Önder Özcan 27 Ocak 2022 Yazar Paylaş 27 Ocak 2022 Serkan Karadağ yazdı: Önder Abi geçmiş olsun. Teşekkürler Serkan. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olimpia iyidir yaa. Davutpaşa’ya kadar gelmişken bi çınaraltı yapardık, unuturdun camı abi. Geçmiş olsun Almaya geldiğinde yaparız ama Emre Şimşek yazdı: Abi bu parçadan nasıl olmaz ya mutlaka vardır bir yerlerde.. Anlaşmalıda olması lazım. Hasan Karabekiroglu yazdı: Büyük geçmiş olsun abi, cam tavana gelmemiş olması sevindirdi açıkcası. Sağol Hasan, evet cam tavan kırılsa halimiz daha fena olurdu. Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun, amerikan ford larda bu tip soğıklarda arka cam patladığına rastlamıştım. cam işi can sıkar, bayilerde pek stok ta olmaz. özel ithalatçıda olabilir aklında bulunsun , eksper benden cam+fatura+yedek parçacının kendisi+dükkan içinde rafların birlikte buluduğu foto istemişti. film yönetmeni gibi hissetmiştim kendimi Soğuk yoktu, hatta arabaya yürüken dün kütür kütür olan yerler bugün tam tersine yumuşacık sulu kara dönmüştü, soğukla ilgili olduğunu sanmıyorum. Eksperin istediği foto duruyor mu Recep Selim Kaya yazdı: Geçmiş olsun. Kış günü can sıkıcı olmuş. Stokta olmaması da cabası. Vardır bunda da bir hayır diyelim. Sağol Recep, çok şükür ki karlar da erimişti, ne yağış vardı ne aracın üzerinde kar... Stok işi üzdü evet. 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Ocak 2022 Yazar Paylaş 27 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Geçmiş olsun Önder. Kasko ikame araç vermiyor mu Sağol Servet. Kasko ikame verebilir de bıyıklı biraz ters yapıyo. Bahadır Taşpolat yazdı: Abi çok geçmiş olsun, hem hava soğukluğu hem vaka sayıları fena, geçici başka bi cam yapıştırıp gelene kadar aracı kullanma konusu olamıyor mu acaba Sağol Bahadır, başka camla yapılabilecek bir şey yoktu maalesef. Furkan Avcı yazdı: Çok geçmiş olsun abim ön fren kaliperini 34 gün beklemiş biri olarak anlıyorum seni. Sen yine dua et noel moel den önce değildi. Sağol Furkan, biliyorum kaliper meselesini. Sevgililer gününü negatif bi etkisi olur mu acaba Mehmet Ozyurek yazdı: Cam hasarında kaskolar ikame vermez. İkamede tamir süresi baz alınır. Camın elde olmaması durumu tedarikçi kusurudur. Camın tamir süresi en fazla 6 saat falandır. Böyle durumlarda ikame aracı servisler veriyor ancak bu aracın yaşı 10'u geçtiği için servis de ikame vermez. Ben de, bekleme yan sanayi taktır dedim aynısı olur dedim ama orijinal olsun dedi. Bir avensiz çamurluğunu bulamayan toyota bir müşterime 90 gün ikame araç verdi. Camın orjinali renkli. Yan sanayi -bulsak bile- ya şeffaf olacak ya da (ya dası yok) 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Geçmiş olsun. Bu canavar nasıl yatacak şimdi 20 gün 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: Sağol Servet. Kasko ikame verebilir de bıyıklı biraz ters yapıyo. Abi bıyıklıyı tehtit et mersedes kartı kapatırım de forumda bir çok kişi kazan kaldırır o karttan ödeme aldığı poliçeri iptal ettiririm de Tamam bir pembe mersedes ikame veremez belki ama c5 verir belki sende eski günleri yad ederdin 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Çok geçmiş olsun Özcan abi. Görünmez kaza. Ben de geçen karı temizlerken anteni kırdım. Benimki buna göre çok hafif ama oluyor böyle şeyler. İnşallah bir an önce cam gelir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: Camın orjinali renkli. Yan sanayi -bulsak bile- ya şeffaf olacak ya da (ya dası yok) Orijinal renklisi belki vardır, sormadık ki.. Yada yerli üreticiler 3 günde yapardı.. Yani çözüm üretilebilir bu tür sorunlarda, aklınızda olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi bıyıklıyı tehtit et mersedes kartı kapatırım de forumda bir çok kişi kazan kaldırır o karttan ödeme aldığı poliçeri iptal ettiririm de Tamam bir pembe mersedes ikame veremez belki ama c5 verir belki sende eski günleri yad ederdin Elde cam olmadığı için fatura kesemez servis, faturasız da cam hasar dosyası açılmaz, Hasar dosyası olmayan hasar için de ikame talep edilemez zaten C5 teklif ettim, gelip alayım seni marmaraydan dedim, gelme der gibi, abuk bi istasyon adı söyledi. 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: , gelme der gibi, abuk bi istasyon adı söyledi. Aşıklar çeşmesi? 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Çok geçmiş olsun. Can sıkıcı bir durum.İnşallah daha kısa sürede gelir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Abi geçmiş olsun. Cam ellerinde olsaymış iyiymiş... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Geçmiş olsun Önder abi. Allah beterinden esirgesin. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Ocak 2022 Yazar Paylaş 27 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Elde cam olmadığı için fatura kesemez servis, faturasız da cam hasar dosyası açılmaz, Hasar dosyası olmayan hasar için de ikame talep edilemez zaten C5 teklif ettim, gelip alayım seni marmaraydan dedim, gelme der gibi, abuk bi istasyon adı söyledi. ikame araç vermem deyince o zaman Ceğbeşi alırım dedim, görünürde olur der gibi yapıp gene olaydan kolayca sıyrıldı. Ayrılık çeşmesi istasyonunu ilk defa duyuyormuş gibi yapıyo bi de. Veremem de kardeşim 😒 2 1 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 geçmiş olsun, Ben camı açamıyorum diye dert ediyorum,sen kapatamıyorum diye Arabacılık işte 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Hangisi olduğunu bilmiyorum ama babam bu E serisinin bu kasasının arkasında Kompressor yazanlarını öve öve bitiremez. Dünya gözü ile bir kere temizini alıp vermek istiyorum. Gerçi temizinden de anlamam hiç bunların. Önder abinin elinden tutup beni galeriye götürmesini umuyorum alacağım zaman 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Benim neden aşıklar kalmış ya aklımda. Hay allah Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Çağrı Alaf yazdı: Hangisi olduğunu bilmiyorum ama babam bu E serisinin bu kasasının arkasında Kompressor yazanlarını öve öve bitiremez. Dünya gözü ile bir kere temizini alıp vermek istiyorum. Gerçi temizinden de anlamam hiç bunların. Önder abinin elinden tutup beni galeriye götürmesini umuyorum alacağım zaman En az 40 tane beyin var. ona göre, haberin olsun. sonra bilmiyordum duymamıştım deme. Camın açılmasa bil ki beyni bozuk, aynan kararmasa bil ki beyni bozuk.. Şimdi bunun arka cam kırıldı ya, değişince arka cam rezistansı yeniden kodlamadan çalışmazsa şaşırma İlkay Başaran yazdı: Benim neden aşıklar kalmış ya aklımda. Hay allah Ben aşk vadisine nispet yapıyor sanmıştım 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Elde cam olmadığı için fatura kesemez servis, B14 falan al 12 yetmiyor. (bizon hasarı) keser, sesince de artık o camı beklemek zorunda kalır müşteri. dosya da kapanmıştır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: B14 falan al 12 yetmiyor. (bizon hasarı) keser, sesince de artık o camı beklemek zorunda kalır müşteri. dosya da kapanmıştır Ben olması gerekeni yazdım Olan şey o kadar çok ki 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: B14 falan al 12 yetmiyor. (bizon hasarı) keser, sesince de artık o camı beklemek zorunda kalır müşteri. dosya da kapanmıştır aaa bu benim olay değil mi 1 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Önder, geçmiş olsun. Kartopu oynayan çocuklar falan bir zarar vermiş olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Geçmiş olsun çok sıkıcı bir durum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts