Mahmut Yıldız 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Yoo, evden gelip aldılar, bitince yıkatıp getirip kapıya bıraktılar. Seyyar pos cihazıynan temassız ödeme yaptık. Servisin yerini bile bilmiyorum ben Araç servisteyken neye bineneceğiz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Acil yıldız almam lazım. Bu nedir arkadaş, yanlış sahada top koşturuyormuşum 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Yoo, evden gelip aldılar, bitince yıkatıp getirip kapıya bıraktılar. Seyyar pos cihazıynan temassız ödeme yaptık. Servisin yerini bile bilmiyorum ben araba da sana ait deiğilmiş mesela Mahmut Yıldız yazdı: Araç servisteyken neye bineneceğiz? servisin servis aracına? 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Sani Gerşon yazdı: Ne kadar tuttu? 3300 Türk lirası. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Sani Gerşon yazdı: Acil yıldız almam lazım. Bu nedir arkadaş, yanlış sahada top koşturuyormuşum Yetkili servisten hanımı aramış kış kampanyası var silecek takımlarında kampanya var demişler. Ön silecek süpürgeleri için 2.400 TL gibi bi rakam söylemişler. Ne zaman müsaitsiniz randevu oluşturalım deyince, hanım beni aradı ne zaman müsaitsin dedi. Teli sakince bırak,ararlarsa açma dedim.. 400 TL'na bir çift silecek aldım değiştirdim konu kapandı. Merso müşterisi böyle bişey demek ki. 2 7 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Cem Işık yazdı: Yetkili servisten hanımı aramış kış kampanyası var silecek takımlarında kampanya var demişler. Ön silecek süpürgeleri için 2.400 TL gibi bi rakam söylemişler. Ne zaman müsaitsiniz randevu oluşturalım deyince, hanım beni aradı ne zaman müsaitsin dedi. Teli sakince bırak,ararlarsa açma dedim.. 400 TL'na bir çift silecek aldım değiştirdim konu kapandı. Merso müşterisi böyle bişey demek ki. kaç sene oldu ki arabayı alalı? orijinal mercedes silecekleri en az 2 sene bozulmuyor araba dışarıda park ediliyorsa bile. Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: kaç sene oldu ki arabayı alalı? orijinal mercedes silecekleri en az 2 sene bozulmuyor araba dışarıda park ediliyorsa bile. 2 sene olmadı henüz. 1-1,5 sene ancak olmuştur. Hanım düzgün silmiyor vs dedi. Yetkili servisten aldım (şeklinde bir beyaz yalan ile) wsf mi ne marka sileceği taktım geçtim valla Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Abi ağaç ne oldu? Duruyormu hala ? King tehdit etti bisey anlamadık muhabbetten ya 😣 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Abi ağaç ne oldu? Duruyormu hala ? Domatesmiş.. havalar kurak gidince kurudu.. Sulamadı.. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Cem Işık yazdı: 2 sene olmadı henüz. 1-1,5 sene ancak olmuştur. Hanım düzgün silmiyor vs dedi. bence tuhaf durum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Abi ağaç ne oldu? Duruyormu hala ? King tehdit etti bisey anlamadık muhabbetten ya 😣 Ağaç ilk meyvelerini verdi, topladık. Koptu gitti o yavrucak ya. büyümedi daha fazla 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Domatesmiş.. havalar kurak gidince kurudu.. Sulamadı.. Yalana bak. Geceleri çalıp giden sensin canım domtisleri 2 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Araç servisteyken neye bineneceğiz? Reno 9 sifrink 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: 7 litre 5/30 petronas yağ Çağlar Bayur yazdı: minibüs müdür nedir 7 litre iyiymiş ekonomik bayağı. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Selim Bilgin yazdı: 7 litre iyiymiş ekonomik bayağı. 1.3 mj 3.2 lt den selamlar 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Köksal Yılmaz yazdı: 1.3 mj 3.2 lt den selamlar 5 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Cem Işık yazdı: Merso'cu adam fiyat sormaz , hizmetini alır, lattesini yudumlarken pos makinesinde kaç tl yazıldığına bakmadan yıldızlı kartla ödemesini yapar geçer. Arabayı bakımdan almaya giderken yolda kart limitini arttırmıştım, serviste rezil olmayalım diye 🤣🤣 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Mert Gülkokan yazdı: Bu 1.3 multijet zincirinin değişim periyodunun 160 bin km si mantıklı da 5 yıl da bir değişmesi bana çok saçma geldi zincire bir de yıl mı yazmışlar? genelde km esastır sadece Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Mert Gülkokan yazdı: Bu 1.3 multijet zincirinin değişim periyodunun 160 bin km si mantıklı da 5 yıl da bir değişmesi bana çok saçma geldi Ne anladım o zaman zincirden. Genelde km ya bakarlar. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Yağ değişim periyodu da 10bin km. Yeni nesil dizeller için çok düşük km. Büyük ihtimalle zincir var diye erken yağ değişiyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Yalana bak. Geceleri çalıp giden sensin canım domtisleri O muydu o? Bıyıklarından tanımalıydım. İnsan bir tane tadımlık bırakırdı bari. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Mert Gülkokan yazdı: Normal şartlar 5 ağır şartlarda 3 yılda bir demişler hem de Grupta konuşuldu zincirin gergisini sağlayan özel bir yay varmış bu yay zaman içinde sertliğini kaybettiği için 5 yılda bir diyormuş fiat grubu o zaman yayı değiştirsinler? zincir uzamadığı sürece ne olabiliriki... uzamaya başladığında ses yapar zaten zart diye kopmaz. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: o zaman yayı değiştirsinler? zincir uzamadığı sürece ne olabiliriki... uzamaya başladığında ses yapar zaten zart diye kopmaz. 2008 de 1,3 linea almıştım, zincir değişim 300 bin di galiba. Sonra bişeyler oldu periyot düştü. Olan şuydu aslında, "ee eskimediği için kimse zincir değişmiyor, trigerden gelen meblağ gitti, ne yapsak? Buldum: Zincir değişim periyodu düşürelim" 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: o zaman yayı değiştirsinler? zincir uzamadığı sürece ne olabiliriki... uzamaya başladığında ses yapar zaten zart diye kopmaz. Yayı değişmek için zinciri söküyorlar mı acaba 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts