Hasan Karabekiroglu 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 14 dakika önce, Önder Özcan yazdı: önce android procesi var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 On 01.05.2019 at 13:36, Hasan Karabekiroglu yazdı: Şahane jant lastik takımı vardı, hemde çerez parasına almadı ki. İlla benle iddialaşacak, boyayacağım dedi, diredi ayağını. Boyamış.. gördük.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2019 15 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Boyamış.. gördük.. Açmayayım ağzımı diyorum duramıyorum. Samimi bir şekilde yaptıklarımı, aracın eksiklerini yazıyorum ( Tüfekçi gibi) Bir arkadaşın yaptığı gibi, 2 ayda 4 cant boyayıp- bir kaç kere olmadı deyip baştan boyayıp, kurudumu acaba diye parmaklayıp silbaştan yapıp, nihayet bitmiş halini paylaşmadım ben Yoksa ben de biliyorum bu başarısız denemeyi paylaşmayıp bitmiş halini ( boyayıp veya boyatıp) burdan sergilemeyi. Ayrıca ismini vermek istemediğim o petrolcü arkadaşın da jantlarını kendisinin boyadığı hakkında şüphelerim var 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Az kaldı kızıp lorinserleri takacak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 19 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Bir arkadaşın yaptığı gibi, 2 ayda 4 cant boyayıp- bir kaç kere olmadı deyip baştan boyayıp, kurudumu acaba diye parmaklayıp silbaştan yapıp, nihayet bitmiş halini paylaşmadım ben Öyle mi yapmııış.. 20 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Ayrıca ismini vermek istemediğim o petrolcü arkadaşın da jantlarını kendisinin boyadığı hakkında şüphelerim var Boyacı arkadaşı var len onun 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Kamoyu merak içindeymiş anlatayım. Boyacı arkadaşımın benim jant boyama işinde bir dahli olmamıştır. (tavsiyeleri hariç) Bütün işlemler tarafımdan özenle yapılmıştır, detaylı saniye saniye kayıtları arşivde vardır. Başarısız denemeler zaten konu içerisinde anlatılmış veya görsellenmiştir. Saygılarımla. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 35 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Kamoyu merak içindeymiş anlatayım. Boyacı arkadaşımın benim jant boyama işinde bir dahli olmamıştır. (tavsiyeleri hariç) Bütün işlemler tarafımdan özenle yapılmıştır, detaylı saniye saniye kayıtları arşivde vardır. Başarısız denemeler zaten konu içerisinde anlatılmış veya görsellenmiştir. Saygılarımla. Çok kurumsal gördüm sizi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Gurumsal arkadaşlardan (@Köksal Yılmaz) huy kaptık herhalde.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2019 Kamoyu merak içindeymiş anlatayım. Boyacı arkadaşımın benim jant boyama işinde bir dahli olmamıştır. (tavsiyeleri hariç) Bütün işlemler tarafımdan özenle yapılmıştır, detaylı saniye saniye kayıtları arşivde vardır. Başarısız denemeler zaten konu içerisinde anlatılmış veya görsellenmiştir. Saygılarımla. Pöff Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Gurumsal arkadaşlardan ([mention=24540]Köksal Yılmaz[/mention]) huy kaptık herhalde..Bak, filmlerde görebileceğin gurumsallığın zirvesindeyim, bana ninjalık yaptırmayın 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 3 saat önce, Önder Özcan yazdı: Açmayayım ağzımı diyorum duramıyorum. Samimi bir şekilde yaptıklarımı, aracın eksiklerini yazıyorum ( Tüfekçi gibi) Bir arkadaşın yaptığı gibi, 2 ayda 4 cant boyayıp- bir kaç kere olmadı deyip baştan boyayıp, kurudumu acaba diye parmaklayıp silbaştan yapıp, nihayet bitmiş halini paylaşmadım ben Yoksa ben de biliyorum bu başarısız denemeyi paylaşmayıp bitmiş halini ( boyayıp veya boyatıp) burdan sergilemeyi. Ayrıca ismini vermek istemediğim o petrolcü arkadaşın da jantlarını kendisinin boyadığı hakkında şüphelerim var Biz de gizli saklı yok kirsakta yazarız yapsakta. Blog açıp orda mi yazak 😛 yaziyoz ki forum arabası lafını bı tık öteye götürelim. 6 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 1 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Biz de gizli saklı yok kirsakta yazarız yapsakta. Blog açıp orda mi yazak 😛 yaziyoz ki forum arabası lafını bı tık öteye götürelim. Tır vuruyor tır vurdu diye yazıyoruz 😂 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Bizim arabaya da sürttüler sagir sultan duydu 😁 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Bir saat önce, Alpay Sumer yazdı: Bizim arabaya da sürttüler sagir sultan duydu 😁 Sen orayı boyadın veya boyattın mıydı ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2019 2 saat önce, Ali Gök yazdı: Tır vuruyor tır vurdu diye yazıyoruz 😂 Neden yazmayasın ki, yazamayan tırın sürücüsü Tırcı: "Nevadalıya çarptım durum budur" altta da foto. Hiç olacak iş mi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Mayıs 2019 Paylaş 3 Mayıs 2019 10 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Sen orayı boyadın veya boyattın mıydı ? Kendim o kisimlari maskeleyip sprey boya ile rotus yaptim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mayıs 2019 Paylaş 3 Mayıs 2019 15 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Kamoyu merak içindeymiş anlatayım. Boyacı arkadaşımın benim jant boyama işinde bir dahli olmamıştır. (tavsiyeleri hariç) Bütün işlemler tarafımdan özenle yapılmıştır, detaylı saniye saniye kayıtları arşivde vardır. Başarısız denemeler zaten konu içerisinde anlatılmış veya görsellenmiştir. Saygılarımla. Agam sen naptın bu forumda da sana bu kadar güvenmiyolar da bu kadar kayıt altına alma gereği hissettin Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Mayıs 2019 Paylaş 3 Mayıs 2019 (düzenlendi) 12 saat önce, Önder Özcan yazdı: Neden yazmayasın ki, yazamayan tırın sürücüsü Tırcı: "Nevadalıya çarptım durum budur" altta da foto. Hiç olacak iş mi dün bir hyundai pickup gelip 1 karış arkamda birden duruyordu . şerit değiştim içimden de başıma bela almiyim şimdi dedim zaten sinirliyim 3 Mayıs 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2019 Paylaş 3 Mayıs 2019 18 dakika önce, Ali Gök yazdı: dün bir hyundai pickup gelip 1 karış arkamda birden duruyordu . şerit değiştim içimden de başıma bela almiyim şimdi dedim zaten sinirliyim Dün sabah samandıra otoban bağlantı yolunda crafter kapalı kasa agresif sürerken aniden sol yaptı öndekine vurmamak için, sağ-sol derken 100-150 mt önümde sol bariyere girdi kafadan yolda yan durdu, Allahtan soldan gelen yoktu. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Mayıs 2019 Paylaş 3 Mayıs 2019 Agam sen naptın bu forumda da sana bu kadar güvenmiyolar da bu kadar kayıt altına alma gereği hissettin Forumla alakalı değil hep yedekli ve delilli çalışırım Kendim o kisimlari maskeleyip sprey boya ile rotus yaptim.Resmi forumda gördük mü ben kaçırdım herhal ? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 4 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Forumla alakalı değil hep yedekli ve delilli çalışırım Resmi forumda gördük mü ben kaçırdım herhal ? Evet. Hatta begenmediler isciligimi 😁 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 5 saat önce, Alpay Sumer yazdı: Evet. Hatta begenmediler isciligimi 😁 Beğenmezler beğenmezler, bilirim 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 (düzenlendi) Yakin zamanda jantlarini boyamis birisi olarak ben de birseyler yazmak istedim. 2 kutu astar sprey 2 kutu boya (renk zevkinize kalmis) 2 kutu parlak vernik Bol bol zimpara kagidi ve maskeleme bandi. Bunlar olmazsa olmaz malzemelerimiz. Alacaginiz spreylerin ucu cok onemli. Kocaman nokta seklinde boyuyor cogu. "I" seklinde cikmali boya uctan. Boyle olursa uygun mesafeden puskurttugunuzde boyanin akma ihtimali azalmis oluyor ve cok daha kolay uygulama imkani veriyor. Boyayi uygulamak istediginiz yuzeye uygun mesafeden saga sola, kesik kesik, pist pist şeklinde uygulayin. En onemlisi de sabir. Kesinlikle acele etmeyin. 4 Mayıs 2019 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 22 dakika önce, Tevfik Işık yazdı: Yakin zamanda jantlarini boyamis birisi olarak ben de birseyler yazmak istedim. 2 kutu astar sprey 2 kutu boya (renk zevkinize kalmis) 2 kutu parlak vernik Bol bol zimpara kagidi ve maskeleme bandi. Bunlar olmazsa olmaz malzemelerimiz. Alacaginiz spreylerin ucu cok onemli. Kocaman nokta seklinde boyuyor cogu. "I" seklinde cikmali boya uctan. Boyle olursa uygun mesafeden puskurttugunuzde boyanin akma ihtimali azalmis oluyor ve cok daha kolay uygulama imkani veriyor. Boyayi uygulamak istediginiz yuzeye uygun mesafeden saga sola, kesik kesik, pist pist şeklinde uygulayin. En onemlisi de sabir. Kesinlikle acele etmeyin. İşin eeeen önemli noktası en altta yazdığınız madde: Sabır. Vakit sorun 1, diğeri kışlık jant yok boyayıp takmam gerek aynı gün. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 En onemlisi de sabir. Kesinlikle acele etmeyin.Mercedes sahiplerinde o yokmus. Yorum bağlantısı
Recommended Posts