Önder Özcan 3 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2019 Selçuk Bakış yazdı: Günahı ne olucak Meçhul Samimi arkadaş olmanın sakıncaları. Para konuşmadık -Herford- yapıyor. Arka tampon, sağ arka kapı, sağ plastik marşbiyel, ön tampon kaşları boyanacak, ustasını bulursak farlar iç dış temizlenecek+ bi kaç küçük iş. Landın yediği parayı geçmem lazım 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Temmuz 2019 Paylaş 3 Temmuz 2019 Meçhul [emoji20] Samimi arkadaş olmanın sakıncaları. Para konuşmadık -Herford- yapıyor. Arka tampon, sağ arka kapı, sağ plastik marşbiyel, ön tampon kaşları boyanacak, ustasını bulursak farlar iç dış temizlenecek+ bi kaç küçük iş. Landın yediği parayı geçmem lazım [emoji3]O iş kolay, bir off-road a bakar [emoji13] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2019 Yıldıza ezik-çizik mi binelim THB ( Tavan Hariç Boyalı) Başka bir arkadaşınkiydi. Akaryakıt sektöründe miydi neydi o 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Temmuz 2019 Paylaş 3 Temmuz 2019 Tanıyormuyuz arkadaşı, yoksa tanışmak isterim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2019 Biraz sert mizaçlı bir arkadaştır. Severken dövebilir yalnız. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Temmuz 2019 Paylaş 4 Temmuz 2019 Meçhul [emoji20] Samimi arkadaş olmanın sakıncaları. Para konuşmadık -Herford- yapıyor. Arka tampon, sağ arka kapı, sağ plastik marşbiyel, ön tampon kaşları boyanacak, ustasını bulursak farlar iç dış temizlenecek+ bi kaç küçük iş. Landın yediği parayı geçmem lazım [emoji3]Farlar icin adres veriyorum simdi kalem kagit hazirla abi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2019 Sami Demirpaz yazdı: Önder Özcan yazdı: Meçhul Samimi arkadaş olmanın sakıncaları. Para konuşmadık -Herford- yapıyor. Arka tampon, sağ arka kapı, sağ plastik marşbiyel, ön tampon kaşları boyanacak, ustasını bulursak farlar iç dış temizlenecek+ bi kaç küçük iş. Landın yediği parayı geçmem lazım Farlar icin adres veriyorum simdi kalem kagit hazirla abi Adres? Hani zımparalayıp kaymak gibi yaptığı farlara vernik sıkınca matlaştıran ustanın adresi mi 😬 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Temmuz 2019 Paylaş 5 Temmuz 2019 Önder Özcan yazdı: Adres? Hani zımparalayıp kaymak gibi yaptığı farlara vernik sıkınca matlaştıran ustanın adresi mi 😬 Kaymak gibi yaparım gerisine karışmam, ister film kaplat ister GOSB ye yolla 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Temmuz 2019 Paylaş 5 Temmuz 2019 Maşallah. Tamponsuz bile civicten yakışıklı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Temmuz 2019 Paylaş 5 Temmuz 2019 hayatımda tamponsuz olmasına rağmen güzel gördüğüm ilk araba kapılarıda sökseler honda city den flan güzeldir ayrı konu 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2019 Emre Şimşek yazdı: Maşallah. Tamponsuz bile civicten yakışıklı Bin ilsim iyli dimizdim Selçuk Bakış yazdı: Boyalı değişeni var artık Haha, zaten öyleydi. Sol ön çamurluğumuz değişik ve sağ arka kapı hariç boyalıydı, sağ arka kapı da bugün boyanıyor, çizikti ama tamponlar boyanacak, ondan söküldü. Değişmeli bişey yok bugün. Ali Gök yazdı: hayatımda tamponsuz olmasına rağmen güzel gördüğüm ilk araba kapılarıda sökseler honda city den flan güzeldir ayrı konu Onu da deneriz 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Temmuz 2019 Paylaş 7 Temmuz 2019 Önder Özcan yazdı: Oysa ki sadece gugıla mercedes guneslik kapagi yazmak yeterliymis Hiç aklıma gelmemiş nedense Halbukusi ne kadar kolaymış. bende alayım bari rengi de uyuyor. Sağ tarafın aynası çatladıydı komple değiştirek. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Temmuz 2019 Paylaş 7 Temmuz 2019 Birilerinin arıza ışığı yanmış bugün. Bozmuş. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Temmuz 2019 Paylaş 7 Temmuz 2019 Hadi be ciddimisin. Vay be işe bak. Neyse kapatalım konuyu Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2019 Emin Önal yazdı: Hiç aklıma gelmemiş nedense Halbukusi ne kadar kolaymış. bende alayım bari rengi de uyuyor. Sağ tarafın aynası çatladıydı komple değiştirek. Aynasız geliyor ama. Aynayı nasıl çatlattın ya Tamam yakışıklısın da, o derece olduğunu bilmiyordum Köksal Yılmaz yazdı: W211 almak için bi sebep daha Çoklarca sebepten sadece biri Mert Yeldan yazdı: Birilerinin arıza ışığı yanmış bugün. Bozmuş. Yakıttanmış diyolla? Servet Aydın yazdı: Hadi be ciddimisin. Vay be işe bak. Neyse kapatalım konuyu Az irdeleseydik. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: Hadi be ciddimisin. Vay be işe bak. Neyse kapatalım konuyu neden konuyu hemen kapatma yoluna gidiyorsun abi sabotaj mı yaptın araca konu hep land bozuluyor birazda başkalarının aracı bozulsun diyemi oldu. ben şimdi tam anlayamadım yoksa araca bir tuzak mı kurdun Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: neden konuyu hemen kapatma yoluna gidiyorsun abi sabotaj mı yaptın araca konu hep land bozuluyor birazda başkalarının aracı bozulsun diyemi oldu. ben şimdi tam anlayamadım yoksa araca bir tuzak mı kurdun Lamba yakan söz konusu araç MB değil. MB salıdan beri serviste Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 Önder Özcan yazdı: Lamba yakan söz konusu araç MB değil. MB salıdan beri serviste nasıl yani yoksam gene mi ya uffffffffffffff yeter ama ya yeter bende diyorum neden konuyu kapatalım deyip duruyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: land bozuluyor dünyada hiçbir araba land kadar bozulamaz rekabet şansı bile yok twit atacak olsam #landlarbozulmasın derdim Yorum bağlantısı
Recommended Posts