Arda Bülent Güzel 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Vermek yok.. Emmi benim iki aracın kaskosunu kimin kredi kartından çektin. Sanki kaskoyu yaptığın gün servet ağayla görüşüyordun. [emoji41] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Emmi benim iki aracın kaskosunu kimin kredi kartından çektin. Sanki kaskoyu yaptığın gün servet ağayla görüşüyordun. [emoji41]Senin kart bilgilerini ele geçirene kadar olanlara eşit olarak dağıtıyorum Seninkini elde edince, herkes bayram edecek [emoji23][emoji23][emoji23]Yaptiklarin, emeklerin icin -her ne kadar ufak bir parca arttirsan da- minnetratim. Haftaya gene deneriz. O artan ufak parcayi -polen filtresi ve filtenin kapagi- atmazsan iyi olur. Belki bana gene lazim olabilir. Hatirlaman icin resmini paylasayim. Parça artırmanın nirvanası olmuş bu [emoji23] 3 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Parça artırmanın nirvanası olmuş bu [emoji23]Abey peşin mi versem ki şimdi. Ben kaldım böyle şimdi . Bayram iyi geçmeyecek benim için[emoji24] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 O değilde kaç defa söyledim. Hurdaları ayrı ayrı koyun diye. Yine plastik parçayı demürlerin arasına kaktırmışlar 5 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Haziran 2019 Yazar Paylaş 2 Haziran 2019 Polen filtrem, filtre kabım Çöpe atmışlar 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Haziran 2019 Yazar Paylaş 2 Haziran 2019 10 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Karbonlu filtre de çöp. Bu kadar açık sözlü olmak zorunda mısın 😪 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 6 Haziran 2019 Paylaş 6 Haziran 2019 Önder hayırlı olsun, kazasız belasız İnşallah... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Haziran 2019 Yazar Paylaş 10 Haziran 2019 On 06.06.2019 at 22:57, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Önder hayırlı olsun, kazasız belasız İnşallah... Sağol Gürkan teşekkür ederim 2 saat önce, Metin Akbal yazdı: Şu teyp noldu yav Teyp, montaj yapan yere gidecek. Yani benim vakit bulmamı bekliyor maalesef. Belki Cumartesi. 21 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Sorun arabadaymış. Çok sevinirdin di mi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Haziran 2019 Paylaş 10 Haziran 2019 Roman havasından daha iyi göbek atılamaz 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Haziran 2019 Yazar Paylaş 10 Haziran 2019 3 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Roman havasından daha iyi göbek atılamaz Teessüf ederim, buna Alman havası yakışır Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Haziran 2019 Paylaş 10 Haziran 2019 Teessüf ederim, buna Alman havası yakışır [emoji3]Ben arabada Neriman dinliyorum [emoji16] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Haziran 2019 Yazar Paylaş 10 Haziran 2019 Beklenen park sensorleri arefe gunu çinden geldi. Sanssizlik araya bayram girdi montaj yaptiramadik. Peki durduk mu, elbette durmadik. On ve arka park sensorlerini, arka tampon citasini kendim monte ettim. Ama calismasi icin gene servise gidecek. Su anda park sensorlerim iptal. En kisa zamanda calisacaklar insallah. Sensorler aktif olduktan hemen sonra da tamponlar ve sag arka kapi (ufak ezik yuzunden) boyanacak. Bu citanin delikleri buyutulmus ve piyasa isi sensor takilmisti. Citanin cikmasi alindi.Sensorleri tampona tutturmak icin gereken aparatlar.On tampondakileri de degistik. Kalan boyama ve tesisati aktif etme [emoji846] 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Haziran 2019 Paylaş 10 Haziran 2019 Sensörler o koca plastik parça ile mi birlikte? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Haziran 2019 Yazar Paylaş 10 Haziran 2019 Sensörler o koca plastik parça ile mi birlikte?Koca plastik parcayi tarif ediniz?Buyuk parca tampon citasi. Tampona ait parca. Sensorlere mudahale etmek gerektiginde tamponu sökmek gerekmesin diye söküleybıl. 4 adet gri aparat icten citaya montajlaniyor, sensorler de o aparatlara sabitleniyor.Bu da on taraf. 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Haziran 2019 Paylaş 10 Haziran 2019 Şoo yan taraftaki Tico mu Maruti mi? Satlık mı o? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Haziran 2019 Paylaş 10 Haziran 2019 32 dakika önce, Önder Özcan yazdı: tamponu sökmek gerekmesin diye söküleybıl Tamam onu anladım. Anlamadığım, gri olmuş. Neden öyle? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Haziran 2019 Yazar Paylaş 10 Haziran 2019 13 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Tamam onu anladım. Anlamadığım, gri olmuş. Neden öyle? Orjinaline çakma sensör takmak için deliklerini büyütmüşler, aparatları tutacak ayakları kırmışlar. Orjinal sensörleri takabilmek için o çitanın da yenisini almak gerekiyordu. Çıkmacıda aynı rengi bulamadık, grisi denk geldi 40 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Şoo yan taraftaki Tico mu Maruti mi? Satlık mı o? O yandaki Alto otomatik. Ama maalesef arızalı. Şanzıaman mı motor mu bilmiyorum. Sahibi komşum geçen sene rahmetli oldu, eşi ve 2 oğlu da şimdilik kaderine terketti. Tamir masrafı arabayı kurtarmaya değmeyecek kadar çoktu sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Haziran 2019 Paylaş 10 Haziran 2019 4 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Orjinaline çakma sensör takmak için deliklerini büyütmüşler, aparatları tutacak ayakları kırmışlar. Orjinal sensörleri takabilmek için o çitanın da yenisini almak gerekiyordu. Çıkmacıda aynı rengi bulamadık, grisi denk geldi Hah şimdi anladım. Neyse, hadi hayırlısı inşallah. Orjinalin yerini almıyor hiç bi şey Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Haziran 2019 Paylaş 10 Haziran 2019 Gri gri mi geziyorsun şimdi.. Ben olsam boyatmadan takmazdım.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Haziran 2019 Yazar Paylaş 10 Haziran 2019 4 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Hah şimdi anladım. Neyse, hadi hayırlısı inşallah. Orjinalin yerini almıyor hiç bi şey Buradaki pek çok kişi gibi bizde de kafa biraz kırık ya, 2. el araç alıp sıfır araç kondisyonuna getirmeye çalışıyoruz, illa orjinal (e yakın) olsun istiyoruz. Aldığımda halihazırda çalışan bir takım arka park sensörü vardı. Fakat bunlarda ön- arka sistem tümleşikmiş. Arka çalışmayınca önler de çalışmıyordu. Arkaya sensör alalım dedik, baktık ki tesisatı da sökmüşler. Tesisat için üç haneli sayıların neredeyse en büyüğü telaffuz edilince mecbur çıkma tesisata yöneldik, 400 liraya Konyadan tesisat bulduk, sensörlerin tanesine burada 200 lira dediler, Ali den 45 liraya bulduk (buaradakiyle birebir aynı, burdakilerden çinli zaten) 9 adet sensör aldık, çıta için 100 lira verdik, sensör tutturma aparatı 2x30 tl verdik. Daha işçiği var, boya masrafı var... Çalışacağını umut ediyoruz şimdilik, garantisi de yok Du bakalım 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts