Emin Önal 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Çarpıp sürüklenme neticesinde, kafa travması, çene kırığı Kaskın ön yüzü asfaltta erimiş, boyası kalmamış. Abi kask fullface miydi ? yoksa çene açılır modellerden mi ? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Aralık 2023 Yazar Paylaş 20 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Abi kask fullface miydi ? yoksa çene açılır modellerden mi ? Fullface shoei. Ali Cihangiroğlu yazdı: nerede attık çamur yahu, gergin dedik en fazla yağ konusunda haklısın, ama çok bekletmiyeceksin, dibe daha çabuk çöküyor meret... Dominar bulursan yapıştır. Hiç acıma, cafe racer diye diye ömür geçiyor. Honda CL 250 de kabulümüzdür. 😉 Ali Cihangiroğlu yazdı: Bak şuan deli diyeceksiniz diyin valla, motor önümde salonda duruyor gittim karıştırdım buldum stokta bir keçe, değiştirdim, açmışken stator tarafındakinide değiştim sıfırladım alayını, şuan hazır, sabah 400 ml 80W yağ koyup çalıştırıcam, kapak contasını sabah takıcam kapatıcam motoru, oda yarına iş kalsın, tepem attı yaptım valla Benzini fazla koklamış bu. Biraz kendine bırakın düzelir zaman geçince 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Benzini fazla koklamış bu. Biraz kendine bırakın düzelir zaman geçince 😁 geçti geçti, iyileşti yok dominar kesmez beni, alıcam az kaldı, şu yılbaşı geçsin helede Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 15 senedir simsona binip dominar kesmez beni kafasına da hastayım valla 1 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 15 senedir simsona binip dominar kesmez beni kafasına da hastayım valla yanlış, 35 senedir... dominar kesmez, herkesin zevki tercihleri farklıdır kardeş, bu zamana dek motor alıp kafama göre binecek ne zamanım nede imkanım oldu, bilirsin bizim işleri , şimdiyse benim zamanım artık, olamazmı, dominar güzel motor evet ama bana uymaz, kesmezden kastım bu, benim kafada böyle gözüm yüksekte ve alacağım, güzel kafa bence Önder Özcan yazdı: İki teker Simsondan başlar. onlardada bir dingilizlik var bildiğim kadarıyla ama olsun, zaten hedefimde Triumph var, yabancılık çekmem 21 Aralık 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 Alırım bir hayırlı olsun. 😎 8 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 hayırlı olsun Ahmet Kaçıncı oldu bu 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hayırlı olsun Ahmet Kaçıncı oldu bu Saymadım bereketi kaçmasın. Garajda 3 var. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Saymadım bereketi kaçmasın. Garajda 3 var. Ben garajdakileri sormuştum 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ben garajdakileri sormuştum Hoşuma gideni aklımda tutana kadar garajda yatırıyorum. Bekar olunca paranın her kuruşunu keyfime harcamanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum. 😎 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Hoşuma gideni aklımda tutana kadar garajda yatırıyorum. Bekar olunca paranın her kuruşunu keyfime harcamanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum. 😎 arakdaşı sahneden alalım çok kötü örnek 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Hoşuma gideni aklımda tutana kadar garajda yatırıyorum. Bekar olunca paranın her kuruşunu keyfime harcamanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum. 😎 Bekar arkadaşlara iyi bir örnek olabilirsin ama benim gibiler için iyi bir örnek değilsin 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Hayırlı olsun, darısı başıma Alıntı 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Hayırlı olsun 🛵🧿 Ahmet, tekerin düz bassın kazasız cezasız kullan. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Hoşuma gideni aklımda tutana kadar garajda yatırıyorum. Bekar olunca paranın her kuruşunu keyfime harcamanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum. 😎 Abi hayatı sen yaşıyorsun. Yeni motorun hayırlı olsun. Ben hanımın inadını kiramadigim için alamıyorum. yoksa çok çirkin planlarım var ama yapacak bir şey yok. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 Serdar Göktaş yazdı: Abi hayatı sen yaşıyorsun. Yeni motorun hayırlı olsun. Ben hanımın inadını kiramadigim için alamıyorum. yoksa çok çirkin planlarım var ama yapacak bir şey yok. Hanım olmazsa inadı da olmaz.🤪 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, darısı başıma Ne yapacan darısını, simson candır. 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 (düzenlendi) Ahmet Kiriş yazdı: Hanım olmazsa inadı da olmaz.🤪 Ne yapacan darısını, simson candır. 😁 simson saat gibi oldu vallahi şimdi 1. hedef Trident 660 uygun anı kolluyorum... 22 Aralık 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 Ressam şuraya sıcacık taze bir resim koymuş. 😎 9 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Keşke benim olsa Daha iyileri inşallah. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Alırım bir hayırlı olsun. 😎 bidurartik Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 (düzenlendi) Sami Demirpaz yazdı: bidurartik Nerde hareket, orda bereket. 😁 Almak satmak lazım, ekonomiye can vermek lazım.😉 Daha çok yolumuz var. 😎 25 Aralık 2023 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 29 Aralık 2023 Yazar Paylaş 29 Aralık 2023 Koruma demirimiz takılmış. Elcik ısıtma ve zincir kılavuzu siparişlerini verdik. 02 Ocak a ne kaldı canım. 😎 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts