Ahmet Kiriş 24 Şubat 2019 Paylaş 24 Şubat 2019 Öğrenmek için aldım, tercih yanlış doğru incelemedim. Acemilik vs kalmadı, viraja yatırmalar vs iyi oldu. Kabininde mevsimini bekliyor satılmak için, yerine endurosu gelinceye kadar [emoji848] Hava durumuna göre 20 km günlük rut yaptığım bisikletim. Sele değişince rahatladık [emoji23][emoji23][emoji23] 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Şubat 2019 Paylaş 24 Şubat 2019 Hayırlı olsun, seçim sana kalmış, başlangıç motoru diye birşey yoktur, kendini sınırlarını ve nefsini kontrol edebilmek ve bilmek vardır, bunlar varsa hayabusaylada başlarsın.... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 24 Şubat 2019 Yazar Paylaş 24 Şubat 2019 (düzenlendi) Koca kafalar için [emoji23] 24 Şubat 2019 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 24 Şubat 2019 Yazar Paylaş 24 Şubat 2019 Hız ve mesafe ölçerimiz, Bluetooth ile haberleşiyor kablosuz. Haberleşme araçlarımız.Ön farımız.[emoji23]Jel selemiz, geniş mabadlar için özel tasarım [emoji23]Ön arka disk frenlerimiz. Ön amortisörlerimiz.Pompa, suluk, yedek iç lastik ve tamir kit çantası. Nisan ayı ortasında 110 km lik parkur geçişi yapacağız. Tren ile Tekir yaylasına, Tekir yaylasından başlayıp, Alman mezarlığına, oradan Karaisalı bucak köyüne kadar 45 km stabilize yol orman geçişli, 15 km bucak Karaisalı arası ve sonrasında 50 km Karaisalı/Adana geçişi ile bitireceğiz. Parkurda aksiyon kamerası ile çekim yapıp paylaşacağız. 3 bisiklet ile yollara düşeceğiz. Kendine güvenen buyursun. [emoji41] Hayırlı olsun, seçim sana kalmış, başlangıç motoru diye birşey yoktur, kendini sınırlarını ve nefsini kontrol edebilmek ve bilmek vardır, bunlar varsa hayabusaylada başlarsın....Geçenlerde Honda 600 rr deneme şansım oldu, 200 üzeri hızlarda gidince supersport serüveninin bana göre olmadığını anladım. Bir de sürüş pozisyonu çok rahatsız. [emoji23] 7 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Bisiklet güzelmiş. Tekir yaylasi dediginiz yer nerede? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Bisiklet de Motosiklet de harikaymış, yakışır güzel insana.... Bu arada bahse konu parkuru ben biliyorum yakınen, ben de size can atarak katılmak isterdim. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Harika! Bisiklet farklı bir disiplin. Ben de 10 yıl kadar önce 6 kişi ile en son Çambaşı dan başlayıp Paşakonağı yaylasını da kapsayan 53 km lik etabı tamamlamıştım. Şimdi gözüm kesmiyor. Düzlüklerde 3 -5 km ile idare ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 İkisi de çok güzel. Allah kaza bela vermesin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Şubat 2019 Yazar Paylaş 25 Şubat 2019 5 saat önce, Öner Kurukuz yazdı: Bisiklet güzelmiş. Tekir yaylasi dediginiz yer nerede? Akçatekir yaylası Adana merkeze 100 km. 3 saat önce, Bülent Tarakçı yazdı: Harika! Bisiklet farklı bir disiplin. Ben de 10 yıl kadar önce 6 kişi ile en son Çambaşı dan başlayıp Paşakonağı yaylasını da kapsayan 53 km lik etabı tamamlamıştım. Şimdi gözüm kesmiyor. Düzlüklerde 3 -5 km ile idare ediyorum. Hocam seleye alışıncaya kadar bütün acı. Bir de ciğerler açıksa sıkıntı kalmıyor. Oksijen yetişmezse yokuşlarda şişip kalıyordum başlarda. 2 saat önce, Önder Özcan yazdı: Motora bayıldım 👍 Yapalım sana da bir tane, Lokman abinin peşine takılır gideriz😂 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Adana bana cok uzak. Ben de turlara cikiyorum, ama oralara gelemem ☺ Yokuş olan turlar icin kendinize muz, cikolata bigi besinler alin. Kisa sureligine de olsa adrenalin yukseltir. Bi nevi araca takilan nos gibi dusunun. Cok zorlaninca bi muz veya bi cikolata yiyin, bir sureligine guc verir size. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 43 dakika önce, Ahmet Kiriş yazdı: Akçatekir yaylası Adana merkeze 100 km. Hocam seleye alışıncaya kadar bütün acı. Bir de ciğerler açıksa sıkıntı kalmıyor. Oksijen yetişmezse yokuşlarda şişip kalıyordum başlarda. Yapalım sana da bir tane, Lokman abinin peşine takılır gideriz😂 2014- 2015 arası vardı 150 lik bir motorum. İstanbulda motor kullanacak kadar cesur (deli) olmadığımı anladım sonra 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Şubat 2019 Yazar Paylaş 25 Şubat 2019 1 saat önce, Önder Özcan yazdı: 2014- 2015 arası vardı 150 lik bir motorum. İstanbulda motor kullanacak kadar cesur (deli) olmadığımı anladım sonra Ben hiç binmem diyordum, Motordan düştüğünde hastanede Lokman abiye bırak diyordum. Sonra kendimi bayide buldum. 😂 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 (düzenlendi) Çok güzelmiş motorda bisiklet te güle güle kullan. Yalnız motoru niye hapse attın ne suç işledi..🤣 25 Şubat 2019 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 1 saat önce, Ahmet Kiriş yazdı: Ben hiç binmem diyordum, Motordan düştüğünde hastanede Lokman abiye bırak diyordum. Sonra kendimi bayide buldum. 😂 Hehehhe, acıyı tattınmı bırkamazsın artık güvenli sürüşü öğren, hız yapmayı ise unut, o zaman çok zevkli bu meret haa modelde değiş SS pist motorudur, satılması aslında yasak olmalı ama piyasa böyle... Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Şubat 2019 Yazar Paylaş 25 Şubat 2019 Bugün 2 saat sürdük mola verelim dedik.Fotoğraf feyk meyk demeyesiniz ha. [emoji23] 5 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Kırkından sonra azanı teneşir paklar 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Masallah kolay gelsin. Su km saatinin manuel olani daha bi hos geliyor bisikletlerde 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Şubat 2019 Yazar Paylaş 25 Şubat 2019 (düzenlendi) Bir saat önce, Hakan Tarım yazdı: Kırkından sonra azanı teneşir paklar Bırak şimdi teneşiri de, explorer ne durumda. 🤪 Ayrıca hayat 40 dan sonra başlarmış, kondisyon şart. 😎 25 Şubat 2019 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 15 dakika önce, Ahmet Kiriş yazdı: Bırak şimdi teneşiri de, explorer ne durumda. 🤪 Ayrıca hayat 40 dan sonra başlarmış, kondisyon şart. 😎 Duruyor evin önünde, akarı yok kokarı yok 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Şubat 2019 Paylaş 26 Şubat 2019 15 saat önce, Mert Gulkokan yazdı: Sele yüksekliğim hatalı abicim Totom rahat etsin diye düşünürken dizlerini pert etme derim dizlerin duz olacak pedalin son asamasında degil mi yoksa, bu sekilde binildiginde dize yük biniyor zaten yokuslarda dız kırık yarım oldugu için güc basamıyorsun dogrumu ben o sekilde biniyorumda hep. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2019 Paylaş 26 Şubat 2019 dizler böyle olacak http://www.bisikletrotalari.com/dogru-sele-yuksekligi/ 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Şubat 2019 Paylaş 26 Şubat 2019 dogru biliyor kullanıyor ve söylüyordum herkese. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts