Ali Cihangiroğlu 5 Şubat Paylaş 5 Şubat İlkay Başaran yazdı: 504 bizde de vardı. Zamanının on numara arabalarından. evet bizimkide ondandı, Ankara-Edremit 2 depo benzin yakardı ama giderdi mavi idi, hey gidi heyyy.... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: evet bizimkide ondandı, Ankara-Edremit 2 depo benzin yakardı ama giderdi mavi idi, hey gidi heyyy.... yağlı hava filtresi teknolocisi barındırırdı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Sis farları da takıldıysa aksesuar konusu kapanmıştır. 😁 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat Paylaş 6 Şubat yok kapanmadı konu, birde şehir içi pratik, gitgele uygun, 90 km menzil 95km/h hızı olan elektrikli birşeyler lazım, ahanda listeme giren alet Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: yok kapanmadı konu, birde şehir içi pratik, gitgele uygun, 90 km menzil 95km/h hızı olan elektrikli birşeyler lazım, ahanda listeme giren alet Ben telefonun şarjı % 5 e gelse şarja takmaya üşenen adamım, elektrik şarjı ile uğraşacak olsam arabayı tesla alırdım. 😉 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat Paylaş 6 Şubat (düzenlendi) Ahmet Kiriş yazdı: Ben telefonun şarjı % 5 e gelse şarja takmaya üşenen adamım, elektrik şarjı ile uğraşacak olsam arabayı tesla alırdım. 😉 bu şehir içi git gel aracı, elektrikli araba için daha 15 sene var, tesla falanda hikaye ayrıca bu 2 teker, hiçbir araba bunların yerini tutamaz 6 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Şubat Yazar Paylaş 7 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: bu şehir içi git gel aracı, elektrikli araba için daha 15 sene var, tesla falanda hikaye ayrıca bu 2 teker, hiçbir araba bunların yerini tutamaz Elektrikli araç Rönooğğğ zeo dan başlar diyorsun😁😁😁 İlkay Başaran yazdı: Ne listeymiş be arkadaş Ömre bedel 😁😁😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Ahmet Kiriş yazdı: Elektrikli araç Rönooğğğ zeo dan başlar diyorsun😁😁😁 Ömre bedel 😁😁😁 Elektriklide hepsi hikaye daha, zoe zaten demode oldu bile sen bekle hele, bir bakmışsın tekrar tam benzinliler üretimde öne geçmiş, bu pillerle olmaz o iş Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Ahmet Kiriş yazdı: Sis farları da takıldıysa aksesuar konusu kapanmıştır. 😁 , Hayırlı olsun sisler candırrrr 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat https://shbd.io/s/inVCTp2O Artık bir git, kafamı karıştırıp durma. 😂😂😂 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Kafa da karıştırır kalp de karıştırır bu. Karşısına at bir sandalye seyret makineyi. Çalıştır sesini dinle keyfe gel. Her türlü sıkıntı stres der tasa kaybolur gider bununla yaa Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Racing yada süpersportlar hiç ilgimi çekmiyor ya. Ama ver tenereyi karşısına geçer yakarım cugarayı Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart (düzenlendi) Ev-Varda köprüsü-Gülek kalesi-Pozantı-Kızıldağ-Karaisalı-Ev Epeydir çıkmıyordum, iyi geldi. 😁 10 Mart tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Mart Paylaş 10 Mart Gezelim doyalım tadında olmuş afiyet olsun. Güzel yerler. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Kadirli-Rıfatiye-Alipaşa yaylası gezdik epey. 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart (düzenlendi) Ahmet kardeş, Trident 660 hakkında görüşlerini alabilirmiyim, ne dersin? amaç keyfi gez dolaş, git bir yere çek kenara kahveni yudumla arada biraz gazla yada gerektiğinde bastınmı gitsin, 200-300 km uzaklaş dön gel gibi düşün... 12 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: Ahmet kardeş, Trident 660 hakkında görüşlerini alabilirmiyim, ne dersin? amaç keyfi gez dolaş, git bir yere çek kenara kahveni yudumla arada biraz gazla yada gerektiğinde bastınmı gitsin, 200-300 km uzaklaş dön gel gibi düşün... 3 silindir, titreşimsiz, cafe racer, daha ne olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Ahmet Kiriş yazdı: 3 silindir, titreşimsiz, cafe racer, daha ne olsun. cevabımı aldım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mart Paylaş 12 Mart Ahmet Kiriş yazdı: 3 silindir, titreşimsiz, cafe racer, daha ne olsun. Yav abi almayacak ki. Yorma kendini. Kaliperde çapak var liste dışı diyecek bitti. 3 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Mart Paylaş 12 Mart Valla ço güzel motor. Bu aralar R Nine T, T120, T110 bakınıyorum. Sanırım libodo oranım düştü. Neyse ben gidip wrTenere bakayım. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart (düzenlendi) Muhittin Kaplan yazdı: Valla ço güzel motor. Bu aralar R Nine T, T120, T110 bakınıyorum. Sanırım libodo oranım düştü. Neyse ben gidip wrTenere bakayım. valla para olsa yeni Rnine T yi şuan alırdımda çok para, t110 120 güzel aletler ama al tut makinalar, satmaya kalktınmı kalır elde zira bunu seven alır herkese gelmez, trident ise daha çabuk gider, hatta aklımda xsr900 varda hem baya fark var hemde insanı fena gaza getiriyor, kendimi tutmam zor, zira motora bindiğimde sanki hiç gitmiyormuşum gibi geliyor, araba gibi değil, ibreye bakınca nooluyoruz yahu diyorum gerçi kendimi tutuyorum gaza gelmem pekte neme lazım, o yüzden nispeten daha sakin alet lazım, Trident bile fenada kritik sınırda F/P makina bence, neyse birkez aldımmı bilemiyorum devamını getirim belki, bakıcaz artık... Birde bizim memleket motora uygun, nispeten sakin yollar, gezecek çok yer var, İstanbul da falan olsam almazdım motor falan... İlkay Başaran yazdı: Yav abi almayacak ki. Yorma kendini. Kaliperde çapak var liste dışı diyecek bitti. gaza gelmeeem boşa uğraşmaaaa.... zaten gazdayım zimzonla nereye kadar... 12 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Mart Paylaş 12 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: o yüzden nispeten daha sakin alet lazım, İşte o yüzden Honda NC 750 X veya DCT 🏍️🛵 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts