Servet Aydın 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Biri 2.7 baktığına göre bayağı bozmuş niyeti Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Servet Aydın yazdı: Biri 2.7 baktığına göre bayağı bozmuş niyeti ben sana küsüm Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Haziran 2019 Yazar Paylaş 18 Haziran 2019 Servet Aydın yazdı: Biri 2.7 baktığına göre bayağı bozmuş niyeti Bakılan modeldeki en alınmayası, alınmamalısı 2.7 idi di mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Ali Gök yazdı: ben sana küsüm Döverim bende Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Önder Özcan yazdı: Bakılan modeldeki en alınmayası, alınmamalısı 2.7 idi di mi? 3.1 td olan önder abi. onlar adam olmuyor çoğu hurdaya ayrılıyor yedek parça diye satılıyor şuan Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Önder Özcan yazdı: Bakılan modeldeki en alınmayası, alınmamalısı 2.7 idi di mi? Jeep içinde en sağlam seri 2.7 crd olanlar. Komik yakıt tüketimi ile geziyor ve şanzıman fazlaca güçlü. İyi kombinasyonu var ikilinin. Arkadaşta var 2001. Al diyor alayım diyorum sonra milyon milyar konut kredim aklıma geliyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 (düzenlendi) ama yakışır 2.7 abime. Servet Aydın yazdı: Jeep içinde en sağlam seri 2.7 crd olanlar. Komik yakıt tüketimi ile geziyor ve şanzıman fazlaca güçlü. İyi kombinasyonu var ikilinin. Arkadaşta var 2001. Al diyor alayım diyorum sonra milyon milyar konut kredim aklıma geliyor satıp KJ alırsın sonra yolumuz belli sonuçta. virüs gibi arabaymış arkadaş... 18 Haziran 2019 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Haziran 2019 Yazar Paylaş 18 Haziran 2019 Ali Gök yazdı: 3.1 td olan önder abi. onlar adam olmuyor çoğu hurdaya ayrılıyor yedek parça diye satılıyor şuan Servet Aydın yazdı: Jeep içinde en sağlam seri 2.7 crd olanlar. Komik yakıt tüketimi ile geziyor ve şanzıman fazlaca güçlü. İyi kombinasyonu var ikilinin. Arkadaşta var 2001. Al diyor alayım diyorum sonra milyon milyar konut kredim aklıma geliyor Yanlış hatırlamışım Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 hele ben bir aliyim biraz para harciyim size anlatırım nereleri bozuluyor vites kartı 100 K da bir bozuluyormuş. gerçek kullanan 4 5 kişiyle konuştum. piyasada şuan bozuk kartı verip 1500 lira daha verip revizyonlusunu takıyorlarmış 100 bin ortalama devam diyorlar. çok net bozuluyormuş kaçarı yokmuş bunun( yenisi daha pahalıdır illaki ) diğer masrafları arabaya göre değişir ama genel olarak wj alt takımı ne istiyorsa o. motorda işte dizel motor şans kısmet biraz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Roller test için gelen arkadaş daha yeni değiştirdi kartını. Davut usta alttan girdi üstten çıktı 8500 tl almış komple bakıma. 240.k araç. Çok uygun rakama veriyor bana da. Kafamda deli sorular 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Adam evvelinden zengin, depo hep full, bir yere gidip geliyor hemen geri istasyona gidip üstünü dolduruyor Bende kadrandaki gri bolge ne diyordum 😁 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Servet Aydın yazdı: Roller test için gelen arkadaş daha yeni değiştirdi kartını. Davut usta alttan girdi üstten çıktı 8500 tl almış komple bakıma. 240.k araç. Çok uygun rakama veriyor bana da. Kafamda deli sorular Alinmayacak araba degil ama kj den daha kotu yoltutar. 4.7 vardi eskiden 1 sene bindik. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Önder Özcan yazdı: Ben PO cuyum ama bu PO istasyonu Tp oldu 😖 Evime en yakın ve yolumun üzerinde olduğu için alışkanlıkla gene aynı istasyondan alıyorum yakıtı. Bu indirimden önce diesel 6,42 idi Sana bı Mercedes card verelim. Po da %3 iskonto artı bu ay kampanya da var Petrol Ofisi’nde 40 TL’ye Varan MaxiPuan! https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?IdCampaign=MjY2NQ==-ISB&utm_source=maximummobil&utm_medium=app 4 tane 155 lira alacan 60 lira kárın olacak 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Dogan Arsiray yazdı: Alinmayacak araba degil ama kj den daha kotu yoltutar. 4.7 vardi eskiden 1 sene bindik. Yok tutuş 0. Kj ile istediğim makasa girip çıkıyordum Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Metin Akbal yazdı: Bende kadrandaki gri bolge ne diyordum 😁 Ben orayı ilk baş hararet sandım dı... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Servet Aydın yazdı: Yok tutuş 0. Kj ile istediğim makasa girip çıkıyordum Alacaktım, vazgeçtim Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Dogan Arsiray yazdı: Alinmayacak araba degil ama kj den daha kotu yoltutar. 4.7 vardi eskiden 1 sene bindik. Servet Aydın yazdı: Yok tutuş 0. Kj ile istediğim makasa girip çıkıyordum kj araba ha o değilde yetkili servis arka taraftaki salıncakları değiştirdikten sonra kıç tarafı yalpa yapmayı bıraktı çok bariz fark etti araba . daha iyi virajda ve sert dönüşlerde Dogan Arsiray yazdı: Alinmayacak araba degil ama kj den daha kotu yoltutar. 4.7 vardi eskiden 1 sene bindik. saminin 4.7 yi deniycem bir ara. sami hiç olmadık virajda gaza asılıyor araba yola yapışıp dönüyor lastik farkımıdır bilmem ama anlatıldığı gibi kötü hissetmedim hiç gerçi gardaşım şöför onu unutmamak lazım💪 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Ali Gök yazdı: kj araba ha o değilde yetkili servis arka taraftaki salıncakları değiştirdikten sonra kıç tarafı yalpa yapmayı bıraktı çok bariz fark etti araba . daha iyi virajda ve sert dönüşlerde saminin 4.7 yi deniycem bir ara. sami hiç olmadık virajda gaza asılıyor araba yola yapışıp dönüyor lastik farkımıdır bilmem ama anlatıldığı gibi kötü hissetmedim hiç gerçi gardaşım şöför onu unutmamak lazım💪 sürekli 4 çeker ile virajı gazla dönmesi güzel oluyor, arkadaşın outback de tecrübe etmiştim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Alacaktım, vazgeçtim Sen al yine de. Sakin kullan Köksal Yılmaz yazdı: sürekli 4 çeker ile virajı gazla dönmesi güzel oluyor, arkadaşın outback de tecrübe etmiştim. 2.7 50/50. Azıcık yağışta arka öne geliyor. Başkanın başına iki kere geldi. Birinde yerde ıslaklık ve ağaç yaprakları vardı, diğerinde rampa iniş. Gücünü kontrol altına almak için tecrübe gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Servet Aydın yazdı: Sen al yine de. Sakin kullan 2.7 50/50. Azıcık yağışta arka öne geliyor. Başkanın başına iki kere geldi. Birinde yerde ıslaklık ve ağaç yaprakları vardı, diğerinde rampa iniş. Gücünü kontrol altına almak için tecrübe gerekiyor. Kj den zormu ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Zor. Kj gücü ön arka dağıtıyor doğru şanzıman modu ile Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Bu Mb nin de şanzımanı DSG miki ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Cam kaldırma modülü bile dsgden ileri teknoloji 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 2004 model aracın anahtar sinyal frekansını hatırlatmama gerek yok dimi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts