Doğan Arşiray 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Evet abim orijinal. Bugün knmaster sis farı aldım tenereye 10W Aliekspressten de sis farı montaj braketi sipariş ettim. Röle ile kontaktan hat çekip montajı yapacağız. bunlar süper parlak. ben KJ jeep te takmıştım uzunlarla birlikte yanıyordu. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Evet abim orijinal. Bugün knmaster sis farı aldım tenereye 10W Aliekspressten de sis farı montaj braketi sipariş ettim. Röle ile kontaktan hat çekip montajı yapacağız. Montajını yapınca yorumlarını ve gece aydınlatmasını yükler misin abi. Hero ya bende düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: mesafe algısını da yok ediyor, aynadan bakınca uzaklığı hesap edemiyorum Sende haklısın abi ama gerçekten o kadar kasap var ki baktığı halde görmeyen, hafif akan, sıkışığa yakın trafikte çok işe yarıyor bunlar motor sürücüleri için. Normal şartlarda bende kullanmam, sadece bahsettiğim durumlarda çok işe yarıyor, sırf onun için takacağım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Emin Önal yazdı: sırf onun için takacağım. be olsam 3 çift takardım orası ayrı konu Emin Önal yazdı: baktığı halde görmeyen, gördüğü için şerit değişen de var 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: mesafe algısını da yok ediyor, aynadan bakınca uzaklığı hesap edemiyorum Gece arazide lazım olur diye takacağım abi, görünürlük konusunda sıkıntı yaşamıyorum, kimseye yakın motosiklet kullanmıyorum. İstanbul farklı tabi, orada cesaret ister. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: görünürlük konusunda sıkıntı yaşamıyorum uzaktan motoru ufak sanabilirler o sıkıntı, karşı tarafa sıkıntı tabii... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Far korumamızı da sipariş ettik. Arka çanta demiri de alırsak, aksesuar işimiz bitecek. Rodaja 150 km kaldı. 😎 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Motoru ön taraftan amuda kaldırmayı seven biri için pek dayanıklı bir malzeme değil gibi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Emin Önal yazdı: Motoru ön taraftan amuda kaldırmayı seven biri için pek dayanıklı bir malzeme değil gibi Sen motorla bir Adanaya gelsene, bişey deneyeceğim. Emin Önal yazdı: Mika mı cam mı abi bu ? Metali yokmuydu Metal kırılmaz abim, bağlantı yerinden farı kırar. Mesele darbeyi emip kendisinin kırılması zaten. 😎 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak Çanta demirimizi de taktık, geriye sis farı ve far koruma kaldı. 😎 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Far koruma geldi, montajı yaptım. Keyifli oldu. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: ver bakalım verrr Gaz versem ne fayda, motosiklet simson dan başlıyor. 😁😁😁 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Gaz versem ne fayda, motosiklet simson dan başlıyor. 😁😁😁 yaktın beni hedefi bir tutturursam alacağımı biliyorumda dur bakalım hele, hayırlısı... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: yaktın beni hedefi bir tutturursam alacağımı biliyorumda dur bakalım hele, hayırlısı... 150 ye al bi dominar. Parasına göre cillop gibi makina. Led aydınlatmalar, submarineler, abs, kaydırmalı debriyaj, ktm altyapı, brembo üretimi kaliper ve diskler. Sınıfındaki en uzun aks mesefesi. Bosch elektrik sistemi. Ufak tefek kalitesiz olduğu kısımları sen zaten halledersin. Gösterge zırıltısı vb basit şeyler. 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Şubat Paylaş 4 Şubat İlkay Başaran yazdı: 150 ye al bi dominar. Parasına göre cillop gibi makina. Led aydınlatmalar, submarineler, abs, kaydırmalı debriyaj, ktm altyapı, brembo üretimi kaliper ve diskler. Sınıfındaki en uzun aks mesefesi. Bosch elektrik sistemi. Ufak tefek kalitesiz olduğu kısımları sen zaten halledersin. Gösterge zırıltısı vb basit şeyler. Ve en önemlisi “gergin”. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Şubat Paylaş 4 Şubat H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ve en önemlisi “gergin”. Beni de geriyor 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Şubat Paylaş 4 Şubat İlkay Başaran yazdı: Beni de geriyor Sakin ol şampiyon. Ali Cihangiroğlu yazdı: benimki az gergin, idare edin artık İlkayla dolaşın, az daha gerilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sakin ol şampiyon. İlkayla dolaşın, az daha gerilir. benle aynı hızda gitmek onu bayağı gerer orası kesin 5 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Clio işi gibi olmasın? O da peder beyden ve genlerden mi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Şubat Paylaş 5 Şubat (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Clio işi gibi olmasın? O da peder beyden ve genlerden mi reno 12 si ve sonra yine reno steyşında vardı evet 504 pejo, ford vs. de oldu .... 5 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: reno 12 si ve sonra yine reno steyşında vardı evet 504 pejo, ford vs. de oldu .... 504 bizde de vardı. Zamanının on numara arabalarından. Yorum bağlantısı
Recommended Posts