Önder Özcan 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Talha Bilgi yazdı: videoyu göremedim, Fakir oluncamı ki ? Iyy, mereleş mereleş diyen video var ya, o işte. Görme daha iyi 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Önder Özcan yazdı: Iyy, mereleş mereleş diyen video var ya, o işte. Görme daha iyi Herkasin merelesi yoq 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Konuya her girişimde kartınızdan 9,99 euroluk işlem yapıldı mesajı geliyor 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Konuya her girişimde kartınızdan 9,99 euroluk işlem yapıldı mesajı geliyor Çoluk çocuğun var. Yapma etme !!! 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Konuya her girişimde kartınızdan 9,99 euroluk işlem yapıldı mesajı geliyor Mb sahipleri böyle böyle zengin oluyor işte. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Selam Çok dokunaklı bir mesaj 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bayram da değil ki Konu sahibini en son ben öptüm.. 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Konu sahibini en son ben öptüm.. O günden sonra kendine doğru gelen her bıyıklıya saldırıyormuş. Haklı tabi, bi daha öpülmek istemez. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Nolmuş? Emmi öpmüş ya, içime doğdu demek ki 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Mahmut Yıldız yazdı: O günden sonra kendine doğru gelen her bıyıklıya saldırıyormuş. Bana da her akşam saldırıyor. bir sürü laf sayıyor. Hala hırslanıyor bana. Geçmedi bir türlü.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts