Ali Gök 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 (düzenlendi) Fakirler tabi al satta kitapçık varmı diye bakar renolarında trend araçlarında önemli konu onlar için mercedes sahibi adam aklına bişe gelirse müsait bi zaman mengerlere bakıma gittiğinde deri koltukta beklerken aklına geleni sorar geçer kitapla mitapla uğraşmaz😂 13 Şubat 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 Önder abi bi tur binebilirmiyim buna nolur, hadi, hadi 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 Ford forumu diye geldik ortalık mercedesten passattan geçilmiyor. Zengin doldu burası kardeşim. Şöyle ortadirek bi forum bulmalı kendimize.. Bu arada hayırlı olsun, güle güle kullanın Önder Bey... 4 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 hayırlı uğurlu olsun bende 1 aydır rotayı w211 çevirdim ama ben benzinlisini alabilirsem şi yapcam... Abi koltuk bel/sırt ve baldır desteği nasıldır ? Benim sırt bel ve dizler problemlide. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 21 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: 210kasanınki var mı 😛 Hem de tam lansman kataloğu var 18 saat önce, Önder Özcan yazdı: Nerden buluruz bu kitapçığı Abi 1 tane var bende de Ama tüm sayfalarının fotoğrafını eklerim 6 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Yahu o resimdeki kitap değil broşür. Gidilip bayilerden alınan cinsten. Önder abi bunlar da bizi iyice saf zannetti 😁 Aynen tanıtım kataloğu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Şubat 2019 Yazar Paylaş 13 Şubat 2019 1 saat önce, Talha Bilgi yazdı: hayırlı uğurlu olsun bende 1 aydır rotayı w211 çevirdim ama ben benzinlisini alabilirsem şi yapcam... Abi koltuk bel/sırt ve baldır desteği nasıldır ? Benim sırt bel ve dizler problemlide. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Bunlara cevap verebilmem için şu an çok erken, 2 gün sadece işe git gel yaptım. Bakmaya kurcalamaya fırsatım olmadı, ancak hafta sonları bakabilicem. Koltuğu isteğin şekle sokabiliyorsun, oturak eğimi, sırt eğimi, sırt desteği, komple koltuk yükseltme şeklinde. Ama sırtlık yanal destekler zayıf. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 E kasların en sevdiğim özelliklerinden birkaçı hız yapma isteği olmuyor araç zaten abi ben gidiyorum sakin takılalım diyor. Enteresan özelliklerinden biri arka stoplarda bir lamba patlayınca diğer lambalar idareten kullanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 (düzenlendi) Hayırlı olsun Abi, artık bu sınıftaki araca binidğine göre herkesi alma arabaya. Ayakları çamurludur üstelik de tezek kokarlar. 13 Şubat 2019 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Şubat 2019 Yazar Paylaş 13 Şubat 2019 2 saat önce, Mehmet Yeter yazdı: E kasların en sevdiğim özelliklerinden birkaçı hız yapma isteği olmuyor araç zaten abi ben gidiyorum sakin takılalım diyor. Enteresan özelliklerinden biri arka stoplarda bir lamba patlayınca diğer lambalar idareten kullanıyor. Bilmem, öyle mi acaba gerçekten? 24 dakika önce, Hüseyin Sönmez yazdı: Hayırlı olsun Abi, artık bu sınıftaki araca binidğine göre herkesi alma arabaya. Ayakları çamurludur üstelik de tezek kokarlar. Benim ayaklar da çamurlu be Hüseyin 2 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 2 saat önce, Önder Özcan yazdı: Benim ayaklar da çamurlu be Hüseyin Terlikle binmiyor musun? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 40 köyün torpak agasi Sarii Cızmeli Önder Aga Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 4 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: 40 köyün torpak agasi Sarii Cızmeli Önder Aga Adam muhasebeci mübarek, hepsi zaten koşulsuz aga oluyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 3 saat önce, Hüseyin Sönmez yazdı: Hayırlı olsun Abi, artık bu sınıftaki araca binidğine göre herkesi alma arabaya. Ayakları çamurludur üstelik de tezek kokarlar. Aman, iyi ki arabana binerken ayağımdan gres bulaştı. Hep şikayet 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Aman, iyi ki arabana binerken ayağımdan gres bulaştı. Hep şikayet Hadi senin ayağında gres var, benim bir gurumsal olarak günahım ne? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 15 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Hadi senin ayağında gres var, benim bir gurumsal olarak günahım ne? Sadece fakirsin. Tek suçun bu. 20 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Aman, iyi ki arabana binerken ayağımdan gres bulaştı. Hep şikayet ARabayı değiştirmek zorunda kaldık. O şekilde bir daha binemedim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Şubat 2019 Yazar Paylaş 13 Şubat 2019 45 dakika önce, Hüseyin Sönmez yazdı: Terlikle binmiyor musun? Galoş takıyorum ben. Terlikle fakir gibi ne öyle? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 https://www.youtube.com/watch?v=3bkehZexu2I 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 16 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Galoş takıyorum ben. Terlikle fakir gibi ne öyle? Benim terlikler kuzu derisi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 Bir saat önce, Hüseyin Sönmez yazdı: Sadece fakirsin. Tek suçun bu. ARabayı değiştirmek zorunda kaldık. O şekilde bir daha binemedim. Hep ez 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 Benim terlikler kuzu derisi. Kuzu denmiş, ocakbaşında tartışsak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 3 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Kuzu denmiş, ocakbaşında tartışsak hilton denmek istenmiş sanırım? soba dumanında köfte mi yer mersocu yahu Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 hilton denmek istenmiş sanırım? soba dumanında köfte mi yer mersocu yahuO gelmesin zaten. Ne işi var aramızda forumdan da atalım hatta. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts