abi. Himalayan benimde takip ettiğim markalardan biri. Aslı ingiliz ama hintliler tarafından alındı diye biliyorum. Bizim burada ki hero bayisi bu markayı da satmaya başladı. 450 CC ile uzun yolculuklar yapacak misin yoksa kısa mesafeli turlar için mi aldin? Allah razı olsun abim, şimdilik yakın yerlerde toroslarda turlayıp bir alışma süresi yaşayalım, bakarız ileride kaderi ne olacak diye. Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿,hediyesini de aldın mı? 3 çanta 1 ay sonra gelecek stokta yokmuş abi, givi üretiyormuş. Piyasada 40-50 bin bandında satılıyor dediler satarım kullanmam çantaları. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mücahit Erdem yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Yorumlarınızı merak ediyorum Çok teşekkür ederim. 2 haftaya teslim edilecek gelsin mutlaka paylaşırım. Emre Şimşek yazdı: Bu aralar sıfır motorlara yeni kurallar gelecekmiş galiba, bayiler elde ne var ne yok eritmek için 12 taksitle uygun fiyata motor satıyorlarmış, doğru mudur? Bir arkadaşım hiç motor tecrübesi olmadan 500’lük motor almış 350’ye 12 taksit. Markasını dedi anlamadım, motora baktım yine anlamadım. Ama at gibi motordu kocaman. Kove 510X imiş. Ayrıca internette daha ucuz şu an Herkes bişeyler diyor, ben de anlamadım. Yaşa ki göresin. 😁 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, hızına yetişmem mümkün değil bildiğim bu hızla stok bitirme olayının euro plus gelmesiyle ilgili olmadığı, yeni euro standartı yeni çıkacak yada makyajlanmış motorlarda geçerli, bu standarta geçilmeden var olan modeller yine üretilip satılabilirmiş, yani şuan satılan eski eur normundaki motorların tamamı üretilip satılabilir, 2025 tede hatta 26 dada üretilebilir deniyor, direk bitti diyemezler firmalar duman olur, AB bunuda düşünerek davranıyor, bir süresi var tabii ama tam ne kadar bilmiyorum... mesela Himalayan İnsterceptor eski norm, 25 tede satılacak, Royalde yeni norma geçenler sanırım guerilla 450 ve bear 650 modelleri, gerisi eski normda... Eyvallah hacı, sen bak biraz daha 😁 Ali Cihangiroğlu yazdı: alamadık gitti be arkadaş, gerçi benim istediğim daha gelmedi, oradan avunayım bari... 😂 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun kaçıncı motor bu Abi, 20 oldu herhalde Allah razı olsun, saymadım bereketi kaçmasın. 😁 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Rahat dur Biri beni durdursun. 😁 Emin Önal yazdı: Napacan acaba bunu ? Tenere gitti mi de ? 12 taksit verdiler dayanamadım aldım. 😁 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) 4000 devir sonrası gıpraşımdan ayakta uyuşma varmı test et hele, bu moturun tek derdi buymuş sanırım..... 11 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts