İçeriğe Yönlendir

Mercedes E270 Cdi, Otomobilim

Önder Özcan

Recommended Posts

Servet Aydın yazdı:

Biri 2.7 baktığına göre bayağı bozmuş niyeti 

ben sana küsüm

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Servet Aydın yazdı:

Biri 2.7 baktığına göre bayağı bozmuş niyeti 

Bakılan modeldeki en alınmayası, alınmamalısı 2.7 idi di mi?

Yorum bağlantısı
Önder Özcan yazdı:

3.1 td olan önder abi. onlar adam olmuyor çoğu hurdaya ayrılıyor yedek parça diye satılıyor şuan

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Önder Özcan yazdı:

Jeep içinde en sağlam seri 2.7 crd olanlar. Komik yakıt tüketimi ile geziyor ve şanzıman fazlaca güçlü. İyi kombinasyonu var ikilinin. Arkadaşta var 2001. Al diyor alayım diyorum sonra milyon milyar konut kredim aklıma geliyor 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)

ama yakışır 2.7 abime.

Servet Aydın yazdı:

Jeep içinde en sağlam seri 2.7 crd olanlar. Komik yakıt tüketimi ile geziyor ve şanzıman fazlaca güçlü. İyi kombinasyonu var ikilinin. Arkadaşta var 2001. Al diyor alayım diyorum sonra milyon milyar konut kredim aklıma geliyor 

satıp KJ alırsın sonra :) yolumuz belli sonuçta. virüs gibi arabaymış arkadaş...

tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Ali Gök yazdı:

3.1 td olan önder abi. onlar adam olmuyor çoğu hurdaya ayrılıyor yedek parça diye satılıyor şuan

Servet Aydın yazdı:

Yanlış hatırlamışım :) 

Yorum bağlantısı

hele ben bir aliyim biraz para harciyim size anlatırım nereleri bozuluyor :D

vites kartı 100 K da bir bozuluyormuş. gerçek kullanan 4 5 kişiyle konuştum. piyasada şuan bozuk kartı verip 1500 lira daha verip revizyonlusunu takıyorlarmış 100 bin ortalama devam diyorlar. çok net bozuluyormuş kaçarı yokmuş bunun( yenisi daha pahalıdır illaki ) 

diğer masrafları arabaya göre değişir  ama genel olarak wj alt takımı ne istiyorsa o. motorda işte dizel motor şans kısmet biraz

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Roller test için gelen arkadaş daha yeni değiştirdi kartını. Davut usta alttan girdi üstten çıktı 8500 tl almış komple bakıma. 240.k araç. Çok uygun rakama veriyor bana da. Kafamda deli sorular 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Adam evvelinden zengin, depo hep full, bir yere gidip geliyor hemen geri istasyona gidip üstünü dolduruyor

Bende kadrandaki gri bolge ne diyordum 😁

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Servet Aydın yazdı:

Roller test için gelen arkadaş daha yeni değiştirdi kartını. Davut usta alttan girdi üstten çıktı 8500 tl almış komple bakıma. 240.k araç. Çok uygun rakama veriyor bana da. Kafamda deli sorular 

Alinmayacak araba degil ama kj den daha kotu yoltutar. 4.7 vardi eskiden 1 sene bindik. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Önder Özcan yazdı:

Ben PO cuyum ama bu PO istasyonu Tp oldu 😖 Evime en yakın ve yolumun üzerinde olduğu için alışkanlıkla gene aynı istasyondan alıyorum yakıtı. Bu indirimden önce diesel 6,42 idi

Sana bı Mercedes card verelim. Po da %3 iskonto artı bu ay kampanya da var  

Petrol Ofisi’nde 40 TL’ye Varan MaxiPuan! https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?IdCampaign=MjY2NQ==-ISB&utm_source=maximummobil&utm_medium=app

4 tane 155 lira alacan 60 lira kárın olacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Dogan Arsiray yazdı:

Alinmayacak araba degil ama kj den daha kotu yoltutar. 4.7 vardi eskiden 1 sene bindik. 

Yok tutuş 0. Kj ile istediğim makasa girip çıkıyordum 

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Metin Akbal yazdı:

Bende kadrandaki gri bolge ne diyordum 😁

Ben orayı ilk baş hararet sandım dı... :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Servet Aydın yazdı:

Alacaktım, vazgeçtim

Yorum bağlantısı
Dogan Arsiray yazdı:

Servet Aydın yazdı:

kj araba ha :D

o değilde yetkili servis arka taraftaki salıncakları değiştirdikten sonra kıç tarafı yalpa yapmayı bıraktı çok bariz fark etti araba . daha iyi virajda ve sert dönüşlerde 

Dogan Arsiray yazdı:

saminin 4.7 yi deniycem bir ara.

sami hiç olmadık  virajda gaza asılıyor araba yola yapışıp dönüyor lastik farkımıdır bilmem ama anlatıldığı gibi kötü hissetmedim hiç

gerçi gardaşım şöför onu unutmamak lazım💪

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ali Gök yazdı:

kj araba ha :D

o değilde yetkili servis arka taraftaki salıncakları değiştirdikten sonra kıç tarafı yalpa yapmayı bıraktı çok bariz fark etti araba . daha iyi virajda ve sert dönüşlerde 

saminin 4.7 yi deniycem bir ara.

sami hiç olmadık  virajda gaza asılıyor araba yola yapışıp dönüyor lastik farkımıdır bilmem ama anlatıldığı gibi kötü hissetmedim hiç

gerçi gardaşım şöför onu unutmamak lazım💪

sürekli 4 çeker ile virajı gazla dönmesi güzel oluyor, arkadaşın outback de tecrübe etmiştim.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Köksal Yılmaz yazdı:

Alacaktım, vazgeçtim

Sen al yine de. Sakin kullan 

Köksal Yılmaz yazdı:

sürekli 4 çeker ile virajı gazla dönmesi güzel oluyor, arkadaşın outback de tecrübe etmiştim.

2.7 50/50. Azıcık yağışta arka öne geliyor. Başkanın başına iki kere geldi. Birinde yerde ıslaklık ve ağaç yaprakları vardı, diğerinde rampa iniş. Gücünü kontrol altına almak için tecrübe gerekiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın yazdı:

Sen al yine de. Sakin kullan 

2.7 50/50. Azıcık yağışta arka öne geliyor. Başkanın başına iki kere geldi. Birinde yerde ıslaklık ve ağaç yaprakları vardı, diğerinde rampa iniş. Gücünü kontrol altına almak için tecrübe gerekiyor. 

Kj den zormu  ?

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

2004 model aracın anahtar sinyal frekansını hatırlatmama gerek yok dimi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...