Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Dün pazar, oy kullandıktan sonra oluşan boş vakitte sunroofu temizleyip bakım yapayım dedim. Sunroffun kendisinde çok detaylı bir bakım yok, rayları yağlamak yetiyor (ya da bizim yapabileceğimiz daha ötesi yok). Yağlama işine girmeden önce @Mustafa Tüfekçi nin tecrübesinden faydalanarak, sağ ve sol tavan çıtalarını söküp altlarını temizlemeye karar verdim. Zira sunroof tahliyesi bu cıtaların altından, ön-arka cam kenarlarından oluyor. Çıtaları sökmek çok basit, aparat veya parmağınızı altına sokup yukarı doğru sertçe çekince geliyor, çektim geldi. Gördüklerim şaşırtıcıydı, bu pisliklerin arasından su nasıl akıp gidiyormuş hayret. Söktüm, temizledim, yağladım yerine taktım. Tekrar olsa tekrar yaparım. Allah Allah.. hiç bitki çıkmamış orada.. Tohum düşse kesin yeşerirdi.. Erdem Doğan yazdı: Bu biriken kir zamanla pas yapiyor. Iceri su basmasi dert degilde, paslaninca problem ciddi. Eline saglik abi cok iyi bir hareket. Velhasil, tahliye sensörü haber vermedi mi burda isler yolunda degil diye Tahliye beyni bozuktur muhtemelen. 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Bence tahliye kararı çıkmamıştır 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 bu abi gibi parmaklanacak bir tahliye beyni yok muudur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: bu abi gibi parmaklanacak bir tahliye beyni yok muudur Hımm beyni orda mıymış.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Benim Megane'da da tahliye borusu yoktu, kanaldan ilerliyordu su. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hımm beyni orda mıymış.. ahtapotta bile 9 adet var 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: bu abi gibi parmaklanacak bir tahliye beyni yok muudur Akşam tekrar bakarım ama sanırım bizimki bu sistem değil, bakarım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 2 saate kadar eyaletteki tüm sistemlerin raporunu masamda istiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Benim Megane'da da tahliye borusu yoktu, kanaldan ilerliyordu su. seneler sonra gizli bir kanal bulunmuş olabilir 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2023 Kanal İstanbul gibi, Panama kanalı gibi bu kanal da sonradan yapılma demek ki. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: seneler sonra gizli bir kanal bulunmuş olabilir Bu araç faz2. Benimki faz1'di. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: 2 saate kadar eyaletteki tüm sistemlerin raporunu masamda istiyorum. Dur be Diego, zaten ortalık karışık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Bu araç faz2. Benimki faz1'di. onu da sen bul hereşyi hazırda bekleme İlkay Başaran yazdı: 2 saate kadar eyaletteki tüm sistemlerin raporunu masamda istiyorum. short system 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Önder abi bizimkiler sunroof değil panoramik tavan o yüzden iki parça cam var. Biri hareketli biri sabit. Tavan kısmı oyuklu ön cam yada arka cam nasıl sabit ise tavanının arka cam o şekilde montajlı direk silikonlu. Ön deki cam tavan hareketli, o da fitil mantığı ile sabitliyor. Sunroff gibi tavanın içine girip kaybolan bir kısım olmadığı için sunroff iç tahliye Kanal vs yok olay fitil de sızdırmazlık için. 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Şoför niye temizlememiş, demek böyle Mercedes sahibi olunuyor 😅 Eline sağlık Abicim 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 kanal var dediler. Etrafından yer bakmaya gelmiştim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Önder abi bizimkiler sunroof değil panoramik tavan o yüzden iki parça cam var. Biri hareketli biri sabit. Tavan kısmı oyuklu ön cam yada arka cam nasıl sabit ise tavanının arka cam o şekilde montajlı direk silikonlu. Ön deki cam tavan hareketli, o da fitil mantığı ile sabitliyor. Sunroff gibi tavanın içine girip kaybolan bir kısım olmadığı için sunroff iç tahliye Kanal vs yok olay fitil de sızdırmazlık için. Çağlara anlat bana ne anlatıyon, ben sanaa inandım zaten, CAM TAVANın su yollarını temizledim. Adam illa ki fortum olacak diyo Yok fortum bunlarda, baktım bu akşam. Su camın yanından kanaldan gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: Tanrı aşkına, neyiniz var sizin? şipitak var diye kandırmıişar, ayıplı mal bu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: şipitak var diye kandırmıişar, ayıplı mal bu Sahibi gibi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: Sahibi gibi aaa çok ayıp 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Kanal İstanbul gibi, Kanal İstanbul ne oldu ya.. Hiç duymadık bu seçim sürecinde. ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts